Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yvsmad

    őstag

    válasz Pancsermeste #58626 üzenetére

    Nem tudom, hogy az új tévémben milyen panel van, azt sem, hogy a többi itthoni tévében milyen, úgyhogy ez biztosan nem befolyásolt engem.
    Délelőtt elugrottam az MM-be és megnéztem a kirakott tévéket. Először LG-ket kerestem, hogy ugyanezt csinálják-e. Éppen női tenisz ment, a mikor a játékost közelről mutatták és a háttér mozgott, akkor szépen lehetett látni hasonló hibát. Az élénkre állított új 43UF7727 képe ugyanúgy esett szét, mint az én tévémé. A normálra állított 43UF6907 más sokkal kevesebbet hibázott. Más márkákat is néztem, nagyobb méretben is, a legcsúnyábban a Sonyk képe szaggatott és kockásodott, a második legrosszabb az LG-k voltak. Samsungból csak 6200 és 6400 modellek voltak kitéve a legnagyobb méretben is, amik tévéadást mutattak, a kitenyésztett BD-s és 4K-s videók nem érdekeltek, azokat a készülékeket nem is néztem. Ezek a kisebb kategóriás Samuk már jobbak voltak, viszont moszkító zaj szerűség volt a kontúrok körül (az itthoni Samun ezt sikerült kiszűrni). A Philipsek is kockásodtak rendesen, egy Pana volt, az még elment, bár nagyon magasra volt téve és lentről nézve a színeket nem lehetett megítélni.
    Most hazajöttem és bekapcsoltam az új tévét, hát a HD adások úgy néznek ki, mint más tévéken az SD. Egyáltalán nincsenek szép éles kontúrok, mosódott az egész. Az MM-ben tisztább képeket láttam.

    LG tévéken hogy lehet szoftvert frissíteni? Fekete háttéren észrevettem, hogy a magic remote kurzorja körül elég nagy "holdudvar" van, amit állítólag egy újabb szoftverrel már korrigáltak. A menüben semmilyen lehetőséget nem találtam frissítésre, sem neten keresztül, sem USB-ről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák