Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
-
fakekorom
tag
üdv mindenkinek!
üvegfóliát keresek a kicsikére, az előző 2 felvált, valószínűleg azért, mert túl vastagok voltak ÉS szilikon tokot használok, ami a széleknél nyomta, amikor kézben tartottam.
olyan "sorstársat" keresek, aki szintén ilyen kombóval él, tehát üveg ÉS szilikon - és mondjuk hónapok óta szépen fenn is marad a fólia. szeretnék linket kapni ilyen üvegfólia beszerzési forrásokhoz.
persze az is lehet, hogy nincs is megoldáselőre is köszönöm
üdv
-
válasz
fehermokus #7095 üzenetére
+1
Inkább legyen sűrűbben a töltőn, de 30% alá ne nagyon menjen
-
turboo
csendes tag
többszőri restart megoldotta.
-
turboo
csendes tag
nejem x820 teljesen lemerült folyamatosan piros led világit ha töltőre teszi akkor sem történik semmi.Több töltőt próbáltunk az én x820 veszi a töltést.Mit lehet tenni??
-
detroitrw
addikt
Kiprobaltam az RR-en (5.8.5 20171006-x2 final) levo infra kepesseget (a "gyari" le remove control-al) es mukodik a TV vezerlese
Annyi hogy pl. a Toshiba tv-hez philips-et kellett kivalasztani
Samsungnal ilyen problema nincs -
ati3738
aktív tag
Úgy látom bsanya barátunk nem örül
-
bsanya
aktív tag
válasz
ati3738 #7069 üzenetére
igen a 3.1.1.1-l nem tudtam felrakni, az aroma installer el sem indult...
ezzel a 3.1.0.0-l felment a MIUI 8, ott működött a teló, és felmegy a V17 is csak valami nem kóser...Most próbálom letölteni fehérmókus által javasolt RR-t (kell hozzá a GAPPs is?), elég ha felmegy és újra próbálhatom a V17-t, vagy a gapps-t is fel kell rakni hozzá?
-
bsanya
aktív tag
válasz
fehermokus #7066 üzenetére
MIUI 8 -t raktam fel amikor nem sikerült elsőre a V17 (sok Xiaomi-m volt/van és szeretem a MIUI-t), ott play alkalmazásokkal voltak gondjaim, gondoltam mégiscsak megy fel a sokat dicsért Aurel V17, hiszen mindegyik munkája tetszett... de nem megy
-
Ha van TWRP a telefonon, akkor biztos csinálnék egy wipe-ot mindenre, és friss installal pakolnám fel a V17-es ROM-ot.
Szűz telepítésnél elvileg nem kéne, hogy gond legyen... Mondjuk nekem csak 2 hete van ilyen telefonnom, így sok jártasságom nincs, de Redmi Note-ra elég sok ROM-ot pakoltam fel annó, ott mindig megoldotta a full wipe + szűz install -
bsanya
aktív tag
Ha most visszarakom a V12 mentését, akkor újra lesz indító alkalmazásom?
Rengeteg fake fájl volt a 64GB-s telefonomon, szabad hely csak 4 GB volt, és hiába engedtem rá tiszta telepítéssel bármilyen ROM-t nem akarta felülírni az Aurel V12-t. Furcsa volt, hogy végigfutott a TWRP flash és mégis V12 maradt a telefonon. Ma azért vettem az OTG kábelt, hogy a telefonról mindent le tudjak törölni és olyan legyen, mint amikor először a kezembe vettem. Ez a része sikerült is, hiszen 50+ GB üres hely van a telefonomon, de így használhatatlan
Félek, ha visszarakom a mentést, az összes régi fájlt is újra visszakapom... -
bsanya
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget...
Aurel V12-t használtam eddig és írtam már a múltkor, hogy sehogyse tudtam frissíteni az újabbra...
Ma vettem egy USB OTG kábelt, ezzel sokadjára sikerült, fel is telepítette a ROM-t, de "az indítóalkalmazás leállt" hibát dobálja egyfolytában, így nem tudom használni a telefont...
Mit ronthattam el, és ezt az alkalmazást, hogy tudom visszaszerezni? -
detroitrw
addikt
Vettem fonken kabelt 2m-est es ezzel is leadja a 21W-ot (~8,4V/2,5A) a tolto
2400 volt 3db -
->Raizen<-
veterán
Valaki írta itt hogy megpróbálta házilag cserélni. Nem a legegyszerűbb mutatvány normális eszközök nélkül. A kijelzőt szétbarmolta sikeresen amit ki akart szedni a teló házából. Az összerakás az már más tészta de ott sem árt figyelni.
Maga a kijelző panel rendkívül vékony. Tok nélkül olyan sexy bébi a teló itt van mellettem asztalon és jól esik ránézni azt hiszem szerelmes lettem!?
-
fehermokus
aktív tag
-
Fezoka
tag
válasz
ati3738 #7046 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbáltam. Új TWRP-t raktam fel, majd legyalultam a belső tárhelyet is és felraktam az RR-t.
Nem múlt el.
Közben eszembe jutott az almás telóm, hogy ott is önálló életet élt a kijelző - annak a ház/kijelző feszülés volt az oka. Szóval, itt is ez a gond. Ha kicsit megfeszítem a házat, helyreáll. Valami érintkezés probléma van vele.
Debrecen és környékén nem tud valaki olyan telefonszerelőt, akihez lehet ezzel fordulni? -
gonorrea
senior tag
válasz
Ghostdog77 #7047 üzenetére
Nekem működik rendesen
-
Ghostdog77
tag
"Jó estét, kérdezném, hogy a lightflow működik a led értesítésnél, mert nálam hiába engedélyezem nem működik.... "
erre van valakinek tapasztalata aurel V17 rom-mal, engedélyezve van , de még sem működik a led értesítés....
-
fehermokus
aktív tag
Nekem az egyik 822-esem csinált hasonlót, a megoldás alaplap csere lett. Amíg hideg volt a készülék össze-vissza ugrált minden a képernyőn, de mikor bemelegedett, mintha semmi baja sem lenne.
Sajnos én pesszimista vagyok ebből a szempontból, nem hiszek a szoftveres hibában.
A gariztatás manapság meg nem egyszerű történet... -
Fezoka
tag
Teljesen tisztán raktam fel, csak a tárhely nem volt törölve.
Nem esett le sem, legalábbis nem emlékszer ilyesmire.
Én is valami kijelző érintkezési hibára - vagy ami rosszabb - valami proci hibára gondolok. Mivel nem múlt el.
De érdekes, újraindítás után egy ideig nem jön elő... -
Szia,
bár ilyennel még csak hallásból se találkoztam eddig, 2 dologra gyanakodnék (inkább 1-re):
1, Lehet szoftvere hiba. Amikor a V17-et tetted fel, akkor előtte wipeoltál mindent (RGO az előző rendszer sallangjait pucoltad), vagy csak ráfrissítettél? Ha csak frissítesz, akkor még lehet megmarad a rendszerbug, ami miatt nem ment a fél kijelző.
2, Kontakt hiba. Nem esett le, nem csaptad nyakon mostanában?
Lehet elmozdult valami a kijelző csatinál, és mikor épp érintkezett ment, mikor nem érintkezett, nem ment.
Ha most jó mindent örülj neki, ha megint csinálná, szerintem full wipe, és szűz rendszer telepítés.
-
Fezoka
tag
Sziasztok!
Olyan csuda dolgot produkált a telefon (X829), hogy ilyet még nem láttam, hallottam.
Azzal kezdte, hogy a kijelző bal fele lefagyott, a jobb fele viszont remekül működött.
Gondoltam, egy szoftverfrissítés nem fog megártani, felteszem a V17-et. Na, az Arománál már megint belefutottam, hogy a kijelző fele aktív (jobb oldal) a másik lefagy, azután 3-20 mp alatt mindig helyrejött. Újraindítás után jött a szentségelés, hajtépés, térden állva könyörgés, az istennek se akart a kijelző semmit se mutatni – csak halvány derengés látszott rajta. Sajnos kikapcsolni se tudtam, hogy a recovery-be jussak. Nyomtam jobbról, nyomtam balról, semmi. Számítógépre dugva a töltés jelző világított és a gépen még a fájlokat is láttam, de a kijelzőn semmi.
Addig piszkáltam, amíg csak bejött a kép, de láss csodát, a két fél oldal fel volt cserélve, viszont a touch pontok az eredeti helyen maradtak – na így élmény beállítani. Azután lefagyott, elsötétült.
Töltőre dugás, nyomkodás, elindult, azóta meg minden működik rajta - még.
Szerintetek mi a fene lehet ezzel a kütyüvel? Látott, hallott már valaki ilyesmit? -
Ghostdog77
tag
Jó estét, kérdezném, hogy a lightflow működik a led értesítésnél, mert nálam hiába engedélyezem nem működik....
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Bajgunar #7036 üzenetére
Nah... Megtaláltam, megoldottam:
Tipp: így tudsz YouTube-zenéket a háttérben lejátszani Androidon -
Bajgunar
senior tag
Kérdés:
Múltkorában még ment, hogy Chrome böngészőben megnyitottam youtube-ot, és másik lapon olvasgattam, közbe ment a zene a yt-ról. Most ha lapot váltok, egyből lelövi a yt videót.
Ezt hogy lehet visszaállítani? Vagy mi változott? Nem állítottam el semmit. Van rá "orvoslás"?
Néha hiányzik, hogy nem lehet egyszerre több oldalt böngészni s közben yt-ot hallgatni. -
Waikiki
tag
válasz
->Raizen<- #7028 üzenetére
AOSPExtended 4.6? ;-)
FP nem megy vele (már jelezték többen is a topikjában), egyébként minden oké.
-
gonorrea
senior tag
válasz
->Raizen<- #7031 üzenetére
Ha rom hiba lenne, más is írta volna, hogy nála is előjött. Régi verziónál volt, ha nem volt térerő rebootolt, de mint említettem v5-6 után ez megszűnt. Ezért gondoltam, hogy vmi új alkalmazás esetleg
-
gonorrea
senior tag
válasz
Nekem egyszer sem volt random reboot, mióta feltettem a v17-et (előző verziókkal sem volt, talán még a v5-6 környékén)! Nem valamelyik frissen feltelepített app okozza?
-
ati3738
aktív tag
válasz
Nekem az RR-el semmi bajom. Gyorstöltőm van otthon, kocsiban, nálam
Erőműben dolgozok van villany
X820 -
->Raizen<-
veterán
Elkezdett boot loopolni hirtelen a zsebemben ma a teló. v17-es rom. Aztán újra optimalizálta az appokat. Majd össze vissza érzékelt és lépkedett a záróképernyőre vissza a teló böngészés közben. Sírok, azt hittem tovább bírja.
Most újra mehet a matek hogy melyik rom menjen fel rá.
-
Kösz mindkettőtök válaszát
Egy Letv Le 1 Pro -ról váltottam erre a kínai harcosra, ott a Cuoco92 féle rommal ment ugyanez a hangrögzítő, gondoltam hátha itt is megy, csak én bénázok.
Akkor majd halászok valamit play áruházon.
-
Üdv!
1 napja egy X821 boldog tulajdonosa vagyok.
Aurel 17-es ROM van most rajta, ami nekem tökéletes, csak az automatikus hívás rögzítő (Beállítások / Továbbiak / Automatikus hívás rögzítés) nem nagyon akar működniEz valami bug a ROM-ban, vagy máshol is be kell állítani valamit? Nem életbevágó funkció, csak néha jól jön
-
Lazy
csendes tag
Nekem x821 tip a készülékem v16 rommal és tökéletesen működik az infra, a beépített alkalmazással legalább is a Samsung tvt jól kezeli.
-
Fezoka
tag
Sziasztok!
Felraktam a v17-et, még mindig verhetetlen akku időben.
De nekem hiányoznak a nugát ficsörei, például a rendszerpofil. Tudtok olyan appot, ami helyfüggően állítja be a telefont?
És még egy kérdés:
A kapcsolatokat hogy tudom vezetéknév szerinti rendezésre állítani? -
hoktar
csendes tag
válasz
Sumptuous #7003 üzenetére
Még nem próbáltam Google camera-t, pláne nem 60 fps slow motion HDR+ módban android 6.0-án, de talán itt vannak használható infók:
A Magisk modulok közt lévőnél írja megjegyzésként modul szerkesztő, hogy a 60 fps és a slowmo nem működik, viszont a többi közt talán rálelsz valami használhatóra is.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
fehermokus #7018 üzenetére
Tud a srác nagyon csak ki kellett ismernie a le max 2 rendszerét.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
->Raizen<- #7016 üzenetére
Az asszony gépén a 16-os van fenn, azzal javult meg, előtte 3 hónapig semmire sem reagált.
De a V17 tényleg nagyon stabil, minden úgy működik, ahogyan annak kell. FB régebben nekem beakadt egy párszor, ezen stabilan fut. Hálás köszönet neked, Aurél
.
-
hoktar
csendes tag
Szeretem ezt a vasat Leeco Le Max 2 (x829)!
De valamit nem értek. Van rajt egy frankó infra, de jelen helyzetben megizélhetem, mert csak a Leeco gyári remote alkalmazásával tudom használni, amelynek készüléklistája, finoman szólva is "gyér".
Tanítható? Igen, de olyan eszközönél szeretném használni, amihez nincs távirányító.
Ott van több jó remote alkalmazás pl. a [Smart IR Remote - Any Mote]. Nem látja, így nem is kezeli az infrát.
Miértt? Mert a Leeco nem volt képes szabványos android Infrared API-t csinálni így egyik harmadik féltől származó távirányító alkalmazás sem működik.
androcheck írt egy Xposed keretrendszer alatt futó programot eredetileg "LeEco Le Pro 3 EUI X720 running EUI 5.8.018S" rendszerre, majd pedig "LeEco Le 2 X526 running EUI 5.9.020S", "LeEco Le Max 2 X820 running EUI 5.9.21s" rendszerekre, mely javít(aná) ezt a hibát, de jelenlegi RR ROM-on, és Aurel romján sem működik.
Sőt, ha RR ROM-nál, aktiválom ezt az Xposed modult, akkor bootloop (folyamatos rendszer újraindulási hurok) lesz a végeredmény. Tehát RR ROM-nál ne próbálja meg senki!
Aurel v17-en is próbáltam, ami ugye EUI alapú, ott nem hasaltatja meg rendszert, de modul aktiválását követően infra nem működik (előtte igen, kamerával ellenőriztem infra jeladót, szépen villogott).
Kutattam tovább, találtam egy másik szálat:
"LeEco Le 2 -IR Fix for all Custom ROMs (CM 13&14.1 )"
Itt az "SE Linux Changer App"-t használja, és a videón működik is neki, de nekem RR ROM-on, sem Aurel v 17 EUI ROM-nál nem volt hajlandó segíteni ezen a problémán.
Harmadik féltől származó remote appok továbbra sem működnek.
Zsákutcába jutottam, kérem, ha tud valaki segítsen.
-
->Raizen<-
veterán
Ujabb jo hir a v17 es aureel rommal, a halott ujjlenyomat olvasom eletre kelt.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
detroitrw #7014 üzenetére
Nekem pár dolog számít hogy ne merüljön csak lassan a teló készenléti módban, és hosszú legyen az akksi idő, és pörgős legyen a rendszer hosszú távon, lassulás nélkül. Ebben semmilyen más rom nem veheti fel a versenyt a v17-el.
A testre szabhatóság, meg a játékok nem érdekelnek.
-
detroitrw
addikt
válasz
->Raizen<- #7008 üzenetére
Nalam csak az elso nap ette extrem gyorsan az akku-t
Azelott is 7.1.2-t hasznaltam igy ezt mar megszoktam, sokkal jobban lehet konfiguralni mint az eui-val
En menekultem onnan, egyetlen elonye volt szamomra a jobb akkuido, de valamit valamiert ... -
Sanyesz.
őstag
Aureeel, van a magyar lokalizációban néhány - lehet, hogy csak számomra bosszantó - helyesírási hiba (pl. betűcserék), illetve van a Leveleknél angol-német vegyes menüpont. Nem tudom, online vagy offline nyelvi csomagot fordítasz be az alkalmazásokba, esetleg lehetne ezen segíteni?
Szívesen átnézem az xml-t, ha publikus és mostanában is ebben a formátumban vannak a nyelvi fájlok. Sajnos öt éve foglalkoztam utoljára ROM magyarítással, így a mai viszonyokkal nem vagyok tisztában. -
Sanyesz.
őstag
válasz
fehermokus #7011 üzenetére
Igen, ez mind ismert dolog. Csak korábban többen írták, hogy alig 1-2%-ot esik egy éjszaka alatt.
Nálam két kártya van benn mobilnettel, Wifi és GPS nélkül, full térerőn. -
fehermokus
aktív tag
válasz
Sanyesz. #7010 üzenetére
A fogyasztás mindig attól függ, mik vannak a telón bekapcsolva. Ha megy a WiFi, mobilinternet, gsm, gps, ... akkor ezek mind fogyasztanak, független attól, hogy macerálod-e a készüléket, vagy sem. Ha kicsi a térerő ott, ahol tartod a készüléked, akkor nagy erővel kell az adótorony pingeléseire válaszolni. Ez pedig akksi energiába kerül... Tehát kényelmesen összejöhet az az 5-6%. 1-2% csak az önfenntartásból is összejön.
-
merlix
tag
Sziasztok!
Feltettem aureelv17-et (v16-ot váltotta) és az eltűnt korábbi háttér beállításokat szeretném valahogy visszakapni (megjelenés/wallpaper).
Van erre bármi mód?
Ha nincs, akkor hogyan tudom lecserélni a hátérképet (esetleg a korábbihoz hasonlóan induló és záró képernyőnként mást-mást alkalmazva)?
Köszönet! -
detroitrw
addikt
Kaptam az RR-tol egy "OTA" frissitest:
RR-N-v5.8.5-20171004-x2-FinalHatha ez mar jo
-
gonorrea
senior tag
válasz
->Raizen<- #7004 üzenetére
Beszélhetett neked az ember
-
Sumptuous
senior tag
Sajnos nem működik a Google féle kamera a nugát nélkül. Nem tudom, hogy rossz helyen kerestem-e, de bárhonnan töltöttem le, még csak elindulni sem volt hajlandó. Mindenféleképp kell hozzá a nugat.
Persze a régebbi verziók működnek..Esetleg ha valakinek sikerül találnia működő verziót, ne tartsa magában!
(#6998) vastam Esetleg annyit tudok még javasolni, szintén szoftveres szinten, hogy modemet cserélj. Erről a linkről elérhető az összes.
Elsőnek a 419D verziójút javaslom (Developers mappában van), de érdemes lenne az összessel végigpróbálni.(#7001) ->Raizen<- Nem gondoltam volna, hogy Neked bármikor meg fognak felelni a romjaim, de örömmel látom/olvasom.
-
paolinho
őstag
válasz
Rozmika #6992 üzenetére
Jogos. Ez alapján ki lehet zárni a Le Max 2-t, ugyanis a Le Pro 3 (a nyílásokat, meg a gombokat leszámítva) egy az egyben belefér, aminek a mérete: 73.9 mm x 151.4 mm x 7.5 mm.
Ezek után nagyon valószínű a Le 2 Pro hasonlít külsőre a legjobban beleilleszthetőnek (74.2 mm x 151.1 mm x 7.5 mm).
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest