Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz Vladi #12806 üzenetére

    Nem, nem.

    Asrock ion 330ra telepítettem fel a xbmcbuntut.
    Felment, nagy nehezen minden működött rajta, aztán biztos elnyomtam vmit, és film indításkor (akár xbmc, akár ubuntu felületről) fekete lett a kijelző, megjelent egy fekete x (kurzor), majd újratöltött az xbmc és a főmenübe találtam magam.

    Gondoltam újra rakom az egész hóbelebancot, hátha megoldódik a probléma.

    Töröltem az sda1 partíciót (a másik partíció az sda3, ez volt az ntfs), létrehoztam két partíciót az sda1 helyén, ezek lettek az sda4 és sda5, megadtam a csatolási pontot (simán /), mind a kettő ext4, és kijelöltem, hogy az sda4re kerüljön a bootoloader+aktiváltam az ntfs partíciót.

    Végigment a telepítés, újraindítás, megkért, hogy vegyem ki a lemezt, csukjam be az olvasót és nyomjak entert (alap telepítésnél is így volt), majd fekete képernyő és bal felső sarokban fehér villogó kurzor.

    Ki-be kapcsoláskor megjelenik még a setup menü, biosba is be tudok lépni, de ha tovább megy, akkor mindig ott kötök ki.

    Újraraktam megint, most csak egy partíciót csináltam, az sda5 lett, csatolási pont /, bootloader rá, ntfs bekapcsolva, most nem kérte újraindítás után a lemez kivételét, és megint a kurzor.

    Itt tartunk most. :)

    Viszont én szerintem már nem fogok vele foglalkozni szerdáig legalább, mert államvizsgázom. :)

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák