- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Ize. Vagy 2 honapja lehet venni a telefont. Meg hogy mondjam. Xiaomi Mi3-asnal vagy 1.5 evet vartunk a forrasokra. Na... Xiaomi Mipadot ugy adtam el, h nem voltak forrasok, a gyari tabletes MIUI meg egy raklap sz.r volt.
Szoval, ahogy en nezem, a Leeco ebbol a szempontbol sokkal jobb. -
sbwolf
aktív tag
Azért nem olyan jó ár. A HK Goldway, Magyarország irányába már nem szállít Seller's Shipping Method
-dal. Rászámolod az áfát, ugyan ott vagy mint a Spemall-nál. Elméletileg a Spemall 2 év garanciát ad.
Ha tévedek nyugodtan szóljatok!!! -
workin
senior tag
Szia!
Képet nem tudok felrakni, nem sokat fényképezek vele, de a készülég maga minőségi rendben van az összeszerelése, jól illeszkednek a dolgok, abszolút prémium érzete van a készüléknek, mert valahol az is.
Számomra eddig pozitív csalódás.. túlszárnyalta az elképzeléseimet.
-
MDMogyi19
csendes tag
Szia!
Maximálisan javaslom a telót, pazar a minősége külsőleg és belsőleg is, bitang gyors cucc. Ha van még egy kis türelmed a hétvégén befejezem róla a tesztet a logout-ra, abban lesznek kameraképek is. Amúgy sztem teljesen átlagos képeket csinál, nem csúcskategória szint, de átlagembernek szerintem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest