Új hozzászólás Aktív témák

• Danika256

aktív tag

válasz Danika256 #1959 üzenetére

Sziasztok!

Visszatért a telóm az élők világába, már egy hete kész, eddig volt a tesztüzem, minden szuper!! :)

Június óta volt parkoló pályán az elégett USB csati miatt, sehol sem lehetett kapni hozzá gyári teljes funkciós boardot, Alin is csak a gagyikat, amikről hiányzik egy csomó alkatrész, így se gyors töltés, se OTG, se CDLA hang sem elérhető!

Sok-sok email és keresgélés sem vezetett eredményre! De meglett a megoldás, mégis csak be lehet szerezni mindent ha megfelelő helyen keressük! :)

Valahol találtam egy linket a kínai belsős TAOBAO piactérhez!
    Eddig nem ismertem ezt az oldalt sem, ez teljesen Kínai, de Chrome-al a fordító funkció használatával jól használható! Be is tudtam regelni..
    Nem akartam elhinni, de több eladónál is lehet kapni gyári boardot elég olcsón! Meg tényleg van minden ami kellhet!
    Egyetlen egy probléma, hogy nem szállítanak külföldre, még csak vissza sem írnak, nem fognak neked google fordítózni.. Tehát Full Kínai oldal!

De van megoldás!! Van egy csomag továbbküldős oldal, a Yoybuy, ami pont erre van szakosodva! Tud angolul és van Paypales fizetési lehetőség is!
    Ha beregelsz lesz egy kínai címed, egy postafiókod, hova kapod a csomagot, de igazából ezzel nem is kell foglalkozni. Mindent ők intéznek, csak a Taobaos linket kell bemásolni a Yoybuy-ra és ott meg is tudod vásárolni angol nyelven... Ha megérkezett hozzájuk a csomag a Taobaos eladótól, akkor kell fizetni a hazaküldést, meg a szolgáltatás díját!
    Persze nem ingyen van, de 5-10 dollárt simán megér, ha az embernek olyan alkatrész, vagy cucc kell, ami máshol nem beszerezhető! Pl. kijelzőt is vettem újat 3500 Ft-ért, Alin 5-K alatt nincs és eredeti gyári!! :DD

Én mindenkinek ajánlom, ha nem találtok valamit, irány a TAOBAO és vásárlás meg Yoybuy-en keresztül!
    A megérkezett alkatrész szuper, teljesen gyári és van most már megfelelő kábelem is a gyors-töltéshez! Bár nem fogom használni sűrűn, de kipróbáltam, jól működik és nem melegszik semmi!
    Ne használjátok a gagyi gyárit én a Oneplus-os DASH kábelt nagyon tudom ajánlani! Olcsón beszerezhető az is!

Más:
    Azért figyelgettem a fórumot, de jól le vagyok maradva szoftveres téren... Egyelőre a jól belakott EUI van fent, de látom közben szépen kiforrtak az OREO-k, van egy csomó számomra ismeretlen, meg vannak 9-es alapú ROM-ok is! Mi ezekkel a helyzet? Az OREO-k hozzák már sebességben, akksiban az EUI szintjét?
    Bár mondjuk nekem a kezelőfelület nagyon bejön ezért, hogy lecseréljem tényleg nagyot kéne villantani egy másiknak!

Még egy kérdés, valami miatt eléggé merül a teló, alap állapotban 10% egy éjszaka alatt wifi-vel! Egyelőre nem tudom mi ragadhat be, korábban ilyen nem volt, de még nem akarok mindent újrahúzni! Cache-k törlése nem igazán segített! Van valami ötletetek erre??
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák