- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
medosz11
tag
Mi a különbség köztük?
Ár-érték arányban melyik a legjobb? (T-nél ennyiért kapnám)LG 55NANO753PR 176 880 Ft
LG 55NANO763QA 194 260 Ft
LG 55NANO813QA 234 740 Ft -
htc07
addikt
válasz sityupityu #110697 üzenetére
gondolom még nem használódnak annyira a pixelek ennyi idő alatt, lehet két év múlva már tényleg egy óráig "tisztít".
de ez is csak tipp, nem vagyok szakértője az új oled technológiának, egy tíz éves lcd-t váltott nálam, és hihetetlen a különbség
-
veterán
válasz cross56 #110691 üzenetére
"Azt is írták a pixeltisztítással kapcsolatban, hogy nem szabad manuálisan elindítani, a tv elvégzi magának automatikusan 4 óránként azt hiszem."
A C1-et alaposan áttanulmányoztam most délután ezzel kapcsolatban, és tuti hogy nincs olyan benne, hogy automata tisztítás. Csak manuális. Természetesen ettől a C2-ben még lehet. Viszont ha egy tévében van olyan hogy manuális tisztítási lehetőség, akkor nem igazán értem, hogy miért ne szabadna használni? Ha rossz lenne, akkor nem lenne benne. Vagy a leírásban lenne valami kitérő arra, hogy esetlegesen okozhat egyéb problémákat.
szerk: Most olvasom még a tévé manualjában, hogy egy teljes pixeltisztításhoz kb egy óra kell. Tehát itt is érzek némi ellentmondást, az egy óra és az öt perc között baromi nagy eltérés van.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
htc07
addikt
válasz cross56 #110694 üzenetére
először a régi katódsugárcsöves tévére emlékeztetett, megvan a nosztalgiafaktora, már csak az hiányzik, hogy középre egy vonalba összezsugorodjon a kép.
gondolom a feszültséget így veszi el teljesen, vagy fogalmam sincs miért csinálja, de engem nem zavar.
tldr: szerintem normális
-
htc07
addikt
válasz sityupityu #110692 üzenetére
bocsi igen az lemaradt, c2-m van
-
veterán
-
cross56
senior tag
válasz htc07 #110688 üzenetére
Pont ma olvasgattam egy angol fórumot c2-vel kapcsolatban.
Ott is írta valaki, hogy kikapcsolás után szokott pixeltisztítást csinálni a tv, ez kb 5 perc.
Miután végzett akkor adja ezt a kattanó hangot. Úgyhogy ez teljesen normális.sityupityu: Azt is írták a pixeltisztítással kapcsolatban, hogy nem szabad manuálisan elindítani, a tv elvégzi magának automatikusan 4 óránként azt hiszem.
Úgyhogy ezért van az, hogy néha egyből kattan a tv, de van h csak 5 perc után a kikapcsolást követően.
Elméletileg… -
htc07
addikt
válasz sityupityu #110689 üzenetére
gyári beállításon asszem minden 4 óra bekapcsolt időtartam után lefut, ha nem kapcsolod ki (ez összeadódik, ha 3,5 órát megy egy nap, másnap meg még egyet, akkor a másnapi kikapcs után fut)
-
veterán
-
aktív tag
Egy ideje furán működik a youtube egy LG LF632V (04.06.75) tv-n. Lejátszok egy videót, aztán a következőt már nem játsza le. A bélyegképeket betölti, de nem indul el a lejátszás, a kép fekete. Ha valami elindul, az a korábban lejátszott video (noha az újonnan kiválasztott video címét mutatja) Netflix-nél semmi gond.
-
cross56
senior tag
válasz sityupityu #110685 üzenetére
Ja igen bekapcsoláskor is van egy kis kattanó hang.
De akkor ez normális lesz ezek szerint.
Köszi -
veterán
Nekem C1 van, az is ad kattanásszerű hangot ki és bekapcsolásnál is. Igaz, kikapcsolásnál is rögtön jelentkezik bármennyit is ment előtte a tévé. Majd ír ide valaki akinek olyan van mint neked, de én nem aggódnék a helyedben.
-
cross56
senior tag
válasz sityupityu #110683 üzenetére
Minimálisan billeg csak, egyébként stabilnak tűnik. Csak még is fura.
Ez a pukkanó hang olyan, hogy ha keveset volt bekapcsolva a tv akkor kikapcsolás után szinte egyből adja ezt a hangot. Ha szinte egész nap ment akkor pedig kb 10 perc után csinálja. Igazából nem is pukkanó, hanem kattanó hang.
Mintha visszahülés után kattanna egyet vmelyik alkatrésze. -
veterán
válasz cross56 #110682 üzenetére
Lehet, hogy az van amit te is mondasz, hogy nem megfelelően húztad meg a csavarokat. Meg az sem mindegy, hogy milyen mértékű, valamennyi billegés szerintem belefér. Viszont a pukkanó hang már adhat aggodalomra okot szerintem. Legalább is nekem fura.
-
dokee78
félisten
LG 43um7100plb TV-m van.
Hol tudom a PIP funkciót elő hozni? -
rainman72
nagyúr
válasz norbyone #110675 üzenetére
A C2 jobb tv mint a 707 az biztos,de ez a "nem egy liga" megmosolyogtató.
Hasonló áron az Lg,de ha beállnak az árak és jóval olcsóbb a Philips akkor az se rossz választás.
Am a C2 párja a 807.
806 van nekem,nem igazán lehet bele kötni.Az ambi meg plus egy nagyon jó dolog.
További kérdések a Milyen tv-t vegyek topik például ha az oledben nem kapsz választ.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Yodamest
veterán
válasz norbyone #110669 üzenetére
Nem egy liga a C2 és a 707, gyakorlatilag mindenben jobb a C2, nagyobb fényerő, ezáltal jobb HDR, jobb anyagminőség, jobb távirányító(sokkal), jobb szervizháttér, jobb szoftver kezelhetőség (most kimondottan a képbeállításokra, a tv adatok megjelenítésére, game modra stb. ilyenekre gondolok, nem feltétlen a webos-re)
[ Szerkesztve ]
-
Robertó79
tag
Berendeltem két tv-t emagon !
Melyik éri meg jobban tv-zés netflix átlagos szobában nem sötét
Philips 55PUS7906/12
LG 55NANO763QA NanoCell Smart LED TV -
tag
Sziasztok.
Tv vásárlás elött állok, és 2 tv-n gondolkodom. Az eggyik az LG OLED55C21LA a másik meg a Philips 55OLED707 .
Na most a Philips-nek nagyon tetszik az Ambilight funkciója, ezért egy kicsit afelé hajlok.
Amit nemtudok, hogy a képminősége milyen lehet. Az Lg sokkal jobb, vagy elenyésző. A Philips Android tv, az Lg meg ugye a Web Os....
Szóval kérlek írnátok pár sort pro, és kontra...
Köszönöm... -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Van egy LG C2-m, 55 colos. Akinek esetleg ilyen van, nektek is billegős kicsit a talpban?
Vagy én nem húztam meg jól a csavarokat? -
Tome08
tag
Sziasztok!
Van valakinek otthon 55QNED813QA TV-je? Tud esetleg dobni egy képet a káváról?
(sajnos most nincsen módom megnézni személyesen és az akcióról sem szeretnék lemaradni)
Illetve mik a tapasztalatok? Jellemzően sport közvetítések érdekelnének.ui: tudja valaki mi a különbség a 823 esetében?
Mi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
Sliderxy
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy 8 éves LG LCD tévém és már egy ideje látom rajta, hogy leginkább fehér héttérnél foltok láthatóak. Feltételezem ez a panel hátsó megvilágításával lehet összefüggésben, mert mátrix szerűen szabályosan, olyan 20x20 cm-re egymástól helyezkednek el. Van amelyik fehér háttérnél világosabb, van amelyik sötétebb.
Lehet ezzel kezdeni valamit, beállításokat tekintve vagy esetleg szervíz? -
gyugyo79
addikt
válasz Yodamest #110664 üzenetére
WOL -al láttam bekapcsolást a LAN -os irányítás esetén is vagy CEC -en át is megy.
LG webOS Smart TV
Szóval elvileg be lehet egy telefonról kapcsolni és 90% van kész hálózatos távirányító app is mert lehetőség van a TV vezérlésére. De én home assiston keresztül irányítok mindent így nem tudom van e jól működő mert nem is kerestem. -
gyugyo79
addikt
válasz Yodamest #110661 üzenetére
TV és táv függő a C2 -nek a távja csak a be/ki kapcsolást küldi infrán. Viszont mindent vesz így pld HA -ból egy BroadLink infrával is tudom irányítani (vagy egy régebbi távról is lehet ami infrán küld mindent), meg hálóztatón keresztül is. Szóval biztos meggyűlne a bajod velük ha távval szeretnéd használni a be és kikapcsolás miatt. Alternatív megoldások lehetnek de nem biztos, hogy csak ez miatt megérnék
-
Yodamest
veterán
Lenne egy kérdésem, amire egész egyszerűen sehol nem találok választ:
Ha van egy szobában 2 lg tv, van lehetőség arra, hogy a 2 tv távirányítója ne lássa egymást, mind a kettő csak a sajátjával működjön?Annyit találtam valahol egy eldugott topikban, hogy párosítani kell, de közben meg a másik tv-vel amit nem akarunk majd vezérelni vele un-pairezni és utána a ki-be kapcsoló gomb kivételével a többi funkció ténylegesen csak az egyik tv-vel lesz használható. Ezt hasonló módon próbálta már bárki? Illetve ha ez még működne is, a bekapcsológombbal mit lehet kezdeni, hogy az is ki legyen védve? Infra köré ragszalag?
Fontos lenne, mert emiatt az idegesítő tényező miatt nem tudok filmezésre és játékra is lg tv-t venni/használni.
-
fenky
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Philips PML9506 típusú készülékével?
Ez egy 2021-es, VA panelos MiniLED model, viszonylag jó áron tudnék egyet venni, de nem találok véleményeket. Persze az alap specifikációi megvannak, de tapasztalat/gyakorlati véleményeket is szeretnék.
Előre is köszi, ha valaki találkozott már ezzel a típussal és leírja.[ Szerkesztve ]
-
mike784
tag
-
Gömbike
senior tag
válasz mike784 #110649 üzenetére
Én ma fogok venni egy optikai kábelt a 43 up78003-hoz és egy JBL Cinema sb 120-hoz, mert szerintem jobb az átvitel. ( nem adtak hozzá, csak HDMI kábelt)
A hálóban a 75 NANO-t, annak elődeit is optikaival kötöttem össze, igaz az Pioneer erősítőre adja ki a jelet, nekem bevált az optikai.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
mike784
tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy OLED48C21LA tv-t.
Ma vettem hozzá egy LG SN5 Sound Bar-t, sehogy se akar működni HDMI Arc-al. Optikán működik.
Vettem új kábeleket, vissza vittem a boltba a Sound Bar-t de ott működött egyből egy másik tv-vel.
Csináltam egy visszaállítást a tv-n és felismerte, működött egy órát, azóta újra semmi. Most már hiába csinálok visszaállítást.
Mindent jól állítottam be, sőt az Euronics-ban én segítetem az eladónak, kipróbálniLétezik, hogy rossz a tv Hdmi Arc portja?
-
Iceman17881
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett az új családtag, az LG C1 személyében.
A probléma a következő: A távirányítóval valami nem stimmel. Nagyon gyakran, van hogy az x-edik parancsot nem fogadja, nem reagál, majd 2-3 másodperc elteltével villog 3-at pirosan az eleje. Utána újra minden stimm, majd megint az előbbi. Ezt a piros villogást később olyankor is megfigyeltem, amikor már percek óta nem nyúltam hozzá, és csak pihent az asztalon.
Bárminemű ötlet? Elem csere megvolt, újra párosítás többször megvolt, semmi változás.
-
rainman72
nagyúr
válasz sityupityu #110644 üzenetére
Dehogy.
Ha nem beszélünk akkor meg áll a topik
Hogy meg mi volt régen azt hagyjuk[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
veterán
-
rainman72
nagyúr
válasz sityupityu #110639 üzenetére
Nálam a puritán táv pl pont bejön.
Folytassuk?Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
t-joco
tag
Sziasztok!
[link] Ez az 55 colos Lg tv IPS, vagy VA panelos? nem találtam róla egyértelmű infót.
Az 55 colos tévék továbbra is mind IPS panelosak? 60 colos VA panel? -
veterán
válasz rainman72 #110638 üzenetére
Igen elhagyta.
A samsungnál az utóbbi időben ugye eleve divat lett a számomra szintén elfogadhatatlan puritán távirányítók rendszeresítése (még a jobb modelleknél is).
Ez a légegér dolog meg náluk sem volt hosszú életű, szerintem a visszajelzések alapján is döntöttek úgy, hogy hanyagolják. Anno a samsung topikban akiknek volt ilyen irányítójuk (ugye ez eleve járt bizonyos modellekhez), azoknak a 90 százalékban pár nap alatt a fiókban kötött ki, szinte senki sem használta. Nálam dettó ez lett a sorsa, még mindig van egy. Persze volt olyan akinek bejött, de a többség rövid játszadozás után félredobta.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
rainman72
nagyúr
válasz sityupityu #110636 üzenetére
Ez igy ok!
Viszont a Samu elhagyta.
Az MR se jön be mindenkinekPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
junior19
senior tag
válasz dropi #110635 üzenetére
Ha a valamelyik kurzor gombot megnyomod, nem tűnik el a kurzor?
Én sem szerettem egyébként, nekem mondjuk csak ritkán jön elő, Ilyenkor megnyomom valamelyik kurzor gombot, s el is tűnik.
Illetve ha a menüben akarok választani, akkor is egyből a fel kurzor gombot nyomom, s onnantól már csak mint a hagyományos távirányító működik.codec project
-
veterán
Amúgy szerintem itt az LG-nél kb úgy van reklámozva az a légegér dolog mintha nem tudom mekkora újdonság lenne, közben meg a jobb samsung tévékhez már szó szerint kb tíz éve létezett ilyen távirányító, gyárilag adták hozzá pluszban. Annyi, hogy ott külön volt a fő irányítótól (talán ez még szerencsésebb is) és még infrás volt. Lehet, hogy csak nekem jön le így dolog, de youtube videókon is úgy beszélnek róla mintha régebben ez nem is létezett volna...
-
dropi
aktív tag
válasz mobilizmo #110634 üzenetére
Na látod, én meg főleg emiatt nem veszek az életben soha többé LG-t.
De az a baj h hiába akarok normál taviranyitokent használni, folyamatosan ott a nyíl, és ha ki is választom a gombokkal azt, amire szeretnék nyomni, ha OK-t nyomok, akkor persze arra nyom, ahol az egermutato áll :( ezért gondoltam h ezt az egész eger funkciót kapcsolnam ki.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz dropi #110633 üzenetére
Ha neked úgy tetszik használd normál távirányítóval. Ehhez nem kell kikapcsolni semmit. Mondjuk a légegér a legkirályabb az egész tv-ben. Esküszöm felmerül bennem néha, hogy veszek másik tv-t (más márkát), de mindig elhessegetem, mert ahhoz normál őskövület távirányító van. Persze ez sem igaz, mert simán be lehet állítani egy mobiltelefont is.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
dropi
aktív tag
Haho, légyszi segitsetek, mert megőrülök komolyan. Két éve az LG BX-et konkrétan azért adtam el, mert féltem, hogy ezt a nyomorult távirányitót belevágom egyszer. Most ideiglenesen pár hétre hozzám került egy másik LG. szintén ezzel a borzalmas légegeres távirányitóval. Az a kérdésem, hogy ezt a funkciót ki lehet valahogy kapcsolni? Kicsit unom, hogy 3 Gyuruk ura reszt elinditok meg kepmodot valtok, mire azt tudom vegre nezni, amit szeretnek
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Nagyon jó áron hozzá tudnánk jutni egy 60"-os UP80003LA készülékhez, aminek annyi baja van (ha jól értettem), hogy a jobb szélén kb. 1 cm-es sávban nem ad képet. Szerintetek lehet rá esély, hogy ez tovább romlik, vagy akár évekig nem lesz gond? Foci nézésre lenne leginkább használva, és a méret illetve ár miatt elgondolkodtató...
-
Leslie1966
senior tag
Sziasztok ! LG UJ670 készüléken a kép folyamatosan remeg fel-le, színek torzak, vízszintes csíkok a panelen. Mi lehet a gond ? 5 éves a készülék.
-
medosz11
tag
Sziasztok! A következő tv-k közül melyiket ajánlanátok?
LG 55NANO813QA
LG 55NANO763QA
LG 55UQ81003LB
LG 55NANO753PR
LG 55UP78003LB -
Roland-87
aktív tag
Nemrég vettem egy 55-ös b23-as oled tévét, minden nagyon szuper, kivéve egyetlen dolgot, ami viszont kezd az őrületbe kergetni. Szóval van az a funkció windows 10 alatt hogy "átjátszás eszközre" rákattintva kiválasztom a tévét és már indul is a film, ez így is volt, az első nap, másnap reggeltől pedig egyszerűen nem tudom ezt a funkciót használni, a windows nem tud csatlakozni, a tévé pedig azt közli hogy "eszköz leválasztva, ellenőrizze a kapcsolat státuszát" Rákerestem a hibára és a következőket megtettem:
- windows tűzfal kikapcsolása
- média adatfolyam továbbítás engedélyezése
- router újrakonfigurálás
- tv resetelés (ezután szintán 1-2 órán át jó lett)
Ezután azt a tippet találtam még hogy csináljam fordítva, tehát a tv médialejátszójával keressem meg a gépemen a megosztott filmeket, ez is működött, szintén pár óráig, ma már az sem megy, nem tölti be a mappák tartalmát csak fekete alapon teker a végtelenségig, van hogy néha sikerül de a filmeket akkor sem indítja el mert megint csak teker.
Találkozott valaki ezzel a hibával? Illetve ha nem jó helyre írtam akkor milyen topikot keressek ahol esetleg megoldást találhatok erre?
Ja és természetesen közös wifi hálózaton van laptop és a tévé, annyiban térek el hogy ez a router ap-ként van konfigolva és csak az 5ghz wifi szórását intézi. -
rainman72
nagyúr
válasz Gstyler #110619 üzenetére
Érdemes egy középút illetve olyan model amihez már adnak magic remote.
Az UQ90-91 magas számozása nem garancia arra hogy a legjobbat kapod sajnos manapság,régebben pedig így volt.
A Nano763 ára se főleg ha IPS panel.
Ritka alacsony kontrasztja van valami
7-800:1-hez.Az SDR-HDR fénye is kicsi,főleg az utóbbinak lenne jelentősége.
Ha viszont VA panelt kapott akkor legalább magas lesz a kontraszt illetve jobb lesz a fekete megjelenítése.
És az ára jobb más helyen.
[A 165e körüli ára sokkal barátibb]
[UQ8000 vs. UQ9000]
[Nano75 (2021) vs. Nano75 (2022)][ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz blakey #110618 üzenetére
Igen, én is gondoltam rá, de az LG Store szerint nincs. Próbáltam úgy is, hogy töröltem, és újra feltelepítettem, ugyanaz a verzió ment fel. A weboldalon meg lehetne nézni, hogy mi a helyzet a verziókkal, ha működne..
Egy érdekesség: Az asztali gépemre felhúztam egy Plex Server-t alapbeállításokkal, azt megtalálta az Xplay, és onnan le is tudott játszani mindent, amit próbáltam. Lehet, hogy a frissítés magával hozott valamit, és változtatnom kellene azon szerver beállításain, aminél probléma van a lejátszással? Ha igen, akkor vajon mit?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Gstyler
senior tag
43"-os TV-t keresek, 200e-ig, általános felhasználásra (film, youtube, pc game).
A médiában 9db találatot kaptam erre a szűrésre. [link]
135-től 200-ig tart az ársáv.A kérdésem az lenne, hogy van-e érzékelhető különbség közöttük.
Érdemes-e a legdrágábbat választani (43UQ91003LA)?
Köszönöm -
A_ScHuLcZ
addikt
Xplay felhasználók: nálatok is frissült a TV-s app a napokban? Nekem a legutóbbi frissítés óta semmit, de tényleg semmit nem játszik le, frissítés előtt jól működött. A jelenség az, hogy kiválasztom a nézendő tartalmat, beállítom a hangot/felirat sávot, majd indítás után csak homokórázik a végtelenségig (piros kör körbe-körbe). Teljesen mindegy, hogy milyen tartalmat próbálok lejátszani, illetve hogy milyen hang/felirat sávokat állítok be, semmilyen kombinációban nem működik.
Az LG Store szerint jelenleg ez a verzió van telepítve az Xplay-ből: 2.800.23 (2022.10.31.)Volt egy elérhető frissítés a szerver oldalhoz is, megcsináltam, hátha segít, de nincs változás. Hivatalos Plex appból lejátszik mindent, de az Xplay-hez képest teljesítményben alulmarad. (nincs Plex Pass-om)
Próbáltam volna informálódni az Xplay weboldaláról, de az sem működik, nem lehet navigálni a menüben.
Két kérdés:
- más is tapasztalt ilyen problémát a friss verziónál, van rá megoldás?
- ha nincs, akkor vissza lehet valahogy tenni a régebbi verziót az LG Store-ból?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
tutyinéni
csendes tag
ezek közül kellene választani.
lg 55uq70003lb és lg55uq75003lf
hasonló tudású kb. mindkettő, de a 75003-as 3kg al nehezebb ?
ill. sokkal drágább. mi lehet az oka? véleményeket köszönöm. -
gyugyo79
addikt
válasz htc07 #110606 üzenetére
Van rajta CI+2.0/CI+1.4 . A hátul lévő káva tetején van azért nem látod képeken/ oldalán a többi csatinál. Az USB -s az csak + opció.
[ Szerkesztve ]
-
geri0417
friss újonc
Sziasztok!
Van egy Lg 19lg3050 es tvm. Hogyan tudok belépni a szervíz menübe?
Köszi előre is! -
htc07
addikt
Sziasztok,
LG C2-n nincs CI kártyának PCMCIA slot, csak 3 USB port van rajta, aminél van CI+ felirat.
Gondolom venni kellene hozzá valami külső USB-s olvasót? Mindigtv-t szeretnék majd használni vele, vagy digi-t. -
rainman72
nagyúr
válasz Konyika #110603 üzenetére
75Nano763 de nem mondanám BB-nak inkább egy belépő nanocellnek.
Ami alatta van az Lg-nek még alapabb meg drága is pl egy 75UQ91.[link]
A Xiaomi 120hz VA FALD tv-t ad
380-ért,ami magasabb kategória,ezt csak összehasonlítás miatt[ Szerkesztve ]
-
Konyika
senior tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Egy 65 UM 7450-nek keresnék valami utódot. Nagyobbat szeretnék tehát min ``75. Van valami Best Buy vagy ajánlott 4-500 ezer környékén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban