- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
13128814 #83923 üzenetére
Tv-n engedélyezni kell a párosítást. Keress media player-t, allshare ilyesmit. Nálam ugyan azt az ablakot dobja fel ha egy usb-t dugok a tv-be csak egy segédgombal cserélni kell a meghajtót. Vagy a távkapcsin van egy mediaplay gomb. Azt megnyomva bejön a lejátszó és a bal alsó sarokban mutatja hogy jelenleg a serviio az alapértelmezett. De ez egy 2010es model szal a tiéden egész máshogy is lehet.
Ja ha nem wifis a tv akkor kábeles kapcsolat kell.
Az egyik fül alatt mutatja a serviio progi hogy milyen tv-t vagy ezköszt lát. Ki is írja az ipcímüket. -
törölt tag
válasz
Daryl Dixon #83898 üzenetére
Köszi. Meglesem. Csak olyan spécit keresnék amit a faltól legalább 1m-re el lehet húzni és nem szakad le a 65 col alatt.
-
törölt tag
válasz
OldMike #83888 üzenetére
Ennek a PH nak egy bökkenője van vagy éppen pont nem baj. Nem volt még szerintem olyan itt bemutatott termék amit pár hozzáértő el ne kezdett volna fikázni. Ez legalább annyira szar mint a felesleges hájp. Már kezdtem örülni, hogy végre megtaláltam a tvmet és kezdtem a falikonzol keresgélését. Erre jön ez a kontraszt téma és az ips.
A cikk alapján megvettem volna. A hozzászólások miatt megtorpantam mivel 65colban nem olcsó. -
törölt tag
lg 60uh8507 tévét néztem ki. Az összefoglalóban a h jel alapján 2009 es modell. Létezik hogy már akkor is voltak 65 colos qledes panelek? Vagy az összefoglalóban nem stimmelnek az évszámhoz társított jelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest