- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
extasymajom #9376 üzenetére
Még olyan kis kütyü nélkül is jól használható a nagy kütyüvel is
Én minden mentést (Titanium, TWRP, stb.) az OTG-n lévő pendrive-ra nyomok, romokat is onnan telepítek, szóval azért elég jól használható, főleg ilyen kis tárhelynél nagy segítség, mivel nem kell ilyeneket a belső tárhelyre másolgatni és törölgetni onnan.
-
válasz
extasymajom #9376 üzenetére
Az egeres otg-s dolog nekem is nagyon jól jött, amikor érintési hibák voltak, és máshogy sem a romban, sem a twrp-ben nem tudtam klikkelni/lépkedni. Sőt, egyszerre ment 3 dolog 1 usb elosztóval: egér, billentyű, pendrive.
-
snorbi82
senior tag
válasz
extasymajom #9260 üzenetére
Szedtem már szét, de ahhoz a részhez nem nyúltam.
Akkor lehet rendelek én is!
Utánna asszonyé lesz a teló és G4.
-
snorbi82
senior tag
válasz
extasymajom #9252 üzenetére
Cseréltél már ilyen?
Ahogy látom, lekel szedni a hátlapot, utána a van egy takaró (amin a hátsó gombok és kamera védő van) amit leveszek és arról szedem le a ezt a műanyagot?
-
david_97
senior tag
válasz
extasymajom #9121 üzenetére
lehet véletlenül megnyomtam
-
ZsoltS
csendes tag
válasz
extasymajom #9112 üzenetére
Még 20x megpróbáltam.
Egyik alkalommal se ment.szerk: tény, hogy a szervízben eléggé rosszul rakták össze, mert most már a hátlap is recseg és felül is látszik, hogy rossz az illesztés, lehet a gombok se 100%-on működnek:
-
hislah
aktív tag
válasz
extasymajom #9013 üzenetére
Én rábíznám!
-
sanyika987
aktív tag
válasz
extasymajom #8977 üzenetére
Köszi
A legnagyobb király vagy -
sanyika987
aktív tag
válasz
extasymajom #8974 üzenetére
Köszi a tippet
Ebay en láttam 14 ért csak félek h nem lesz jó
Vagy van megbizható ember akitöl érdemes? -
batai15
félisten
válasz
extasymajom #8900 üzenetére
Igazából látom neked se esett
a jelentése.
Ameddig nem az lesz a státusz hogy moderátor, rendszer gazda stb, addig ennek a rangnak leginkább hardveraprón van értelme, és nem nem vagyok az atyauristen, soha nem tettem így szerintem
Máskérdés hogy én valóban aktív vagyok szakmai részen, és elég sok telefonom volt, meg azért elég sok topikot olvasok.
Ugyis kibukik hogy valóban valaki nem ide való az előbb utóbb kiesik, és azért számít hogy mennyit fekete pontja van a modiknál.
Bár mióta a politika topikban is jelen vagyok, sikerült egy 30 perces bannt beszerezni.
Valóban kanyarodjunk vissza a mélyvíz topikba most már.
Ja igen jó lenne az össze foglaló képet lecserélni. Nem tél van már. -
m_dawe
senior tag
válasz
extasymajom #8764 üzenetére
Most feltettem egy korábbi BlissPopp verziót (2.3) és itt elfogadta a PIN kódot és az IMEI szám sem szállt el.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
extasymajom #8515 üzenetére
Köszönöm.
-
w333
félisten
válasz
extasymajom #8467 üzenetére
A Hungary rom ... innen ez a gyári független rom ?
-
OgKush
senior tag
válasz
extasymajom #8403 üzenetére
Szia!
Ez miféle Lolli? -
tomika9988
tag
válasz
extasymajom #8403 üzenetére
Köszi
-
WiZARD
addikt
válasz
extasymajom #8398 üzenetére
Nekem mikrofon halt be g2-n, remélem garis ügyintézésnél nem fognak ezen a repedésen problémázni, mert egyrészt a repedés hónapok óta ott van, másrészt 5letem sincs mitől repedt, hisz nem esett le
Na majd beszámolok róla, ha egyszer eljutok a szervizbe. (meg előtte valami gyári romot kéne rá alkotnom)
-
válasz
extasymajom #8393 üzenetére
Most egyenlőre kicsit elfogyott a bátorság
-
batai15
félisten
válasz
extasymajom #8236 üzenetére
hány esetről tudni?
-
FGyula30
aktív tag
válasz
extasymajom #8236 üzenetére
Mert kinek még? Én egyről tudok...
-
batai15
félisten
válasz
extasymajom #8233 üzenetére
"Szerintem ennek a melegedésnek köze lehet az érintő elkalibrálódásához vagy tönkremenéséhez."
Ezt már elméletbe ki tárgyaltuk hogy akkor be kelett volna sárguljon a kijelző.
Olyanról halottam már hogy melegedés miatt besárgult, de olyat még hogy melegedés miatt tönkre megy a digitizer.
Miért? Mert akkor ennek a hibának nemhogy lolipop, hanem 4.2 alatt már ki kelett volna jönnie ha a melegedés ilyet okozna. -
kiezTe90
senior tag
válasz
extasymajom #8212 üzenetére
Akkumlátor idő milyen?
Mostanság a melohelyen játszok a telefonnal, és Nekem a simple rom nagyon nem jól teljesített. Jelenleg az optimus 1.4-et használom. -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
extasymajom #8181 üzenetére
2010 februárjában regisztráltam oda, jelenleg 2723 hozzászólásom van, nap mint nap bejelentkezek, sosem volt még ezzel gond. A hiba nálad lesz
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
extasymajom #8162 üzenetére
Hali!
Ezt a leírást konkrétan nem én készítettem, hanem attika79 érdeme, így őt kéne megjelölni forrásként, illetve fórumunkat. Talán jobb ötlet lenne copy-paste helyett a fórum adott hozzászólását linkelni.szerk.: közben látom a link már meg is van. Ez azért is fontos mert ha frissül a leírás, javítás kerül bele akkor már azt érik el az olvasók, nem a bemásolt régi verzió marad meg az olvasóknak.
szerk2.: Most miez már a google drive-os mentés?
-
drmotto
őstag
válasz
extasymajom #8168 üzenetére
Jó lenne ha jelölnéd a forrást ahonnan szeded azt amit írsz, ha már engedély nélkül másolgatod 1:1-ben az okosságokat.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
extasymajom #8168 üzenetére
Ez is benne van.
???
-
Indiant
addikt
válasz
extasymajom #8163 üzenetére
...rosszul tudod.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Ez mind benne van az összefoglalóban.
-
válasz
Ugyanígy csináltam, csak megállt a frissítés 9 %-nál és álllt,állt,állt.......most nics download mód,sem recovery. Amíg látta a linux, addig felmásoltuk rá, amit kellett, de utána sem volt semmi, csak logó, most linux sem látja.Most kurion videóját nézegetem épp...
-
stefi68
addikt
válasz
extasymajom #8132 üzenetére
Két napja mindenki erről beszél.
Van egy spanyol honlapja. Google fordítóval egész jól használható, persze spanyol -> angol megoldással: [link]
-
atibuc
tag
válasz
extasymajom #8132 üzenetére
Sziasztok.
Nekem CloudyG2 2.2 és Dorimanx V10.0 van fent.
Én is fel tudom tenni? Mit kell cserélnem.
Ha nem jó ez akkor mit és honnét kellene leszednem.Sajnos telefonról fórumozok, ezért a keresés, visszaolvasás nagyon nehézkes számomra.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest