- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Van tapasztalata valakinek Lightyear Business számlával?
Adnak HUF kamatot a számlán tartott pénzre? -
Fehérsólyom
aktív tag
+1
Illetve, ha ezen tartalék éves kamata nem éri el a 6.666 Ft-ot, aminek a 15 %-a 1.000 Ft és 13 %-a 867 Ft, akkor:
"Az adónemenként 1000 forintot el nem érő adót (ide nem értve az esedékes részletet) nem kell megfizetni, és az adónemenként 1000 forint alatti visszaigénylést a NAV nem utalja ki és nem tartja nyilván." (forrás: eSZJA oldal, adóbevallást áttekintő oldal nyitó képernyője) -
Fehérsólyom
aktív tag
Mi a tapasztalat, mennyi idő alatt érkezik meg forint kiutalás LY-ről? Esetleg összeg méretből adódó függőség van?
Szombaton kilenc óra körül indítottam kiutalást, de még ma is csak szerdára jelzi, ami kényelmetlenül sok idő (eddig leginkább AFR-es tapasztalatom volt).
-
Fehérsólyom
aktív tag
Wise -> Lightyear USD utalás rendben működik. Korábban egy technikai bug miatt nem vette fel automatikusan a Wise USD számlát a Lightyear, de ügyfélszolgálatot megkérve megcsinálták (nekem még így kellett, nem tudom, hogy van-e még ez a hiba, de a leírásod szerint esélyes). Rögzítés után Wise-ra történő USD kiutalás szintén rendben működik.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Valószínűleg én vagyok figyelmetlen... hol/hogyan tudok limit áras megbízásnál aktiválási árat beállítani? (Stop-loss megbízás berögzítése miatt lenne erre szükségem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest