- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
xaneb
újonc
válasz
DamianB #1317 üzenetére
Én is Revolutról próbálok beutalni, viszont a adatok sikeres beírása után a "címzett hozzáadása" menüben azzal fogad hogy ""Ebbe az országba történő utalások esetében kötelesek vagyunk begyűjteni a címzett címének adatait ...."
Sem a Lightyear, sem pedig az USA bank címét nem fogadta el. Te hogy jutottál túl ezen? -
donbig
tag
válasz
DamianB #1064 üzenetére
ETF-et, részvényt nem érdemes így nézegetni, ezek hosszú távú befektetések. Ha felfelé ívelő egyenes vonalra vágysz, az a pénzpiaci alap például, de nyilván alacsonyabb hozammal kecsegtet. Az, hogy mikor van a jó beszálló nehéz eltalálni. Mit vennél most VWCE helyett ami biztos felfelé megy?
-
Addel
senior tag
Én LY-re nem tennék USD-t mert ha nincs amerikai bankszámlád, nem fogod tudni majd kiutalni. Ezért én csak €-t és forintot tartok rajta.
"USD-t kiutalni csak amerikai bankszámlára lehet. Ha nincsen amerikai bankszámlád, a kiutalási kérelem beküldése előtt át kell váltanod a pénzt helyi pénznembe (GBP-be, EUR-ba vagy HUF-ba), aminek 0,35%-os átváltási díja lesz"
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged