Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Más is volt?
-
AMD Power
titán
válasz
Petyko1002 #1458 üzenetére
Nekem is volt már ilyen. Irtam nekik és megoldották!
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Revolut-ról szoktatok pénzt befizetni TBSZ számlára? Akár forintot, akár devizát? Ott annak van költsége?
Köszönöm szépen!
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Jók ezek a promóciós kódok...
2025. február 20. és március 20. között létrehoz náluk egy TBSZ számlát, majd használja a Beállítások --> Promóciók menüpontban használja a MAGYALL25 kódot, 2 millió Ft-ig díjmentesen, középárfolyamon tud devizát váltani a TBSZ számlán belül. -
AMD Power
titán
Akkor én fogalmaztam rosszul. Láttam,hogy gyengül a dollár, és amúgy is jövő hónap elején vettem volna a következő pakk ETF-t. Így ezért előre beutaltam a következő befektetési összeget, azt most átváltottam dollárra, beraktam a széfbe és majd március elsején abból fogom megvenni a jövő havi ETF adagomat.
Napi 1-2 órát hallgatok ilyen és ehhez hasonló témában videókat. Sok hasznos dolgot mondanak.
-
AMD Power
titán
Nagyon jól váltja a Lightyear a dollárt most. Küldtem is ma be pénzt, átváltottam dollárba és ment be a széfbe. Március elején meg majd abból veszem meg a következő adag ETF pakkot. Nem hülyeség ez nem?
-
AMD Power
titán
Az létezik,hogy hitelkártyával nem tudok a fő számlára pénzt befizetni?
-
AMD Power
titán
Ha a személyes számlán, főszámlán kereskedve vásárlok a tárgyévben egy ETF-et, vagy egyedi részvényt és évközben profittal eladom, gondolom mivel nem a TBSZ2025 számlán történt igy az "adóköteles"? Gondolom itt az ajándék 3500Ft részvény vásárlási lehetőségre amit amúgy a TBSZ számlára nem tudok átvezetni.
Én próbáltam azt a 3500Ft átrakni a TBSZ számlára, de nem engedte. -
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Tegnap láttam egy videót. Tóth Dávid és Somogyi Dóra tartotta. A végén szó volt róla,hogy tervezik a tört ETF vásárlási lehetőségét. Mikorra várható ez körülbelül? Tudni e erről már valamit? Ez egy nagyon pozitív fejlesztés lenne!!! 🙏
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
A személyes számla és a TBSZ2025 között lehet pénzt mozgatni?
-
AMD Power
titán
válasz
UberMutant #1131 üzenetére
Sajnos az oldal nem.....
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy mi a tapasztalat ezekkel az "ajánlásokkal",ennyire racionálisak?
Köszönöm szépen!
-
AMD Power
titán
válasz
Brandynew #1120 üzenetére
Működik köszönöm szépen az 1 millás kedvezmény kód.
Lightyearnél már vettem 2db tech ETF és Microsoft részvényt. Még kb 2-3 ETF-ben gondolkodtam a diverzikálàs miatt. Arany, Ázsia piac és ingatlan esetleg. Illetve a részvény portfóliót is bővíteném. Még egy tech részvény (Meta, Tesla, Nvidia) illetve gondolkoztam még ott is más szektorban. Egészségügy, bankok....
Valami tipp esetleg tanács?🙏 Köszönöm szépen!
-
AMD Power
titán
válasz
UberMutant #1112 üzenetére
Mi alapján "dönti" el az applikáció,hogy kapod e vagy sem? Valami feltételhez köti?
-
AMD Power
titán
Közben meglett a probléma forrása!
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Látom az ETF részvényeknél ,hogy 3 különböző replikációs formát.
-Replication Physical (Optimized sampling)
- Replication Physical (Full replication)
-Replication Physical (Sampling)
Mi a különbség köztük , és melyiket érdemes inkább választani?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest