Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mclarenöcsi #6198 üzenetére
Neked kell a telóval megnézni van e újabb verzió, nekem automatikusan jelez, le szoktam tölteni wifivel rá, és aztán újraindítás után dirty flash-t csinálok wipe nélkül.
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok!
Igen, kint van a V15.1. Immár megán és Google Driven is.
"Sajnos" igaza volt Rozmika-nak. Ez a 26S tényleg közel sem annyira stabil, mint a 23S. Sosem dolgoztam még romon ennyit, hogy valamennyire legalább stabil legyen. A 23S-en alig kellett ilyeneket babrálnom. Itt meg szinte mindent át kellet írni. Cserébe van kb. 5 új alkalmazás kinézet, meg pár új funkció. Visszatekintve szerintem nem érte meg váltani. Ez sajnos látszik az itteni kommenteken, illetve az XDA-n is.
Mindenesetre a V15.1 elég stabil a napi használathoz, már 3 napja használom, és nem jelentkezett semmilyen hiba. Érdemes a Clean Install, ugyanis minden változott a 14.1-óta. Ha valami hiba jelentkezik, akkor az már csak a Dirty Install miatt lehet. Mindent leteszteltem, az összes választható aromás profilt, gps-t, alkalmazást.
Hogy válaszoljak Racecam-nek: Tervezek egy Google alapú 'vegytiszta' romot. Már csak azt nem tudom, hogy N vagy M alapú legyen.
Hamarosan kész vagyok a L2-re portolt Small EUI-val. 26S alapokon. Érdekes, hogy az mennyivel stabilabb kiadása a LeEconak. Mintha ugyanezt a Max2-re csak összekapkodták volna.
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok az RR rom hogy frissül?Van benne OTÁ s frissítés vagy nekem kell nézni a friss romokat.
-
gonorrea
senior tag
Bocs, SOT a kijelzőidő angol rövidítése (screen on time), nekem ez mérvadó, mivel mikor RR-t használtam ez nálam nap végére 3-3,5 óra volt úgy hogy reggel 7kor levettem töltőről, este 8kor már enni kért. Aurel romjával ilyenkor még volt 40 % töltöttség, ha viszont lement estére 10 % alá, akkor a SOT 5,5-6 óra volt
-
gonorrea
senior tag
Aki 7.1-et használ dobjon már fel egy-két képernyőképet SOT-ról! Illetve, hogy milyen akkubeállításokat használ, mennyi ideig bírja a telefon töltés nélkül!?
-
sóhaj
csendes tag
Ok. Elkéstem.
-
sóhaj
csendes tag
Amikor először telepítettem volna az RR-t, én is így jártam.OTG kapcsolaton keresztül pedrive gyökérbe másolva a romot tudtam visszaállítani a telefont,amelyen ezt a módot a TWRP-ben engedélyezni kell emlékezetem szerint a dalvikban. Egy kicsit homályos, nem vagyok szakértő , a fiam segített.Nemrég sikerült a telepítés. Emlékezetem szerint /v.15 volt előtte/ előbb csináltam egy törlést ,visszaléptem újraindítás nélkül a TWRP-ben az indító oldalra a telepítéshez , megnyomtam kitallóztam a romot ,majd miután végetért ismét újraindítás nélkül vissza a TWRP ben megint telepítés kitallózva a gapps, miután végigment újraindítás és lásd a csodálatos szuper nugatot 7.1.-
-
-
Racecam
nagyúr
Egy könyvtárban (lehetőleg ne egy ilyen bonyolultban, hanem akár a C:, vagy a D: gyökérben) legyen egy mondjuk LeMax könyvtár és ebben legyen benne az ADB parancs (adb.exe) és a ROM, GAPPS .zip fájl is! Ebben az (ablakban) indíts egy parancssort és utána mehet az adb push ROM.zip fájl /sdcard/0
-
jemy
tag
válasz
->Raizen<- #6183 üzenetére
max google fordító!
-
jemy
tag
szeretném törölni a belső tárolót. ha a twrp-be bepipálom a törlésnél, akkor elvileg csak az adatok törlödnek, bekapcsolás utána látom rendessen a tárolót ugye?
köszi. -
jemy
tag
hamarosan aureeel v15.1 rom!
V15.1 changelog:
- New Google Core apps
- Fixed Layout bug in LeCloud
- Fixed issue: Music app does not show
- Added LightFlow app under Settings->Led notifications (now you can coustumize each notifications LED color)
- Added more animation scale settings to developer options
- Chooseable GPS location files: S/N america, oceania, afrika, asia, europe..
- Fixed Gallery Editor menu FC
- Added double click to power start camera app
- New QR code reader app launch from QuickToggles
- New wallpapper and small visual changes... -
workin
senior tag
OTG -d van ? USB pendrive-ra mentsd le a telepítő Zip fájlt, aztán dugd rá a telefonra, majd installáld fel TWRP alól. (auto mount, tehát nem kell csatolni és hasonlók.)
A ZIP -et látja a TWRP . Az internal storage -n van fent adat ? mert ha nincs, akkor véletlenül azt is leformáztad. Alapvetően minden ROM a Downloads mappába mentegeti a fájlokat, itt kell keresni az RR ZIP -et is.
Ha az internal storage üres, akkor marad az adb push. Ehhez kell az adb telepítő ami gondolom az összefoglalóban megvan, és annak segítségével a gépedre letöltött ZIP fájlt fastboot mode -ban feltudod tölteni a telefon megfelelő könyvtárába. -
lehem
csendes tag
Sajnos nem làtja a telepítő zip-et, sem a gapps-ot. Már egy napja TWRP-ben vagyok, a system wipe miatt nem merem kikapcsolni.
Eredeti üzenet:
Gondoltam, hogy kipróbálom a Resurrection Remix romot.
TWRP-ben wipe system, cache, dalvik, meg szerintem a data-t is bepipáltam.
Most nem találja a telepítő zip file-t. Nem tudom telepíteni.
Aureel v15 van (volt) fenn előtte.
A twrp nem látja a zip file-okat.Valaki tudna segíteni?
-
merlix
tag
Sziasztok!
Tapasztalta valaki aureel v15 romjánál az akkuidő (éjszakai) jelentős mértékű romlását.
Míg v14.1-nél 1-2%-ot esett a töltöttség éjszakánként, addig az új romnál ez 4-5%...
És még mindig nem tudok audio/video fájlokat másolni a telefon megfelelő könyvtárába (se pc-ről se a gyökérből).
-
sóhaj
csendes tag
Törlés után újraindítás nélkül kell visszalépni a TWRP-ben a telepítésre, majd szintén újraindítás nélkül vissza a telepítéshez és kitallózni a gaps.
Szerintem az RR jobb ,mint aureel v.15 ,ami több hibától szenved.Jobb mint a v.14.1 ,amely egyébként jól használható , egyszerűbb a telepítése is.Kezdőknek 14.1 -t javaslom. -
lehem
csendes tag
Egy ki segítséget kérnék!
Gondoltam, hogy kipróbálom a Resurrection Remix romot.
TWRP-ben wipe system, cache, dalvik, meg szerintem a data-t is bepipáltam.
Most nem találja a telepítő zip file-t. Nem tudom telepíteni.
Aureel v15 van fenn,
Lehet, hogy a twrp nem látja a zip file-okat?
Sürgős lenne a segítség. -
conanabarbár
aktív tag
válasz
Mclarenöcsi #6164 üzenetére
nagyon szivessen!
-
Mclarenöcsi
tag
válasz
conanabarbár #6163 üzenetére
Köszönöm most már sikerült.
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
Mclarenöcsi #6162 üzenetére
az nekem sincs "superuser" sárgával van írva
-
Mclarenöcsi
tag
válasz
conanabarbár #6161 üzenetére
Setting ig oké de ott nekem
nincs supersu írva -
conanabarbár
aktív tag
válasz
Mclarenöcsi #6159 üzenetére
magisk....status....settings.....superuser....apps and adb.....prompt
-
sóhaj
csendes tag
Feltettem az RR offic. verziót, szuper !
-
Mclarenöcsi
tag
válasz
conanabarbár #6158 üzenetére
Köszi és abban tudnál segíteni hogy hogy kell engedéjezni?
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
Mclarenöcsi #6157 üzenetére
rootolva van,de a Magisk kezelőben engedélyezni kell!
-
Mclarenöcsi
tag
Az RR romon hogy kapom majd meg az OTA frissítéseket?Rootolva van a rendszer mert én nem találom.Ha nincs akkor hogyan tudnám rootolni?
-
gonorrea
senior tag
-
kirusz1
őstag
válasz
->Raizen<- #6147 üzenetére
Belinkelnéd az RR romot ?
-
-
fecosrac
tag
Sry az amatőr kérdésért, de a hangpostát hol lehet konfigurálni az aureeel 14.1-es romban?
Szeretném kikapcsolni, hogy addig csörögjön a híváskor, ameddig csak a szolgáltató szét nem kapcsol.
Most elég hamar hp-ra vált és rendre nem veszem fel időben. -
Rozmika
tag
Gondolom azért áll vissza a gyári recovery mert ez lett kiválasztva - SafatyNet:
"The rom passes the SafatyNet. (Stock recovery needed)"
A másik kérdésre meg, hogy mik ezek a cold, warm.. ez szerintem a telefon melegedését befolyásolja. Van benne egy hőszenzor ami visszaveszi a teljesítményt, ha melegszik a telefon. Itt a melegedés fokát lehet meghatározni.
A másiknál meg az órajel maximumát lehet megadni amikor a teljesítményt állítod be. Ez értelem szerűen, ha hosszú akkuidőt akarsz, mert mondjuk nem játszol, csak telefon alap funkciókat használsz akkor jó, de aki antutu fan annak a túlhajszolt mód a jó, persze ekkor szívja az akkut mint állat. A két módnak meg mondjuk egymáshoz érdemes igazodni, mert akkor van értelme. Ha hajszolod a procit, akkor nyilván jobban fog melegedni, ezért nem igazán jó a cold választás ehhez... -
kormi0312
senior tag
válasz
Sumptuous #6091 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen az új ROM-ot! Azt szeretném kérdezni, hogy a telepítés elején beállítandó teljesítmény profilok a rendszer használata közben változtathatók-e ? Annyi észrevételem van, hogy a PanoSearch résznél a DolbyAtmos jön be és a "Personalise" menüpont nem nyitódik meg. Nekem ezek nem gondok, mert minden amit használok szépen működik.
Amit az Aroma telepítőnél lehet kiválasztani: "Ice cold, warm, stock....stb." azok mik?és mi alapján rendezted csoportokba?
Először a Battery és az Ice cold volt beállítva, de nagyon lag-golt nálam - élvezhetetlen volt. Most Performance és Stock van. Nagyon smooth, viszont 19óra használat alatt 4.5 óra kijelzőidőt tudott, igaz friss akkumlátor profillal.köszi előre is!
-
kungzi
veterán
RR rom nagyon tetszik eddig. Ujjlenyomat úgy működik végre ahogy kell.
-
sóhaj
csendes tag
Az RR romot ugyanúgy kell feltenni, mint az aureelt ?
-
iamdoki
tag
Amúgy a rom tök jól működik, legalábbis nálam végre megszűntek a random restartok, 14.1 alatt az istenért nem akart elmúlni ez a jelenség. Kamera tök jó, a hang tiszta mint mindig, stabil a cucc, az akksiidő is jó.
-
Totatti(Hun)
tag
Valaki próbálta már az egygombos visszaállítást hogy működik kíváncsi lennék rá ?
De nem szeretném csak így tapasztalatlanul megpróbálni nincs sok időm vele szórakozni.
-
iamdoki
tag
Legfrisebb Small EUI törölte másnak is a TWRP-t, vagy csak nekem? Gyári recovery jön be, eddig ilyen nem fordult elő semelyik romnál sem...
-
Fezoka
tag
válasz
->Raizen<- #6128 üzenetére
Erről írt Pisti7204, a #5631-ben.
-
gonorrea
senior tag
válasz
Mclarenöcsi #6127 üzenetére
Keress rá itt a fórumban, valaki már rendelt csak ujjlenyomatolvasót és kicserélte(tte), utána jó lett
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mclarenöcsi #6127 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy lenne itthon is már aki esetleg neki tudna esni és megcsinálná. Kínába nem éri meg visszaküldeni nekem 3 hónap után jött vissza és ugyan működött az olvasó de 1 nap után ismét meghalt.
-
Mclarenöcsi
tag
válasz
->Raizen<- #6126 üzenetére
Nekem semmit nem érzékel az ujjlenyomat olvasó,próbáltam a gyári kínai rommal meg vagy három másikkal is azzal se működik sehogysem,a kamerát se tudom vele vezérelni akkor az hw hibás?Ha az akkor mit javasoltok mit tegyek?A visszaküldés is egy opcio(Tinydeal) de itthonról esetleg tudtok ajánlani olyat aki esetleg meg tudja csinálni?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mclarenöcsi #6124 üzenetére
Igen teljesen magyar és a leolvasó is megy akinek nem hw hibás.
Nem tudom belassíítani, nincs FF semmilyen alkalmazásnál sem egyéb váratlan hibák.
(#6125) gonorrea: A gyakorlatot látom... aureel romjára folyamatos a panasz.
-
gonorrea
senior tag
válasz
->Raizen<- #6122 üzenetére
Gyakorlat mást mutat ott is itt is
Mclarenöcsi: igen -
Mclarenöcsi
tag
válasz
->Raizen<- #6122 üzenetére
Az RR ben van magyar nyelv?
És működik benne az ujjlenyomat leolvasó? -
Fezoka
tag
USB-ről akartam feltenni Auriel V15-ét, mivel végre megjött az OTG kábel, de TWRP nem látja: USB storage (0B).
Mit csinálok rosszul, kell még valamit beállítani hozzá? -
gonorrea
senior tag
Aurel v15 "Google Play szolgáltatás leáll...blablabla", de minden megy tovább! Másnál is van ilyen? Mi a megoldás?
-
gonorrea
senior tag
Nekem megmaradnak az apn beállításaim, nyomtam direkt egy restartot is, ha lekapcsolom a wifit akkor is egyből átkapcsolt mobilnetre (mint eddig romokon)
(#6115) Mclarenöcsi: ez hardveres gondnak tűnik akkor, próbálj ki esetleg más romokat is, de ha nem lesz változás gariztatni kell
-
sóhaj
csendes tag
15 v. Aureel-ben az APN-t nem tudom átírni, illetve az új APN nem marad meg.Emergency APN van alapból ,de abban nincs semmi beállítás.A dolby atmosnál a fejhallgatót nem lehet kijelölni.Ha nem lesz javítás ,megyek vissza a 14.1-re
-
gonorrea
senior tag
válasz
Mclarenöcsi #6112 üzenetére
Nekem megy a kezdetektől fogva, próbáld ki, ha nem megy akkor hardver hiba lehet (van egy olyan a beállítások között, hogy fényképezés ujjlenyomattal, próbáld ki az működik e?)
-
merlix
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudok média fájlokat másolni a készülék video/zene könyvtárába?
Az intézőben (win7) elkezdi a másolást, majd pár másodperc után meghal a rendszer (USB MTP).Csak a gyökérbe megy a másolás, de onnan sem tudom áthelyezni (aureel v15)...
Köszönöm!
-
gonorrea
senior tag
Google drive-ról lehet tölteni aurel v15-öt!
(#6110) Mclarenöcsi: nekem Aurel romja jött be eddig legjobba, couco (6-os droid) és RR (7-es) próbáltam eddig
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok érdeklődnék,hogy x820 ra most melyik a legjobb főzött rom?
-
Fezoka
tag
válasz
Donki Hóte #6103 üzenetére
Én is ott vettem, 04.07-én feladták, 11-én már itt volt. Az MRW-vel küldték, de a kiszállítás másik futár cég végezte (hirtelen nem jut eszembe melyik). Átadta, megnéztem, oszt' szevasz! Semmi egyéb költség.
Egy ilyet találtam:
https://www.kimovil.com/en/voucher-codes-and-shops/frameless/geekbuying/2078 -
kszthly
senior tag
válasz
b-csigabiga #6107 üzenetére
Csak rövid ideig volt elérhető, remélhetőleg visszakerül hamarosan.
-
kolak73
kezdő
Aureel, az FM rádiót nem tudnád benne bekapcsolni? sok helyen olvastam, hogy hardveresen tudja, csak szoftveresen nincs engedélyezve. Bár lehet kamu az egész
-
Totatti(Hun)
tag
válasz
Donki Hóte #6103 üzenetére
Igen én màr vásároltam és minden ok volt!
-
kszthly
senior tag
válasz
b-csigabiga #6102 üzenetére
Sajnos már töröltem...
-
Mi a tapasztalat, ha a Geekbuying spanyol áruházából veszem, akkor vám (áfa) nélkül jön?
Elég húzós a szállítási ktg. Magyarországra, van valami kupon a költségek csökkentésére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenWRT topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest