Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
ndomokos #113213 üzenetére
Nem tudom, mert csak az lg-vel van tapasztalatom oled tévével kapcsolatban. Oled topikban kéne ezt kérdezni. Korábban csak samsung lcd tévéim voltak. Nekem az lg-nél csak a menü felépítése-kinézete és puritánsága verte ki a biztosítékot amikor megvettem, komolyan mondom, a samsung-hoz képest mint egy időutazás visszafele. De ez csak az én bajom, sokan nem így vannak vele. És ami a lényeg, hogy maga a tévé baromi jó, eszméletlen képe van egy lcd-hez képest. Két éve amikor vettem én is sokat gondolkodtam, hogy melyik márka legyen, hosszas olvasás-nézelődés után az lg mellett tettem le voksom a samsungos múltam ellenére. Két-három év alatt persze sokat változott minden az oled fronton, de valószínűleg most is az lg-t választanám. Szerintem a C4-el nem nyúlnál mellé...
-
sityupityu
veterán
válasz
ndomokos #113210 üzenetére
Ha csak annyi, akkor attól biztosan nem fog beégni...számít a fényerőtől is, meg eleve nem fog egy mostani oled olyan könnyen beégni, felesleges para csak. Ha van mód az oled vételére, akkor kell választani, összehasonlíthatatlan más tévéhez képest. Legalább is én a c1 oled óta amióta megvettem tudom, hogy biztos, hogy nem fogok lcd-re visszatérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest