- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Schimocher #7199 üzenetére
Hát... ha már a gyári ROM-al is bugos volt az rossz jel
Aurel ROM telepítésénél van lehetőség dirty installra, ami mindet kipucol mielőtt feltenné a rendszert... ezt esetleg kipróbáltad?Az én tanácsom, hogy, ha teheted add vissza és vedd meg az én Max 2-esemet ...
-
Schimocher
újonc
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem spemall-ról rendeltem egy le max 2 4/32 x820-ast. A probléma a következő: Ha megnyitok egy alkalmazást konkrétan akármelyiket (beállítások, facebook, messenger, LeEco browser, Chrome, Google, Kamera...stb pár másodperc múlva kidob (camera has stopped...) ilyen szöveggel. Már feltettem 2 gyári ROM-ot utánuk következett az Aureel TWRP-vel telepítve data dalvik cache wipe-al, de így is ugyanúgy kidobott mindenből. Most gyári rendszer van rajta ugyanazzal a hibával. Volt-e valakinek ilyen problémája és hogy oldotta meg. Érdekes mert az Antutu simán lefut rajta átlagban 135 ezer ponttal.
-
Bajgunar
senior tag
Másik kérdés:
A háttérképet (az út a hegyek közt) lecseréltem a galaxis -ra.
Most ha kikcsolom a telót, majd be, akkor a tájkép jön be. Kinyomom a képernyőzárat, akkor meg a galxis.
Gyááá. Erre vissza se lehet rakni a tájképet háttérképnek... Nincs a listában.
Vagy hogy csak a galaxis legyen.
Erre javítás? Hogy nekem vagy a tájkép legyen csak. Vagy a galaxis.
Hogy tudom visszacsinálni??? -
Bajgunar
senior tag
Lehet nagyon low kérdés, de felteszem.
Anno voltak ezek a ronda emojik messenger-ben. Aztán valamikor frissült (talán mikor a telót frissítettem), akkor lettek (azthiszem) újak, szépek.
Na most felraktam ez a v18 -at.
Eddig patent minden. De most messenger-ben a ronda krumplifej emojik vannak.
Hogy tudom ezt visszacsinálni?
Azthiszem kérdezte telepítéskor.... de nem változtattam rajta. (ios vagy mi....)
Most hogy tudom újra, telepítés nélkül visszacsinálni? Hogy szép emojik legyenek, mert ez a krumplifejek, meg ~ovodás rajzok nem valami szépek. -
->Raizen<-
veterán
válasz
ati3738 #7193 üzenetére
Gyari szilikontokkal volt nalam a telo. Iden autobalesetunk volt.
A labamon volt a telo. 110 el belenk rohantak hatulrol. Csak a nyakam huztam meg de en is es a telo is eleg nagy utest kapott elszabadult az utasterben es neki vagodott egy muanyagnak. A kocsi hatul totalkar. A telon nagyon minimalis horpadas a tolto csatinal. A nokia sem tartosabb ennel a telonal. -
Malak68
csendes tag
Bocsi ide is bemásolom mert rossz topikba tettem fel a kérdést
Sziasztok!
Mostantol én is egy Leeco le max2 X829 boldog tulaja vagyok.
Feltelepitetem Aurel romját a legfrissebet és van egy kis problémám a LightFlow progival.
A lényeg hogy nem kapok ledes visszajelzéséket és teszt közben se müködik a ledes visszajelzés.Hivásnál a vaku villog ami szép és jó viszont a led továbbra sem jelzi a nem fogadott hivást.Ha valamilyen esemény volt akkor csak másodjára vagy harmadjára tudom a képernyőt éleszteni mert amint megnyomom a power gombot rögtön ki is kapcsolja a képet.
Töltés közben a led jelez vagyis a led müködik csak a ligthflow nem tudja vezérelni valamiért.Ha valamilyen beállitás probléma vagy engedély hiány van akkor kérem akinek ez a rom van fennt az segitsen nekem a helyes beállításban.
Köszönöm előre is.
Tanulj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!
-
ati3738
aktív tag
válasz
->Raizen<- #7181 üzenetére
Tok nélkül kb. 1m. magasból metlakira sarkára, és pofára.
Sarkán apró horpadás, és ennyi. -
osztszoroz
aktív tag
válasz
->Raizen<- #7191 üzenetére
Mm, 6.0.1
-
->Raizen<-
veterán
válasz
osztszoroz #7188 üzenetére
Milyen alapokon nyugszik nouga?
-
kirusz1
őstag
válasz
osztszoroz #7189 üzenetére
Ha meglessz a telefon ezt én is kipróbálom
-
osztszoroz
aktív tag
Működik minden.
-
osztszoroz
aktív tag
most fogom kipróbálni,csak a backup fusson le.
-
osztszoroz
aktív tag
Miui - val egyetlen problémám van, a képek legtöbbször sötétek.Próbáltam Camera ZOOM FX-et is. Ugyanaz a helyzet. Találtam flashelhető Google Camera-t is hozzá, de semmi extra változás.
-
norbert0
csendes tag
Sziasztok, a legfrissebb gyári ROM-hoz tud valaki linket? Az összefoglalóban elavult gyári ROM-ok vannak és OTA-n jó ideje nem jött frissítés, 26S stable van fent nekem. Jó lenne, de minden fellelhető beállítás elvégzése után se jönnek rendesen a frissítések, minden más király.
Köszönöm! -
->Raizen<-
veterán
válasz
Totatti(Hun) #7180 üzenetére
Csupa jo hirek, az enyem sokat leejtettem tokkal, meg balesetet is tulelt semmi baja.
-
Totatti(Hun)
tag
válasz
->Raizen<- #7170 üzenetére
Nekem 2 is van 16-12 hónapos és hibátlan mindegyik
-
válasz
->Raizen<- #7178 üzenetére
Kösz a leírtakat
Csak azért kérdeztem, mert pont azt gondolom, amiket Te is leírtál... A főzött ROM-ok nem adnak annyi pluszt, ami kompenzálná a stabilitást és az optimális működést, amit a gyári ROM-ok nyújtanak.
Én 3 évig hajtottam egy Redmi Note 3G-t, szinte végig 4.4-es Android alapú MIUI volt rajta, és tökéletesen elég volt arra amire kellett. Egyszer feldobtam rá egy Resurrection Remixet, ami már 6-os Androidon alapult, de nem éreztem tőle jobbnak a telefont, így visszakerült a MIUI.
-
->Raizen<-
veterán
Nem látok bele az android op rendszer fejlesztéseibe. De többnyire a gyári rom volt mindig a legjobb az adott telefonjaimon. Aztán a többi új android verzióval elkezdett dadogni a teló meg jobban merült és még sorolhatnám. (z1 compact). Ez egy fajta ösztönzés az user felé hogy dobja el a telót és vegyen újat. A mi telónkra nem jelent meg nougat a 6.xx es verzión van még mindig a teló. De a custom romoktól is jobban merül a cucc. Aureel romja kb az egyetlen aminél a fogyasztás jól be van lőve. Ha nem lennének custom romot készítö userek akkor ez a teló nem sokat érne. Amit főznek romot a telóra az gyakorlatilag "tákolás" ha új android verziót akarnak a telóra ráhúzni. Állítólag hiányzik a gyártó mögüle pár szoftveres megoldással és alapozással. A legjobban optimalizált rom az a gyárilag megjelenő rom a telóra és az ebből építkező, ezt alapnak használó custom rom építők. Aureel halottnak gondolt újlenyomat olvasót keltett életre a v16-v17 es romokkal amik a gyári rommal ugyan úgy nem működnek egy idő után. Azért ilyet marha kevesen tudnak megcsinálni.
-
válasz
Duplán is
2 hónapig egy 4/32-es X821-es modellt használtam, most meg 2 hete egy 6/64-es X820-ast "nyúzok". Mindkettőn Aurel ROM, hibátlanul ment/megy minden.
Amúgy csak érdeklődés szinten kérdezem:
Az Oreo miben tud többet nyújtani, mint a mostani MM alapú Aurel ROM? Nem az ilyen "újabb ezért jobb" , meg "jobban allokálja a memóriát a folyamtokhoz" válaszokra lennék kíváncsi, hanem kézzel fogható dolgokra, mint: több lesz-e az Antutuban a pontom (RGO gyorsabb lesz a telefon) , tovább bírja az aksi... -
kirusz1
őstag
válasz
Nekem sajnos szervizben.kijelző csere
-
polomaa
aktív tag
Kösz a válaszokat.Az infra nélkül meg tudok lenni,azt hiszem rövidesen bepróbálkozok valamelyik oreóval,bár a kamera nem ártana ha működne rendesen.
-
Nadov
csendes tag
válasz
Nekem is. Bár ez ugye erősen függ attól, hogy ki miképpen használja.
-
gonorrea
senior tag
válasz
jelen
-
->Raizen<-
veterán
Kinek mukodik meg hibatlanul a telo?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
osztszoroz #7165 üzenetére
Sajnos annak tök mindegy, hogy milyen rom van a gépen. Ha hideg a teló, egyszerűen nem működik rendesen...
-
kszthly
senior tag
válasz
polomaa #7164 üzenetére
Ha van benned némi kalandvágy, akkor már használhatóak.
Csak az AICP használ Oreo kernelt, ezért azon az infra még nem működik.
Általában a kamera nem 100%-os, a front kamera és a zoom tud problémát okozni, amit csak egy reboot hoz helyre.
De mindegyik használható, talán a Lineage kivételével. Azt sajnos hanyagolják egy ideje.Murphy(O.o): a MIUI még Marshmallow.
-
válasz
osztszoroz #7165 üzenetére
A MIUI már Oreo alapú?
-
polomaa
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődöm,hogy az oreo romokkal/AICP,Omni,Validus,LineageOS/ vannak e tapasztalatok,napi használatra mennyire alkalmasak,milyen bugok vannak még benne? -
Bajgunar
senior tag
Híváskor a névjegyhez adott kép kb 1x1 cm-es "ikon". Ezen lehet állítani valahol, hogy nagyobb legyen?
Mintha már olvastam volna valahol erről valamit.
Vagy ez ilyen? Nem is lehet nagyobbra állítani? -
Rozmika
tag
válasz
fehermokus #7159 üzenetére
Köszi, akkor lehet, hogy megint újratelepítem és felveszem videóra, hogy milyen hibákat dob, ha dob. A telepítésnél nekem csak az api-t lehetett választani, a google camerát nem dobta fel, mert akkor tuti kértem volna. A htc launcher nekem tetszett volna, ha be lehetett volna állítani a vízszintes görgetést. Amúgy nekem mindegy lenne, hogy milyen launcher, csak a vízszintes görgetés legyen meg az elmulasztottak mellett a számláló. (meg persze ne fagyizzon, ne egye a cpu-t és ne dobáljon reklámokat, meg ne próbáljon rámsózni semmit) Szóval csupa alap ami már extrának számít! A magisk meg a netbankos programok miatt kell, a supersu-t nem szeretik. Root meg muszáj, ha nem akarom, hogy a telefonom azért egye az akkut, netet, hogy csupa nem használt dolgokat próbáljon rámsózni. Persze amikor ráböknék valamire pont akkor dobja elé a reklámot... Na ezt ne! Persze megértem én, hogy fizess vagy reklám, de azt azért nem, hogy agresszív formában tolja a szemetet. Lehetne ezt szolidan is és akkor lehet, hogy még bökdösném is. Így biztos, hogy nem!
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Rozmika #7158 üzenetére
Külön nem telepítettem semmit sem, csak ami benne volt a csomagban. Arra már nem emlékszem, hogy be kellett-e pipálni a google kamerát, vagy ment automatikusan. Mindenesetre az a neve, hogy Gcam-6.0H. Nem igazán szoktam használni, de eddig amiket nyomkodtam rajta működött. Jahh, kivéve a slow motiont, mert az nem lassított, de lehet csak valamit piszkálni kellett volna benne. A sima HDR+ sem műxik, de az automatikus igen. Kamera felbontást nem lehet változtatni, videót "csak" FullHD-ben vesz fel. Hogy jobb-e, mint a gyári, ahhoz neki kéne állni tesztelni...
Hiba nekem nem volt, szépen lefutott a telepítő és kész. Akkor szokott problémás lenni, ha nem kérek rootolást, de most kértem SU-val, így ezzel sem volt gond. Magisc-et nem raktam fel, mint már régebben is írtam. Most nem raktam fel a Le Push szolgáltatást sem, annak ellenére az üzenetekkel minden rendben. És a gyári launcherrel telepítettem, mert a htc-s nem tetszik (igaz a gyári sem annyira, így jött a Nova). -
Rozmika
tag
válasz
fehermokus #7157 üzenetére
A nova-t én is megvettem, elegem lett a sok egyéb launcher-ből. 90% szemét. A végén felfigyeltem, hogy volt pár hiba, de az valami linkelési volt. Rányomtam a log mentésre amitől lefagyott. Hátha Aureeel megmondja, hol is van a log (hátha lementette). Lehet, hogy nem lett felkészítve a script, hogy ilyen kombót fogok telepítésnél választani. A google camerát belinkelnéd, hogy neked melyik működik? Ki melyik opcióval telepített, hogy működött neki minden? Nem volt valami hiba? (végignézte a telepítést?)
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Rozmika #7155 üzenetére
Személy szerint ua.-t? a szoftvert használom, de nálam semmi olyasmi nem jött elő, mint nálad, így egy kissé értetlenül álltam a probléma előtt. Igaz a magisc-et nem használom, de ha jól emlékszem, nálad már a telepítés is hibával fejeződött be. A launcher kérdés meg: nálam megvásárolt Nova van (megvártam míg leárazzák pár száz forintra) és ezzel maximálisan elégedett is vagyok. Ebben lehet állítani mindent.
A google kamera nálam remekül üzemel. -
Rozmika
tag
válasz
->Raizen<- #7154 üzenetére
Jól van, csak gondoltam, hogy más is használja a telót és másnak is ez a soft van rajta, ezért másnál is előjött valami és megoldotta... és érdekelt volna, hogy hogyan!
-
Rozmika
tag
válasz
fehermokus #7151 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam a problémát. Az engedélyeknél a rendszerbeállításoknál valamiért nem volt engedélyezve (nem én állítottam el) viszont egy pár engedélyt meg jól visszavettem tőle
Azért köszi.
Viszont a google kamera nem akar elindulni, pedig a camera2api-t választottam (vagy valami ilyesmi). -
Rozmika
tag
Kellene egy kis help. (bár már úgy érzem, hogy csak magammal levelezek szinte)
Próbálom beállítani ezt a lightflow alkalmazást. Gondoltam, hogy jó lesz, ha már be volt építve a ROM-ba.
Amiket beállítottam: Beállítások/Megjelenítés/Villogó értesítő fény/Lightflow
Itt azt jelzi, hogy "Active" A Notification settings-nél szépen beállítom a színeket. A general settings-ben is szépen be van kapcsolva. Light Flow engedélyezése - Pipa
A Beállítások/Engedélyek/Értesítés-engedélyek Light Flow - BekapcsolvaMit kellene még beállítani vagy valakinek működik a program rendesen?
-
Rozmika
tag
Sikerült megoldanom a magisk problémát. Újra van root a telefonomon
Amit csináltam:
1, kicsomagoltam a Small.EUI.V18.by.aurel.zip\META-INF\aurel\ - ből a boot.img állományt
2, felmásoltam a telefon gyökér könyvtárába.
3, a magisk manager telepítése után Install > Install > Patch Boot Image File - t választottam
4, itt megadtam neki a felmásolt boot.img-t - eldolgozott rajta egy ideig.
5, miután azt mondta, hogy minden jó, ekkor elmentette a MagiskManager könyvtárba a patched_boot.img állományt
6, ezt lemásoltam a gépre ahol volt fastboot parancs
7, elindítottam a telefont fastboot módba - bekapcs és hangerő le gombokkal.
8, cmd.exe - a megnyíló fekete command ablakba beírtam: fastboot flash boot patched_boot.img
9, ez gyorsan megvolt, power hosszan nyomásával újraindítottam a telefont és most van root. -
Mottie
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet-e (és ha igen hogy) teljes "network resetet" csinálni Small EUI V17 alatt? Nem akarnék teljes resetet csak az osszes megjegyzett wifit elfelejteni, stb.
Koszi,
M
-
Rozmika
tag
Köszi.
Aureel a magisk új verziója ezt kéri : stock boot image file
Ezt hol lehet beszerezni az új v18-as rom-hoz?
Vagy esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy miként lehetne újra root-ot telepíteni a v18-ra (magisk, nem a supersu)
Mondjuk annak jobban örülnék, ha meglenne a "patched_boot.img[.tar]" hozzá és csak be kellene tölteni a telóbaVagy egyéb jól működő ötlet...
-
Rozmika
tag
Még egy apróság:
-betűméretnél nem lehet kiválasztani a Large opciót (ez nem lett lefordítva?!). Very Large lesz belőle.
Viszont, ha a Mediumot választom, akkor magyarul Nagy-nak írja.
- meg a scrollozásnál tapasztaltam olyat, hogy hirtelen megugrik. Eddig ez nem volt. -
Rozmika
tag
Feltettem a V18-as Aureeel romot. Installkor töröltem mindent. Viper és magisk -ot választottam 822-es telefon típussal. A végén írt hibákat, linkelés és egyéb... Rányomtam a log mentésre, erre lefagyott. Restart után elindult, még tesztelem, remélem jó lett. Néhány észrevétel:
- hiába választottam a 822-t, csak 820-at ír a névjegyre.
- telenor alap beállítással nem megy a netre, kell egy új apnNem tud valaki egy normális launcher-t? Már vagy 20 félét kipróbáltam, de nem az igazi...
Annyi lenne csak a dolga, hogy gyors, megbízható, reklámmentes legyen, ami jelzi az értesítéseket és
nem fel-le lehet scrollozni a menüben, hanem jobbra-balra. Esetleg az is jól jönne, ha a fentről behúzható menü hiánya miatt az is lenne benne. (mint pl.: S+ launcher) Nova az jó lenne csak nem free, illetve az értesítések sem mennek a free-vel. -
sgaga
csendes tag
válasz
->Raizen<- #7140 üzenetére
Valóban igazad van, ellenben úgy gondolom egyszerübb lenne a mentésből visszaállítani, mint egyenkén előről kezdeni a telepítést.
Viszont ha nem ismernéd(nétek) ezt a linket, akkor itt van 1, amivel le lehet tölteni a playgoogliról a kívánt alkalmazásokat és eltárólni 1 saját tutti helyre:https://apps.evozi.com/apk-downloader/
Aurél V18 romhoz: remekül működik minden, gps,BL,wifi etc. A dolby atmos meg óriási!
Kösz' a segítséget.
, üdv sgaga
-
sgaga
csendes tag
Üdv Mindenki!
Max2-esemre feltettem a legújabb Aurel 18s-t (köszönet a munkádért Aurél, remek). Még a stock romból csináltam 1 mentést a g.drive-re, amit látok is ott DE nem tudom elérni a telefonról, nem találok olyan menüpontot, ami lehetővé tenné. Másolni sem tudom a drivról, csak törlés engedélyezett. A programok és az SMS meg a címlista van fent. Legfontosabb a progi visszamentés lenne, a címlista visszajött a mélboxból.
Van valami ötletetek? -
pool46
csendes tag
válasz
Sumptuous #7126 üzenetére
Szép napot Aureel. Felraktam az új romot a v18-at. Nagyon szuper. De volna egy kérdésem. Az új eui ...028s-ben már az új kamera szoftver van ami klasszisokkal jobban kezelhető és tényleg brutálisan jó képeket lő. Mint sima mint HDR módban. A pro modról nem is beszélve. Nem tudnád valahogy megoldani hogy elérhető legyen a v18-ban is ??? És még egy apróság . Tudom hogy sok embert nem érdekel ez de szerintem bizonyos helyzetekben nekem nagyon bejött . A rázással való képernyő kikapcsolás. Egy apró csukló mozdulat és a képernyő off. Nekem ez is egy olyan funkció ami hasznos. Köszönöm a figyelmet. Üdv és csoda szép napot.
-
pool46
csendes tag
válasz
Solarium #7132 üzenetére
Hi a cuoco92 ...028s béta vagy is nem stabil végleges romról beszéltem. Tegnap még az volt a telcsimen és való színű hogy vissza is rakom mert ota frissül és brutál jó a rom sok jó használható dologgal. Ja és az új leeco kamera szoftver magasan veri az átlagot. Igen ! Szuper hdr képeket lő ahogy a sima normál képe is veri az átlagot. Persze igaz hogy nem fontos és sok embert nem érdekli a kamera de ha van benne és rá adásul egy jó minőségű akkor miért ne használnám lehetőleg a maximumon.
-
válasz
Rozmika #7131 üzenetére
Nincs még gyártói Nougat ROM
De amúgy nincs is rá szükség
A Nougat nem egy világmegváltó rendszer pláne a Marshmallow-hoz képest, így akkor már inkább az Oreo felé lenne érdemes kacsingatni.De mivel Aureel az eredeti romot buherálja, az android mindig az lesz, mint az eredetiben.
Nougat ROM-nak ott a LineageOS 14.1 vagy a Resurrection Remix 5.8.5
A LineageOS 15 már Oreo alapú, de hétköznapi használatra még annyira nem alkalmas.
-
Rozmika
tag
Szerintem még nincs hivatalos nougat alapú rom, tehát, ha csinálna is, akkor egy mókolt lenne az alap, ami nem stabil+plusz egy csomó minden nem működik, így csak fikázás lenne a vége. Én biztos nem áldoznám fel a stabilitást azért az egy-két sosem használt újdonságért. (gondolom sokan így vannak ezzel) Amúgy mi az a szuper dolog nougat-on ami nagyon kellhet? Csak mert a tabletemen az van és szeretném tudni, ha már nem vettem észre eddig.
-
pool46
csendes tag
Szép napot. Aureel megszeretném kérdezni hogy Az új v18 as romba a 028s kameráját raktad ? Mert az a kamera csúcs szuper mint a HDR része mint a sima fotó mód van benne végre Pro mód is de az abban a romban amiben próbáltam rendesen bugos volt. PL: iso állításnál csak z elkészült képen láttad a változtatás eredményét állítás közben nem és van még egy két apróság ami miatt pont használhatatlan így a pro mód. Ha még nincs bent akkor kérlek valahogy varázsold bele mert irgalmatlan szép képeket lehet vele lőni egyébként. Sajnos csak holnap tudom felrakni az új v18 Aureel romot a munkám miatt. Már nagyon várom
Szép napot mindenkinek és kösz a figyelmet.
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok!
Látom, észrevettétek, hogy a napokban kijött az újabb verzió. Ez már a felnőtt, 18-as verzió.
Sok hibajavítást és frissítést tartalmaz, így mint ahogy előttem is említették a tiszta telepítést javaslom.
Természetesen dirty módon is működik, de a stabilitás gyakran nem ugyanolyan..Néhány fontosabb változtatás:
Beleraktam a legújabb Google Camerát, ehhez csak ki kell választani a Camera API2-t az aromában. Természetesen a hdr+ sajnos nem fog működni, szükséges hozzá a nugát alapú rom.
Javítva lett a mobilhálózat alapú helymeghatározás, illetve a GPS is új, univerzális konfig fájlt kapott. Így stabilabb és gyorsabb a pozicionálás.
Átdolgoztam a termál vezérlést, illetve a kernel ütemezéseit, így gyorsabb az app-indítás és sokkal simábbak az animációk. Illetve az akkuidő is javult.
Új indító alkalmazás, amely támogatja a gesztus vezérelt G.kereső indítását, illetve a Game Boost-ot.
Javítva és frissítve lett a Magisk és a viper4android.
Ami minket nem biztos, hogy érint, de sokaknak lehet hogy fontos; újabb nyelvek is integrálva lettek: román, szlovák, horvát, holland, stb.
A rom letölthető az Android File Host-ról. A XDA-n illetve Leeco.re-s fórumon pedig láthatjátok a visszajelzéseket.
-
kszthly
senior tag
válasz
Klycsu1991 #7123 üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Klycsu1991 #7120 üzenetére
Oké megkérdezlek egy hét múlva megint, jött e elő valami anomália nálad.
-
kszthly
senior tag
válasz
Klycsu1991 #7121 üzenetére
Aurélt idéztem az XDA-ról.
Ő csak tudja. -
Klycsu1991
tag
válasz
->Raizen<- #7119 üzenetére
Dirty install eddig jó .
-
kszthly
senior tag
válasz
->Raizen<- #7117 üzenetére
Tiszta telepítés ajánlott.
"Very big update, so i recommande to do a clean install." -
->Raizen<-
veterán
válasz
Klycsu1991 #7116 üzenetére
Mit tud? Mehet a dirty install?
-
Klycsu1991
tag
Aurel V18 megjelent. Lehet telepíteni.
-
kungzi
veterán
-
pool46
csendes tag
Sziasztok. Aureel v17 romot használom és a dolby atmosal volna egy kis problémám. Nem tudok rájönni hogy bizonyos játékok alatt valami iszonyat gagyi a hang mintha az atmost nem használná. A hang beállitásokban pl: a média és a csengő hang csúszkákat hiába próbálom húzni semmilyen hangot nem ad. Ez rom hiba vagy mi ? Ha valakinek van valami ötlete kérem válaszoljon.
-
osztszoroz
aktív tag
üdv mindenkinek! Small EUI by aurel legfrissebb romot használom.Második napja vagyok Le Max 2 tulajdonos.
Van lehetőség téma áruház telepítésére? Nem szeretnék launchert cserélni,mert minden jól működik.köszönöm! -
fehermokus
aktív tag
válasz
mckangi #7107 üzenetére
Többnyire nem a púpos képernyő középpel van baj, hanem a képernyő beragasztásával. Nyomásra a széleken belapul a kijelző a puha ragasztó miatt - zsebben, vagy ahol tartva van - és ezt nem minden esetben tudja lekövetni az üvegfólia. A másik mikor a "jól" megterhelt akksi elkezdi nyomni a kijelzőt és olyan lesz, mint egy hordó. Erre már semmilyen üveget nem lehet rakni, legfeljebb 5 percig.
-
mckangi
senior tag
válasz
fakekorom #7097 üzenetére
Én is így voltam vele. Aztán jött a nagy ötlet!
Rakd fel először a szilikon tokot, majd próbáld rá az üveget a kicsomagolás után, vagyis ne vedd le a ragasztós felét védő fóliát. Ha passzol rá, utána felrakhatod rá véglegesen.
Nekem így be is lett tökéletesen központozva, ipari robot a gyárban nem rakja rá ilyen pontosan!
A másik dolog amit én is észrevettem, és azt hiszem volt már róla szó régebben, hogy nem lehet hogy egy kicsit a telefon túlmelegedése miatt kicsit puposabb lett a telefon közepe?? Ezért a telefon szélein a merev üveg hajlamosabb felválni?
-
detroitrw
addikt
válasz
fecosrac #7105 üzenetére
Sokkal de sokkal egyszerubb mint a kepernyo foliat felrakni, nincs toltese nem vonza a szoszt es post
Inkabb az okoz gondott hogy megfeleloen ragd fel, es itt inkabb arra gondolok hogy pl. a telo elulso felso reszenek folia kivagasat elb@sztak ...
De persze azt nem hasznalom mert akkor nem.lehet foliat felrakni -
fakekorom
tag
válasz
fehermokus #7100 üzenetére
köszönöm
hát nem tudom, az enyémen lévőre nagyon hasonlít árban
nekem ilyen tok van fent
[link]
mivel nem egy ökör ára, veszek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest