Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz
prisz #106769 üzenetére
Ez vicces, hogy a PA / PR jelolesben sem tudtak mi az igazsag. Az 50-es VA tuti, ne nyomkodd. Mar latom, hogy be kell utzanom egy nagyaruhazba es megnezni szemelyesen a 43-asokat. Nem lehet arra adni amit mondanak. Szomoru, hogy nem tudja mit arul a sajat promoteruk sem....
Kep gondolom nalad is jo. DSE-t irtak gyakrolatilag hibajanak, nalad ez mennyire jott elo? -
Klara_
őstag
válasz
prisz #106766 üzenetére
Koszi. Nekem is O irt anno.
50, 60, 70-es meret mind VA, ezt tudtam, de mint irtam az 50"-al kicsit tullottem a meretet...
43nano756pa.bdrsljp ez volt az apartmanban es VA panel egyertemuen, de IPS-nek arultak ezt is. Igy remenykedtem, hogy itthon is elofordulhat valamelyik modellszam alatt.
Azt az infot kaptam anno az LG promotertol, hogy a PR az europan kivuli import cucc, hol gyartottak a tied? A PA pedig az europai gyartas. 43"ban nem tudott segiteni, ezert kerdeztem latott-e itthon boltban ilyet valaki. Ha szemre nem is latod - bar oladrol nezve erosen latszik, kicsit megkocogtatod a kijelzot, mindjart kiderul melyik fajta.. -
törölt tag
Nyugodtan frissíthetsz. Talán inkább egyedi hiba lehet az övé, a frissítés éppen az ilyen hibák kijavítására való, és leginkább nagyméretű fájlok lejátszásánál volt probléma, és a nem megfelelő wifi hálózat is gond lehetett. A frissítés után javasolt egy visszaállítást is csinálni.(tiszta telepítés a legjobb) Előtte célszerű egy csatornalista mentés pen-re.( a beltérivel tévézőknek nincs ilyen teendő, mint nálatok is a T-s boxnál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest