- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
Gubek-Einste #680 üzenetére
Nagyon, nagyon koszonom.
-
MichaelSD
őstag
válasz
Gubek-Einste #617 üzenetére
Többféle toolbar lesz. Itt a blog bejegyzés a Muffin projektről.
-
lev258
veterán
válasz
Gubek-Einste #617 üzenetére
Választható, egyéni igény kérdése.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Gubek-Einste #554 üzenetére
Is-is, mindkettővel ott van. Webes konvertálóval minden rendben, de nem ez nem lehet megoldás egy önéletrajz esetén.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #515 üzenetére
A hiperhivatkozás nem csak webes lehet, hanem bármilyen fájl. Ez spec egy „szakdolgozat”, képekkel, más dokumentumokkal teletűzdelve, kiírva egy CD-re. És pont az a bajom, hogy nem az alapértelmezettel nyitja. De most letörlöm a Kritát, úgysem használom, csak valamihez kellett, és megnézem így.
Na, jó, ez lehet, valami Lubuntu baromság, de a Krita törlése után az Okularral, utána az imagemagick-kel nyitja.Mondjuk utóbbival már kibékülök.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #513 üzenetére
Jaja, utólag szerkesztettem az előzőt, pont erre kérdezve rá. Köszi.
Viszont sajna nem jött be. Lubuntut van fenn, az alap FM a PCManFM, jpg-hez az alap képmegjelenítő van beállítva, csakúgy mint a Krusaderben. De hiperhivatkozásként a Kritával nyitja.
Nem is a dokumentumra gondoltam, hanem magára a LO-ra. -
spyduck
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #398 üzenetére
Meglett, köszi!
-
válasz
Gubek-Einste #389 üzenetére
Sorry, most kezdem a libre-es pályafutásomat, nem tudtam, h nem volt korábban 64bites
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #375 üzenetére
Stabilnak tűnik, a 32-bites Windows 10-re is feltettem, ott simán a 4.4.4-re frissítettem rá.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #375 üzenetére
Persze
-
MichaelSD
őstag
válasz
Gubek-Einste #325 üzenetére
Elindít Writer. Bejön Writer. 0,5 mp kb. és Writer elszáll.
-
BonFire
veterán
válasz
Gubek-Einste #268 üzenetére
Köszi, közben nagy nehezen megszültem a dolgokat. Bár az angol nyelvű szakirodalom eléggé száraz olvasmány lenne, tekintve, hogy a magyar nyelvűt is elég nehéz megérteni, ha az ember nem programozó. Mindenesetre sikerült, amit szerettem volna, csak három napig szoptam vele.
Arra nem sikerült rájönnöm, hogy bizonyos megnyitott dokumentumokba miért nem hajlandó címsorokat tenni – de nem is érdekel. Bug. Vágólapra tettem és bepakoltam egy új dokumentumba, és máris jó lett a címsor.
Ekszpressönöket meg olyan esetlegesen programoztam, ahogy tőlem telt, mindenesetre használhatók lettek.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #255 üzenetére
4.3.5.2-höz melyik való? Mert amiket én találtam azok elég régi verziók.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Gubek-Einste #249 üzenetére
Feltelepítettem ezt a Java-t, viszont nincsen "Java menü" az "Eszközök\Beállítások\LibreOffice" alatt...
A lenti (korábbik) kérdés (a LibreOffice részéről) továbbra is megmaradt...
-
Vladi
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #202 üzenetére
Meg lehet azt is próbálni. Eddig nekem se volt pdf mentéssel gond, csak nem ekkora böszme táblázatnál.
-
válasz
Gubek-Einste #171 üzenetére
működik! Nagyon szépen köszönöm!
-
King Unique
titán
válasz
Gubek-Einste #59 üzenetére
Elvileg verzióváltásnál (v fő 3-4 verziókra gondolsz?) 4.0.5-öt leszedtem csak úgy és tisztán tettem fel az 1.0-át, arra meg most rátelepítettem az 1.1-et, akkor ez így ok gondolom.
KöszönömAmúgy úgy tudom ez jobb is, mint az OpenOffice, olvastam Valaencia városvezetése is átállt rá teljesen. Bár azt nem tudom "Excell" részében hogyan kell makrókat hozzáadni, mert MD féle officeben be van építve VB Editor, de ebben nincs, esetleg hozzáadható?
-
Qasam
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #29 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Rátelepítettem és kiválóan működik.
-
kispx
addikt
válasz
Gubek-Einste #25 üzenetére
MS Word 2003-an OKTV-ztem. Az idő alatt úgy megszoktam annak a menüjét, hogy a szakdolgozatomat rohadt sok idő alatt tudtam csak megformázni MSO 2007 szalagos menüjével. Ezek után kerülöm azt a szalagos menüt ahogy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest