- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Kispotter #87928 üzenetére
Az szuper!!
Én sem tudnék átszokni már a simára. A régi LA660-hoz is az volt és most az UJ701V-hez is szerencsére. A napokban lemerült az akku benne és a másikat meg elfelejtettem töltőre tenni ezért előkotortam a régen vésztartaléknak beszerzett sima távot. Nagyon kényelmetlen volt aznap este tévézni.
-
Müszi
senior tag
válasz
Kispotter #87847 üzenetére
Nyugi MR kompatibilis a TV-d. Még egyszer: MR650 kell hozzá. Ez tuti. Csak arról írnak a gyári oldalon, hogy alapból nem jár hozzá. Egyébként olvasd el az UH661 hozzászólásokat az Ák-n, mert ugyan az a TV csak a keret színe más.
-
gago1975
őstag
-
Müszi
senior tag
válasz
Kispotter #87851 üzenetére
Tuti
. Egy évjáratú széria csak egyféle MR-t fogad el függetlenül attól, hogy milyen extra funkciókat nem tud esetleg mivel évjáratonként csak egyfélét gyártanak. Az előző és következő széria MR-je nem kompatibilis sajnos. Persze az más kérdés, hogy a belépő TV típusok nem támogatják az MR-t. Az enyémen már nincs 3D gomb mert kivették ezt a funkciót mindegyik TV-ből.
-
Abus2
tag
válasz
Kispotter #83982 üzenetére
Én tegnap raktam fel a 43UH668V-re. Eddig problémát nem tapasztaltam. Hivatalosan ez a verzió már jelzi, ha egy alkalmazás már nincs támogatva, változtattak a háttérképeken (szerintem eszméletlen jól néznek ki), valamint a HDR módon változtattak valamit. Szerintem mintha a színek is szebbek lennének, bár ez lehet, hogy csak placebo hatás.
Más: Igen meglepett a tv, amikor jelezte, hogy merül a távirányítóban az elem. -
-
Kispotter
tag
válasz
Kispotter #82443 üzenetére
Közben a dugalj megoldva. Találtam 3 ezerért távosat. De a jackre még nem tudok megoldást. Sima jack elosztó nemhiszem, hogy jó lenne. Mert a pc gajra vágná a tvt ha rámegy a kimenetére a jel. Vagy forsítva. De aztán lehet, hogy nem de nem akarok ezzel kísérletezni.
-
tévelygő
aktív tag
válasz
Kispotter #82432 üzenetére
Szia! Köszi a választ! Most hogy mondod azt a videót én is láttam, még akkor amikor kerestem melyik típust vegyem meg, de akkor nem tulajdonítottam jelentőséget neki.
Annyira nem fontos ez a funkció, eddig is megvoltam nélküle, csak szerettem volna kipróbálni miután itt a fórumon olvastam, hogy létezik ilyen. -
Milka 78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- SkyShowtime
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest