- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #1074 üzenetére
Sajnos már az eredeti Excel tábla, amit a szerverre kitesznek és letölti, már abban is el van kettyintve a dolog, nem az LO hibája... Brigád oszlop
-
válasz
#40553216 #938 üzenetére
Nekem tiszta angol a rendszerem, angol win, angol alapnyelvvel indítottam anno a Libre telepítését, magyart/egyebet sose állítottam be és nemhogy ez, de kapásból "Figure" kategória se volt, csak "illustration" - node ezt szerencsére engedte létrehozni... Ma beindítva enyhénszólva érdekes, már Figure 1-ként szúrja be ugyanazt, ami tegnap még 1 Figure volt. Szómiszó, nem tűnik túlságosan összeszedettnek a rendszer, így évtizedes fejlesztés után se
.
-
mzso
veterán
válasz
#40553216 #614 üzenetére
"A szöveg. Te írtad. A 🌢 nem szöveg."
Irásjel, ikon, tök mindegy fölösleges szőrszálhasogatni. Szokványosabb betűvel is előfordulhat.Hasonlóan az FF-hez. Karakter kódos helyettesítő karakterrel az a legrosszabb, ha nem tűnik fel, mert space-t vagy kérdőjeleket mutat helyette. (A kérdőjeles mizéria extra rossz mert ilyenkor tényleg agyoncsapja a karaktert és kérdőjelet szúr be)
-
lev258
veterán
válasz
#40553216 #582 üzenetére
A Hunspell az ellenőrző, nemcsak magyar nyelv esetén. Eredetileg a magyar nyelvhez készült, magyar fejlesztő által, de később univerzális lett. Viszont a LibreOffice oldaláról követtem vissza, hogy szótárnak bizony azt használja, amit annyira emlegetünk (nem az Ispell-t, hanem a Magyar Ispell szótárát).
Nálam aláhúzza és ugyanazokat ajánlja helyette is. -
-
válasz
#40553216 #512 üzenetére
Azt, hogy a használt OS-ben van megadva, hogy mi legyen az alapértelmezett program bizonyos fájlok megnyitása esetén.
Egy dokumentumban nem is érdemes megadni, a megjelenítő programot mivel nem lehet tudni, hogy az adott gépen milyen alkalmazások vannak telepítve, pont emiatt vannak a szabványok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos autók - motorok
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Medence topik
- Óra topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest