- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #47 üzenetére
Yoda-t hasznaltam, az nem volt rossz, mondjuk inkabb semmilyen volt.
Attol jobb a dorimanx beallitva.
A bruce meg nem volt a telefonomon, igy lehet azt kiprobalom.En egyebkent egy uj, jol optimalizalt g3-as romot szivesen feltennek mar, de ugy latom ebben nincs elorelepes.
-
rayoliviero
veterán
Trickster modból van ingyenes, az ingyenesben is talán alul tudod feszelni.
HUTCHDB: Yoda kernel az nem rossz, van még Cloudykernel, Bruce (DM azt mondta melegszik vele a teló, azt én már nem is használom így), Simple kernel (ez meg órajelet emel és így szintén melegszik).
De a Yodára is írták már egyszer, hogy melegszik, azt kérdezd meg előtte tőle, felteheted-e.
Cloudykernellel nem melegszik. -
cettlee
őstag
tegnap óta nyüstölöm az uj telot, nagyon fasza eddig. olyan micro usb - anyausb kábelt honnan lehet szerezni(amibe pendrive megy) ?
ma jön hozzá a spigen tokom. elsö tapintásra semmivel sem kevésbé massziv a telo mint mondjuk a 4xhd-m
-
pusihusi
addikt
válasz
DroiDMester #36 üzenetére
Szia ez a flaux csak annak nyílik meg aki megveszi, vagy hogyan kell megnyitni? 10 percig próbálkoztam de nem nyílt meg, "free" verziót meg nem találtam
Köszi
-
pusihusi
addikt
válasz
balazs8907 #20 üzenetére
Szia én a Parducot is használtam minden változtatás nélkül 32000 volt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #40 üzenetére
Most nekem ugyanezekkel a beállításokkal Dorimanx 6.4 és OptimusG3 ROM alatt 37500 pont körül jött ki úgy, hogy nem volt alulfeszelve és úgyis hogy -37,5-re volt alulfeszelve (most kibírta a tesztet újraindulás nélkül).
De ennyi pontot kap az OptimusG3 a benne lévő stock kk kernellel is, mókolás nélkül. Ezért nem szeretem a Dorit, nem nyújt nekem többet a stock kerneltől, akárhogy állítom be.
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #40 üzenetére
Értem, ebben van igazság, ez teló. Nekem nem bír sajnos még minimális alulfeszt sem.
PC-n sosem bírtam elérni akkkora hőfokot még 4,4 GHz-en sem, hogy visszavegye, abból indultam ki. Ott nyilván volt is megfelelő hűtés.
Próbáltad amúgy alulfeszelés nélkül, úgy menyit dob? Ugyanezekkel a beállításokkal.
-
válasz
rayoliviero #39 üzenetére
Nem egészen!
Nagyon is van köze tegnap a túloldalon leírtam miért!
De röviden
Minnél jobban alul feszed annál kevésbé melegedik az soc, és annál később fogja vissza venni a hővédelem először csak a max órajelét a cpu -nak, később a teljes magok lekapcsolását!
AntuTu hasonló teszt telón, mint PC -n a kombustor/furmark irreális terhelést ad a rendszernek, és pillanatok alatt felszalad 80.fokra a cpu és máris veszi vissza az órajelét és később meg kapcsolja is ki a magokat!
Szóval NAGYON is van köze az alulfesznek!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester #36 üzenetére
De az alulfesz ennyit dob?
Mondjuk a pontok csalokak....
Azert felteszem en is ezt az uj kernelt, kiprobalom. -
zack
nagyúr
válasz
#84221696 #35 üzenetére
Ezt a mindig a köv. gyűjtögetek nem igazán jó stratégia, főleg ha hónapok alatt jön rá össze. Van itt a fórumon olyan, nem is egy, aki mindig a köv gyűjt, és soha nem vesz semmit.
Szeptemberben vegyél egy új G2-öt, oszt sanyi. Addigra úgyis 90k be fog esni az új bolti garisok ára. -
-
zack
nagyúr
válasz
#84221696 #32 üzenetére
Annál minden jobb. Függőeket eladni sem lehet, csak mélyen ár alatt.
Most hogy keresgéltem az aprón rájöttem, hogy a PH-s közösség 80% előfizust hirdet, ami hatalmas rizikó is a függősége mellett. Ami meg van 1-2 független pikk-pakk elviszik. Nekem jó, mert én mindig gyári függetlent veszek. A most eladott G2-öt tokkal 84k-ért vitték el 3 nap alatt, úgy, hogy a vevő garanciáztatja a kijelzőjét. A többi jelentkezőnek meg ment az "eladtam" pü, mert vagy 10-12 pü-t kaptam, akik megvették volna. -
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #26 üzenetére
Föntebb Te írtad, hogy ott már ilyen bagatell kérdésekre senki sem válaszol!
-
HUTCHDB
nagyúr
6.4-es dorimanx kernelt valaki probalta mar?
-
rayoliviero
veterán
válasz
eladogeppc #25 üzenetére
Igen.
meunier: Ezt itt kérdezd meg.
-
eladogeppc
veterán
válasz
rayoliviero #23 üzenetére
Ez ? Optimus G3
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #7 üzenetére
Akkor gyorsan egy "általános" offtopik kérdés. Szeptember elején akarom megvenni magamnak az én G2 példányom. A partneronál akarom. Milyen az a bolt? Kapok ottan európai telefont vagy csak távolkeletit?
-
rayoliviero
veterán
válasz
eladogeppc #22 üzenetére
Szia!
OptimusG3.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
LG G2 G3-as ROMok közül melyiket érdemes feltenni napi használatra ?
-
rayoliviero
veterán
válasz
balazs8907 #20 üzenetére
Szia!
OptimusG3 ROM nálam a benne lévő kernellel 37500 pont az új Antutuban.
Pardusra fel tudod tenni esetleg a Cloudykernelt és meglátod javul-e vagy Bruce kernel, de azzal lehet melegszik majd, azt figyelni kell.
-
balazs8907
tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani egy jó rom+kernel párost. Próbáltam DM romját is. Most Pardus romot nyüstölök. Mindkettőt dorimanx kernelel. Botrányosan alacsony, 20-21000 pontot kapok antutuban. Akárhogy állítgattam Stweaks-el meg trickster-el, nem javult. Lehet hogy a kernel a ludas. Esetleg pardus romra valami értelmes kernel? Előre is köszönöm.
-
jilian
addikt
Persze, hogy ott folytatòdik minden hisz az a hsz. ami ide mutat "elveszik", hiába màs színü.
Nem olvassa el a juzer az összes napi hozzàszòlàst...sosem talàl ide.Lásd a szifon topikot a mai napig vegyül ott is minden.
-
rayoliviero
veterán
Ugyanúgy ott mennek a szakmai dolgok, semmi nem változott.
Egy ember írta ide a szakmai kérdését még, idáig kezd beigazolódni, amit írtam, hogy az emberek jó része úgyis a másikba fogja írni továbbra is a szakmai dolgokat.
Kár volt erőltetni annak a pár embernek ennek a topiknak a létrehozását.
iPhone topikban annó, amikor aktív fórumozó voltam, kijött a jailbreak, ott iszonyat mennyiségű hozzászólás keletkezett pillanatok alatt, akit nem érdekelt átsiklott felette.
-
rayoliviero
veterán
-
Harcsai
senior tag
DM kis okosságát, amit a saját romjához csinált, LoPro Softkey gombok ügyében, rá lehet flashelni optimus g3-ra?
Illetve, tudom h rá lehet, de működni fog?
-
válasz
rayoliviero #3 üzenetére
Van igazság a szavaidban...Csak ami már ott ment, az kicsit már durva volt...
-
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero #7 üzenetére
Ezt nem neked írtam csak rád linkeltem. Jah , én megyek vissza!
-
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero #7 üzenetére
A D 802-es még nem tud úszni
Szevasztok. Szerintem is ökörség egymásnak feszülni, sértegetni, le tolvajozni stb. mert én biztos vagyok benne hogy többségünk segítő és jobbító szándékkal van itt. De vannak kérdések a telefonokkal kapcsolatban amire senki sem tud válaszolni(hardver szoftver)! Szerintem is elég lenne 1 topik.Aki nem kap választ először az kérdezzen még egyszer hátha lesz 1 új ember aki tud a problémára reagálni.
Itt nem fejlesztők gyártók vannak hanem D 802 tulajok, aki akar romol, aki akar nem romol csak szeret olyan infóhoz jutni amit nem ismer a szeretett telefonjához. Mérsékletesség és tolarencia, ennyi lenne az egész
-
sitotomi
tag
válasz
rayoliviero #7 üzenetére
Ahogy Zooja is írta, a másik maradna a mélyvíz, ergo a hozzáértők, akár szakbarbárok, akik "szétvariálják" (rád bízom hogy jó vagy rossz értelemben) a telefont, ott tudnak segíteni minden komoly kérdéssel.
Akiknek meg "mezei" gondjaik, kérdéseik vannak, azok itt, ha úgy tetszik a first lane-s vonalon kapnának segítséget, ahova nem feltétlen kellenek szakik, csak olyanok akik már több mint x hónapja nyüstölik ezt a telefont.
De mivel már ez a új téma lett mélyvíz címmel létrehozva, kétlem, hogy ide átszokna az a 15 szaki aki annyira ért a dolgokhoz és megszokta a régit; ugyanakkor azt is kétlem, hogy továbbra is válaszolna ott bárki olyan kérdésekre, ami nem a 4.3.5.0.1.3.4 asdfjklé kernellel kapcsolatos... tehát marad minden a régiben, és akkor lehet egymásnak feszülni ott...
Egyébként nyilván az egy téma lenne célravezető, csak akkor kellene foglalkozni az alap kérdésekkel is, amit feltesznek páran./OFF]
-
sitotomi
tag
+1
A másik topicban "mezei" kérdésekre már nem is kap az ember választ. Tapasztalat.
Az már egy másik szint, nem a még "ilyen telefont akarok venni", vagy "ma vettem és mi hogy merre?".Egyébként király topic az is, csak nem hogy lelkesít a telefon vételére, inkább elbátortalanít, a sok kernel-rom-verzió szapulással és egymásnak feszüléssel.
-
Zoja™
őstag
Nem felesleges szerintem, csak az eredetit kellett volna mélyvízre átnevezni. Úgy is ott van 30+ ezer hsz, ez meg lehetett volna az általános kibeszélő topic annak a pár embernek, akinek igénye van rá.
-
zack
nagyúr
válasz
rayoliviero #3 üzenetére
Osztom. Tök felesleges volt.
-
Ez jó ötlet volt, köszönjük szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest