Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisti7204
tag
válasz
gombasm #5193 üzenetére
Aha, az andr68rus az xda-n egyenlő a @dronix1-el a 4pda.ru-ról!
A srác a hivatalos orosz ROM fejlesztő csapathoz tartozik... a 19S EUI ROM orosz változata is az ő művük, amit most használok, és betonstabil. De ezek szerint érdemes kipróbálni a Lineage OS-t is, ha azt mondod, stabil, ma este én is felrakom, és megnézem...
-
gombasm
aktív tag
válasz
kszthly #5191 üzenetére
Igen. Közben módosítanom kell - nem a hivatalos LOS13, hanem az unofficial van fenn, egy orosz csóka (andr68rus) hozta össze, mint sok másik romot is ehhez a telefonhoz. Ő belerakta az eredeti Leeco infra appot, faxán megy vele a tv távirányítás! Van még benne más extra is: camera api 2 és néhány AKT profil teljesítmény fokozáshoz ill. energia takarékossághoz. Van továbbá saját OTA, ami TWRP alatt működik, szóval egészen fullos a rendszer. CM mindig is szívem csücske volt és a Lineage nem rontott a rendszeren.
-
fecosrac
tag
Javaslatom azok számára, akiknek működik az ujjlenyomat olvasó, de hozzám és még sokakhoz hasonlóan elégedetlenek az érzékenységével, hogy a gyakran használt ujjatokat kétszer is mentsétek el.
XDA fórumon olvastam és én is kipróbáltam. Azóta lényegesen gyorsabban nyit és nem kell különös odafigyeléssel érintgetni hozzá az ujjamat hogy felismerje.
-
gombasm
aktív tag
Kicsit megkésve (régen jártam a fórumon): X829 4/64, két hete vettem át (Tinydeal EU warehouse, 219 €) - ujjlenyomat olvasó gyárilag rossz. Gariztatni nem akarom, rendeltem hozzá alkatrészt, bár a szakértők alaplap hibára szavaznak, majd meglátom javíttatom-e?
Az olvasó annyira nem hiányzik, maga a telefon pedig egyszerűen szuper! Tegnap elővettem frissítésre a O+3T -t, ami két hete pihen és új gazdára vár - hát majdnem dobtam egy hátast a képernyőjétől... Aki egyszer rászokott a jó felbontásra, azt szíven üti az 1920x1080 pixel is, pedig az AMOLED, de ehhez képest egy semmi... Sebességben, szolgáltatásokban, semmiben nem érzek olyan különbséget, ami indokolná a O+3T több mint kétszeres árát, pedig az egy nagyon jó árú és nagyon jó minőségű telefon! Az X820 sw támogatása egyszerűen csodás, a múlt hétvégén napi két-három romot próbáltam ki, szinte mindegyik használható - maradtam a hivatalos LOS13 -nál, ez a leggyorsabb és nekem a szívemhez is közel álló változat. Az külön extra, hogy itt a fórumon is van fejlesztő, akinek romja a legjobbak között van és fogyasztásban tapasztalataim szerint verhetetlen!
Mindenkinek ajánlom a cuccot, a 64 GB már nem igazán szorul bővítésre sem, a 128 -as pedig pláne. Az infra már csak hab a tortán, de aki egyszer próbálta, annak hiányozni fog... B20 -ról már sok szó volt, ki-ki el tudja dönteni mennyire fontos neki és mennyi tér meg a megléte.
-
rozsay
csendes tag
Fejlődik a spemall !!!
Csak nem egy magyar raktáras termék? - Ugyan nem leeco de mégiscsak fejlődés
https://www.spemall.com/Stock-in-Hungary-Warehouse-Free-Shipping-Global-Version-Xiaomi-Redmi-4X-Smartphone-3GB-32GB-5-0-HD-Screen-Snapdragon-435-Octa-Core-4100mAh-13-0MP-LDD-LTE_g.html -
Rozmika
tag
Jé van a Spemall-nak magyar raktára is? "Stock in Hungary Warehouse..."
-
kormi0312
senior tag
válasz
Sumptuous #5180 üzenetére
Köszi szépen az infót.
Sajnos csak az előttem hozzászóló észrevételeit tudom megerősíteni. V10 óta folyamatosan vagy az előlapi kamera is video híváskor....
Ha megoldható, akkor szerintem kellene egy magyarosított verziót csinálnod a gyári rom-ból és kész
Teljesen laikus vagyok a ROM készítésben, és csak ötletelek viszont semmi háttértudásom nincs, hogy ezt mennyire nehéz megvalósítani.
Nagy tiszteletben tartom a munkád, részemről ez csak egy javaslat volt -
hyrex
tag
Rendben köszönöm a választ mindenkinek, megpróbálkozom vele, aztán lehet visszatérek.
Egyenlőre egy Xiaomi VR szemüveget próbálgatok ezzel az appal. -
fecg21
aktív tag
válasz
Waikiki #5177 üzenetére
Talán úgy tűnhetett/ úgy tűnik hogy kissé értetlen vagyok, erről szó sincs, mentségemre szóljon hogy a kialvatlanság is beszélt belőlem mikor hazaértem délelőtt "aludni" egy keveset. Bocsi mindenkitől, ha újból hazaértem( hülyén hangzik) kialszom magam aztán spemall-ról rendelek valamit+ válaszolok anekem címzett hozzászólásokra. :-)
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
kormi0312 #5178 üzenetére
Szia! Néhány alap EUI hiba lett javítva, illetve a multicolor led értesítést adtam hozzá, plusz a hotplug profilom, és pár akkus-javítás. Néhány törölhető hasznos alkalmazás. És egy másik téma van alapértelmezetten bekacsolva, illetve a magyar és további 58nyelv van hozzáadva. Ennyi. A többihez nem nyultam
Nemhiszem hogy bármelyik negatív hatást gyakorolna a felhasználói élményre. Ha esetleg mégis, azt jelezheti bárki, és találunk rá megoldást
-micsoda piacos szöveg lol-
-
Waikiki
tag
Valami oka annak biztosan van hogy van egy usa és egy eu verzió is, utóbbi a csak és kizárólag rose gold színváltozattal megáldott. Az x820-as verzió megszületésére kíváncsi lennék, ugyanis elvileg a 829-es is ismeri a B20-at. Feltételezve hogy ez a két "széria" egy azon időben jelent meg, elképzelhető hogy az x820-as kevésbé acélos, ezért is lett belőle eu-s B20-as-csak vigyék ezt is alapon, jó lesz ez ide.
Ezt az egetverő marhaságot honnan szedted? Az Le Max 2-t X820-ként kezdték forgalmazni, utána jött az indiai X821 a titkosított adatpartíciójával és az ehhez kapcsolódó, ROM-os szívásokkal, az X822, de még inkább az X829 ezután jött, amelyekből az X829 az USA verzió. Az X829 eltérése, miszerint a B20-at nem ismeri, az árában is megnyilvánul, mert egyértelműen olcsóbb, mint a B20-as X820. Szóval akkor most miért is az X820 a butább?
Szintén marhaság, hogy csak rose gold van belőle: a Spemall-on korábban volt többféle színváltozat, de gondolom, az elején elkapkodták a szürkét, aztán maradt a csicsára fogékony távolkeletiek két kedvenc színe, az arany és a rózsaarany. Az "utóbbi a csak és kizárólag rose gold színváltozattal megáldott" marhasághoz annyit, hogy a Spemall-on jelenleg például csak arany (nem rózsaarany!) színben kapható. A jelenlegi telefonom is ilyen színű, és nagyon haloványan látszik, semmi parádés harsányság, simán használható, tőkban amúgy is alig látszik.
-
Waikiki
tag
Spemall, a kuponokkal.
Nézd, azt kellene végre már megértened, hogy ha B20-at akarsz, akkor
FELEJTSD EL AZ
X829-ET, MERT NEKED X820 / X822 KELL.
Amúgy komolyan nem értelek: leírod, hogy kell a B20, majd elkezded magyarázni, hogy milyen jó árban vannak az X829-ek...
Miért nem vagy hajlandó elfogadni ezt és annak ellenére, hogy nem egy ember mondta már az ellenkezőjét, miért ragaszkodsz körömszakadtáig az X829-hez? Ráadásul párezer forintos különbségről beszélünk...
Amúgy Tinydeal-en valami nagyon mást nézünk, mert szerintem ezeket kapod meg európai raktárból:
Ebben pedig nincs 6/64-es, főleg nem 62k-ért. 200 dollárért egy 4/64-es X829-et kapsz, míg a Spemall-ról kuponnal, 2 év garival (magyar szervíz), szállítási költséggel 239-ért (69k) 4/32-es X820-at. (Amúgy 6 GB-osat csak nagyon durva felhasználáshoz érdemes venni, mert a 4 GB sokmindenre elég.
-
hyrex
tag
Valaki próbálta az újabb MIUI-t? Van benne magyar nyelv?
-
fecg21
aktív tag
válasz
Waikiki #5174 üzenetére
Az x829-es meg mókolására nem szeretnék várni, nyilván van módszer a b20 előhívására, bár ha eddig nem jöttek elő vele( 1éves a teló) akkor azt hiszem nem nagyon van mire várni. Sajnos kell a b20, az x829-es telók egyébként nagyon jó áron vannak tinydealen, sőt gyakorlatilag csak azok kaphatóak jelenleg Eu raktárról ezen az oldalon, például 62.000ft-ért van 6/64gb-os is. Jól meg vagyok áldva evvel a nyomorult b20-al....Még itthon tudnám is nélkülözni, az nem gond. Az ujjlenyomat olvasó hibája számomra nem okoz hiányérzetet, vernee thor-nál sem használtam. Asszony sincs jelenleg, szóval nincs akinek kicsi vagy nagy kelljen valamiből, bocs-magas labda volt( nekem).
Honnét rendeltél legutóbb, illetve honnan tervezed mostanság?
-
Waikiki
tag
Tavaly vettem a 6/64-es X820-at, most fogom rendelni a barátnőmnek a 4/32-es X820-at a Zenfone 2-je helyett. Kijelzője gyönyörű, hardvere bika, 0416-os Resurrection Remix-szel iszonyat pörgős, a fotók minősége sokkal jobb, mint a Zenfone 2-nek. Ujjlenyomat-olvasót nem használok (Redmi Note 3 Pro-n próbáltam, azért nem volt az az egyértelműen szmúsz júzer ikszperiensz, néha rájött a hoppáré, és nem volt hajlandó felismerni az ujjat, lehetett PIN-ezni), barátnőt sem nagyon izgatja.
Egyetlen félszem van: a jelenlegi, 5,5-es Asusnál kicsit nagyobb, ami még úgy elfér a kezében, és félek, hogy könnyebben leejti. Szóval kell nézni egy bitang erős tokot, aminek ráadásul még a színe is szép.
Az alternatíva egy Zuk Z2 (sima) lenne, árban kicsivel jobb, de azt mondta, hogy már megszokta a nagy, 5,5-es kijelzőt, nem szeretne kisebbet.
U.i.: Nem véletlenül hangsúlyoztam ki az X820-at. Azért, mert valaki, valahol az internet egyik bugyrában azt posztolja, hogy ő belehekkelt telefonokba olyan plusz fícsőrt, amit a csúnagonosz gyártó letiltott, erre ész nélkül ráröppennek az emberek abban reménykedve, hogy majd milyen jól kijönnek a buliból azért, mert egy kis hekkeléssel ugyanazt a funkciót olcsóbban megkapják, mint a többiek - hát nem. Aki B20-at akar, az szépen elolvassa, hogy a hivatalos specifikáció szerint mit tud, és aszerint rendel. Aki bedől a hekkelős posztoknak, és a végén kiderül, hogy jééé, mégsem működik, akkor az levonja a végén a tanulságot:
-
szitaati
aktív tag
válasz
->Raizen<- #5146 üzenetére
Nekem X822 szürke, augusztusban érkezett meg (másfél hónapot vártam rá, gyártást nem tudom), működik az ujjlenyomat olvasó. Mondjuk mikor falat bontottam nem ismerte fel az ujjam, de hát na... asszem ez belefér.
Az tény, hogy néha 1-2 mp is kell neki, vagy 2-3 próbálkozás, máskor meg első pöccre megy, ez ilyen. Minden egyéb hibátlan a telón, a kamerája meg jobb képeket lő mint a feleségem Fujifilm kompakt gépe. -
Pisti7204
tag
válasz
Rozmika #5168 üzenetére
Én kipróbáltam tegnap éjjel a v11-et, nálam hardverhiba, meg se pisszent az olvasó. Így legalább kizártam. Visszatettem a backupot. Amit elsőre tapasztaltam, hogy v11-nél nem ok az automata fényerőállítás, és ha beállítod az gyári témát, vannak ikonok, amik "összemennek", és nem is tudod visszaállítani a ROM-ban lévő módosított témát többé. Szóval nekem marad a 19S orosz ROM továbbra is. Azt már teljesen belaktam és teljesen stabil.
-
Rozmika
tag
válasz
Pisti7204 #5165 üzenetére
Nálunk a cégnél voltak gondok az iphone 5-tel, főleg hangerő problémák, de a hattal meg olyan, hogy a kijelző elkezdett kiesegetni. Azt mondták, hogy szériahiba. Akkor inkább az ujjlenyomat olvasó legyen, mint a kijelző essen ki. Állítólag a 6s-ben ezt javították. Ja és már szifonék sem a régiek. Megjavítják a készüléket és ajándékot sem adnak! Eddig cserélték és ha szerencséd volt akkor még egy kis ajándékot is adtak. Aureel mi lett módosítva a ROM-ban? Remélem ez még nem az agyontuningolt változat
Remélem az új rommal az ujjlenyomat olvasók is visszatérnek az életbe.
-
Fitzgerald
veterán
Tavaly ősszel én is sokat agyaltam, hogy mi legyen a Mi Note Pro utódja. Novemberben vettem az első Le Max 2-t, de ha most cserélnék, még mindig ez lenne az egyetlen alternatíva. Van ahol ma 60 rongy körül kapni EU-s garival a kisebbik modellt, érdemes körülnézni mit kap az ember ennyi pénzért itthon. Illetve nem jól fogalmazok: ma már lehet itthon is 60-70k között igen jó ár/érték arányú telefonokat venni, de ezek egyikében sincs ilyen kijelző és ugyanaz a hardver, ami a tavalyi A brandes flagshipekben.
Bár a kijelző fényereje annyira azért nem jó mint a Xiaomié volt, és a CDLA audió-dolog is inkább pain mint gain a kis átalakítóval, összességében elégedett vagyok a döntésel, még mindig. Annak ellenére is, hogy az első Le Max 2-nek amit vettem már rögtön a legelső nap meghalt az ujjlenyomat olvasója, két hónappal később meg gyakorlatilag szétégett belül a telefon. Másnap kaptam helyette másikat, amivel azóta sem volt gond (ujjlenyomat olvasó is működött eddig mind a 4 rommal, amit kipróbáltam azóta). Kíváncsi vagyok, lesz-e idén folytatás. (Snapdragon 835, esetleg egy jobb kamera, megbízhatóbb ujjlenyomat olvasó).
Persze azért néha nekem is megpördül a fejemben, hogy az LG V20 az mégis a legjobb multimédiás telefon ma a piacon (S8-nál is jobb), és egyre zuhan az ára, csak jó lenne venni egyet...de aztán eszembe jut, hogy a mostani, elég barátságos árából is kijön két Le Max 2, annyit meg lehet nem ér az egész. -
Adam004
csendes újonc
Sziasztok!
Én is az x829-esek táborát erősítem! Kb 2 hete az ujjlenyomatolvasóm bedöglött! Ma hazajöttem munkából, gondoltam felteszem az új Aureeel V11-es romját! Sikeresen megtörtént, nagyjából beis laktam! Gondoltam kíváncsiságból megnézem az ujjlenyomatot...és láss csodát működik!!!!
Nem tudom mi történt, de most tökéletesen működik! Köszönöm!!
-
Pisti7204
tag
válasz
Rozmika #5164 üzenetére
Nálunk elég nagy cégen belül az iPhone 5 penetráció, bár a sznob kollegák lassan azért mind lecserélik 7-esre, de eddig egy embert tudok, akinek csak kétszer szervizelték az 5-öst, a többieknek mindd többször. Akkor miről beszélünk,? És ezek messze 300 ezer forintok voltak. OK, ez a telefon itthon nincs forgalomban, ezért horror a szervizelése, de jól mondod, az ára miatt ez már lassan az eldobható kategória...És aki ilyet rendel, kössön már árarányos kompromisszumot...
Utolsó "márkás" telefonom egy Sony Xperia Z1 volt, garantáltan az elsők között az országban, ennek megfelelő áron. Mikor nem egész egy évesen leejtettem, mert csúszott, mint állat, és szétment a kijelzője, akkor mondtam, hogy na most elég... Lenovo-k után megtértem, előbb egy Qualcomm-os Le 2-re, most meg ez a jó kis X829. Nekem "márkás" telefonom többet nem lesz...
-
Rozmika
tag
válasz
Racecam #5163 üzenetére
Nekem X822-es van és jó minden, meg vagyok elégedve a telefonnal. Múlt év őszén vettem. Állandóan márkás, jó telefonokat vettem baromi drágán, de két évente le is cseréltem, mert vagy tönkrement, vagy már annyira gyengusz volt, hogy megérett a cserére. Ezután döntöttem úgy, hogy nem veszek drágán telefont, mert minek? Inkább másra költöm a pénzt, aminek számomra több értelme van. Nagyon gyorsan fejlődnek a telefonok és még a nevesebb gyártóknál sincs támogatás az újabb biztonságosabb oprendszerekre, vagy ha van akkor direkt be is lassítják, hogy érezd a "megérett a cserére" érzést. Nem akartam ezt sem megvenni, hanem a sima le 2-t abból is a gyengébbet, de nem volt amikor megrendeltem. Aztán jött ez a telefon és inkább egy kicsit ráfizettem. Nem bántam meg és ha egy én múlva tönkre is megy akkor sem fogom megbánni. Úgy érzem, hogy a mostani telefonok 1 max 2 évre gyártott eldobható termékek. Ez tartja fent a fejlesztést. Aki meg akar vegyen félmilkóért telefont. (sajnos sok olyat látok, hogy kajára nem biztos, hogy lesz pénze hó végén, de részletre horror havidíjjal megveszik a telefont amit, ha kiszámolok 2 év hűséggel akkor igencsak veri a fél millát)
-
Racecam
nagyúr
válasz
Sumptuous #5153 üzenetére
Ugyanez volt nálam is tibcsi a tanú rá, pont ezek a szempontok + még a 2K felbontás!
Note 3-ról váltottam, 3+ év után meghalt az akkuja + a beszéd hangszórón telefonálás közben már nem hallottam semmit, annyira elhalkult. (Odaadtam a lányomnak, hátha neki jobb füle van, de kiderült, hogy ezen kívül több esze is, mert csak a hangszórón volt olyan kosz, amit egy vékony tűvel kellett lepiszkálni róla, kipiszkálni belőle...
Mentségemre szóljon, hogy nem látszott és én előtte fújtam sűrített levegővel stb., mert gondoltam rá, hogy valami ilyesmi lehet. )
Vissza a telefonhoz: Az akkori csúcs Samsung készüléknél (S7) alig tudott kevesebbet bármilyen paramétert nézünk (ebben nincs lehajló képernyő, amit nem is bánok, gyengébb a fényképezés, hátul van az ujjlenyomat olvasó stb.) mindezt 1/4 áron... Ha az ember belegondolt, hogy 4 majdnem ugyanolyan telefont vehet 1 áráért.... Nem tudom, ki az, akit ez nem győz meg és mégis Samsungot vesz...
-
matyics
őstag
válasz
X822 van semmi bajom vele.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
robertone2 #5158 üzenetére
Szia!
Pont most ment fel Drive-ra is. Ha esetleg ez megfelel
-
hacseki
tag
válasz
X822 fél éves hibátlan!!Minden jò
-
->Raizen<-
veterán
-
Pisti7204
tag
válasz
Sumptuous #5153 üzenetére
Nekem jövő hétre talán már bejön a modul, tudósítalak benneteket, hogy mi lett a javítás eredménye. Van, aki esküszik rá, hogy alaplaphiba minden esetben, én most tesztelem, megérzésre hagyatkozva. 2000 Ft a modul, plusz pár ezres a beszerelés, nekem ez bőven megéri, és ha megoldja a gondot, akkor pozitív példa lehet másoknak - mármint aki vállalja a garanciavesztést a 3 hónapos csájna gariztatással szemben...
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Nekem is az X822-van. És ha valaki, akkor én vagyok a legesélyesebb arra, hogy szoftveresen tönkre tegyem az ujjlenyomat olvasót. Amit nem sikerült, ebből gondolom én is hogy hardveres a probléma. (Doboz: 2016.07)
Egyetértek Rozmika-val. Sokan nem veszik figyelembe, hogy mennyiért vették a telefont, és milyen képességeket kaptak ezért a pénzért. Egy hasonló árban lévő telefonnál több kompromisszumot kellet volna kötni. (Nem csak hardveres tekintetben)
Emlékszem a telefon vásárlása előtt sokat nézegettem hasonló típusokat (Zuk2, Xiaomi Mi5, OnePlus, Meizu..)
De mindegyikben volt valami, ami a kritériumaimnak nem felelt meg. Pedig nem volt nagy elvárásom;
[ SD820, B20, IR, navigációs gombok a képernyő alatt - nem pedig rajta, 3000mAh+, 5.5"+ ]Végül ez a telefon lett a 'kedvencem' az összes kiszemelt közül, amit mai napig nem bántam meg.
Kicsit szemezgetek az S8-al, de hát ki nemMega!-ra hamarabb felment a V11
Szerk: Van egy X829 egyik ismerősömnek, szintél problémamentes...
-
Pisti7204
tag
válasz
Akkor egy X829-es, gyárilag "döglött" olvasóval...
Mindazonáltal én is azok körét gyarapítom, aki kommenteket olvasott előtte, és bevállalta, hogy ezzel a telefonnal lehetnek leginkább ujjlenyomatolvasó-gondok. Murphy, lett, csak röhögtem, hogy nem működik. Nagyon olcsón vettem, gariztatni én nem fogom, hanem rendeltem egy újlenyomatolvasót 6,4 USD-ért, már találtam is szervizt, ahol kicserélik, ha megy, megy, ha nem, megszokom így! Amúgy minden más elvárásomat tökéletesen kielégíti, és nem véletlenül nem 300 ezerért vettem telefont! Én még így is ajánlom. Kamera nálam tökéletes, kijelző egy álom, az orosz 19S gyári rom van rajta, 23S "modem"-el, bluetooth, wifi, LTE tökéletes. B20-at letojom, Budapesten használom. Ha meg megyek valahova, Voda 3G néha jobb, mint a 4G.
-
kirusz1
őstag
válasz
x820 2016/07 gyártás van rajta
-
fehermokus
aktív tag
válasz
Ne tégy rá nagyobb összeget, mert nálam pl. "hibátlan".
x822 a házigazda mintájára -
Racecam
nagyúr
válasz
X821 2016. 08. 22-én érkezett. Minden tökéletes.
kormi: Utólagos engedelmeddel "félkövéresítettem" a típusszámot, hogy jobban látszódjon.
-
kormi0312
senior tag
válasz
Nekem X820 van, 2016.06.20-i vásárlás. Tökéletes az ujjlenyomat olvasó.
[ Módosította: Racecam ]
-
->Raizen<-
veterán
Kinek van x820 és x822? Fogadok az x822-vel rendelkezők szívták meg a legjobban az olvasóval.
-
kirusz1
őstag
válasz
gonorrea #5143 üzenetére
Azt tudom hogy vannak hibás darabok csak arra válaszolgattam hogy a felsorolt hibák nem is hibák hanem szubiektiv dolgok.vásárláskor ezeknek a ugynevezett hibáknak nincs jack,nem bővithető ,szin mind látható dolog és olyan készüléket kell választani ami megfelel a kritériumoknak
-
Rozmika
tag
Bocs, de én nem érzem át a problémádat annyira . Szerintem kicsit felfújtad a dolgot. Aki X829-et vesz az legyen tisztában azzal, hogy nincs benne B20 és lehet, hogy nem is mókolható bele. A kínai telók nagyobb részében nincs B20. Az X820 és X822-ben van. A színválaszték meg messze nagyobb mint a többinél (gold, rose gold, grey, silver-bár igaz, hogy most nézve fogyóban vannak a keresettebbek). De a tok is ajánlott, akkor meg nem látszik az eredeti szín. Van tök szupi matrica készlet is hozzá, akinek nem tetszik a szín és tokot sem akar. Nekem kamerával nincs bajom és az ujjlenyomat olvasóval sem. Tény, hogy nem old fel néha egyből, de én ezt annak tudom be, hogy biztonságosabban olvas. Ha vizes, koszos, kiszáradt az ujjam, akkor nem oldja fel. Jó, nem a legjobb az ujjlenyomat olvasó, de mindenki a leggyengébb láncszemre fókuszál. Pedig ott van még vagy 5 féle feloldási lehetőség és még azt is lehet bővíteni több félével. Azt még senki nem emelte ki, hogy ennyi pénzért csak fele ekkora teljesítményt kapunk máshol...? Csúcs CPU, akadásmentes minden, 2K kijelző, nagy felbontású kamera, infra, stabíl borítás, nálam megbízható működés (bár én még aureel v5-tel tolom), nagy memória és a többi.... A 3,5 jack meg nem hiányzik, mert kapsz hozzá egy átalakítót, ami pótolja a hiányt. Az miért nem jó? Vagy vehetsz ebe való fülest is, ha az átalakító a gond. Amúgy is be kell dugnod egy zsinórt a telefonba. Vagy BT-s HS. Személy szerint meg már régóta gyűlölöm a 3,5 jacket, mert a sok dugdosástól viszonylag hamar el szokott fáradni és a telefonokba azért nem egyszerű cserélni... Fogadjuk el, hogy ez felett is eljárt már az idő. Itt is jönnek már az alternatívák mint pl. ez vagy a BT-s headset. Azt vettem észre, hogy van pár ember akinek főleg ujjlenyomat olvasó hibája volt/van és ők nincsenek megelégedve a telefonnal (persze jogosan), de ettől még ez a telefon ezen az áron ajándék! Az ajándék kategória meg kompromisszumokkal jár. Valószínűleg, ha top telefont vettek volna és annál jön ki valamilyen hiba amit 3 hónap alatt gariztatnak akkor azzal sem lennének megelégedve (teljesen jogosan).
-
gonorrea
senior tag
válasz
kirusz1 #5142 üzenetére
most utoljára írom le: +1
az ujjlenyomat nem 100%-os, van akinél halott, de szvsz nagy többségnél jó (szeptember óta használom), a telefonnal semmi gond nem volt, több rom volt fenn (gyári, couco, mokee, miui, aureel) mindegyik több mint megfelelő mindennapi használatra is -
kirusz1
őstag
-
fecg21
aktív tag
válasz
fecosrac #5140 üzenetére
A B20 számomra fontos mert nem ritkán előfordul hogy "le kell mennem a térképről", és ki tudja meddig kell ott lennem mondjuk kukutyinpusztán, közel 70 ropiért legyen b20 én azt mondom.
Valami oka annak biztosan van hogy van egy usa és egy eu verzió is, utóbbi a csak és kizárólag rose gold színváltozattal megáldott. Az x820-as verzió megszületésére kíváncsi lennék, ugyanis elvileg a 829-es is ismeri a B20-at. Feltételezve hogy ez a két "széria" egy azon időben jelent meg, elképzelhető hogy az x820-as kevésbé acélos, ezért is lett belőle eu-s B20-as-csak vigyék ezt is alapon, jó lesz ez ide.Nincs semmi új a nap alatt.A fő piac úgyis Kína és USA, elvileg a Leeco masszív veszteséggel árusítja ezeket a készülékeket. Céljuk az lenne hogy az általuk gyártott tartalmat, egyebet eladják( filmek, műsorok stb ), és ehhez megfelelő eszközöket is kidobálnak jó árasítva. Mintha valami ilyesmit olvastam volna, na most lehet ezen elmélkedni.
-
fecosrac
tag
Épp a telefont vásárolni készülő kollégámnál téma ez. Már a 3. Leeco készüléket használom teljes elégedettséggel, de mégis felhívtam a fórumbejegyzésekre a figyelmét, hogy utólag ne az én fejemen törje majd szét ha bosszúságot okoz neki a LM2.
A B20 miatt én is vacilláltam, hogy melyiket vegyem, de végül úgy döntöttem elég nekem az x829.
Ahol lakom ott van 4G más frekvencián is és egyébként sem járok gyakran olyan vidéken ahol ne lenne vagy ne elégednék meg arra a rövid időre a lassabb nettel is.Viszont azon kívül, hogy a 3 leeco-m közül ebben van a leggyatrább ujjlenyomatolvasó, nekem semmi bajom a telóval. (kopp-kopp).
Megjött, feltúrtam az aureeel romot, majd később a patcheket és azóta gyönyörűen ketyeg. Nincsenek random újraindulások, fagyások, laggok stb. - csak, hogy pozitív vélemény is legyen már a topicban.
Felmerült bennem a kérdés, nem lehet-e hogy pont az amerikai verzió x829 amely stabilan működik és mivel Mi vagyunk kevesebben ezért tűnik úgy hogy javarészt sok gond van a készülékkel? Érdemes lenne egy közvéleménykutatás ilyen szempontból.
-
fecg21
aktív tag
válasz
->Raizen<- #5136 üzenetére
Kissé csalódottan olvasgatom a legutóbbi hozzászólásokat.Az még hagyján hogy a nem gyártói romokkal baj van, még az ujjlenyomatolvasó problémáján is túl tudnám magam tenni, előző telefonomban sem használtam. De mindent összevetve, a B20-as problémát, kamera problémát, és a x820-as lehetetlen színét is, valamint a micro sd bővíthetőség és az 3,5 jack csatlakozó hiányát.... ez már kicsit sok így egyszerre.
-
Sumptuous
senior tag
Kicsit késve a tervezettől, de este kész lettem a V11-el. Feltölteni már nem volt energiám, de egész este az volt a telefonon, és egyszer sem indult újra, 1%-ot merült reggelre (6óra alatt 96%-rol 95%-ra)
Párhuzamosan töltöm felfelé Mega!-ra illetve a Drive-ra. Körülbelül 3 óra múlva (13:30) elérhető lesz az XDA-s topikban Tiszta telepítést ajánlok, mert teljesen más az alapja a romnak. Persze működik a dirty install is, csak ha valami probléma lesz, akkor az nem feltétlen a rom hibája.
-
Fehi85
tag
Na..most éjszaka szűk 12 óra alatt 3x indult újra. Aureel v10.1-es
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Rozmika #5135 üzenetére
Nem tudom, gariztatás után is megdöglött az olvasó, most meg már karcos is lett, a tokot is leveszem már róla nem fogok vigyázni rá. A gyári rom meg a couco vált be nekem eddig a legjobban, a custom romokkal sok baj van. Megy is majd fel a legújabb gyári rom. Ha eltöröm véletlen mert leesik egyelőre nem tudom mi lesz az utódja de tuti max 30k-s teló nem játszom semennyit.
-
Rozmika
tag
válasz
->Raizen<- #5117 üzenetére
Nekem eddig a legjobb telóm ár érték arányban, meg szinte mindenben. A O+-t én is néztem, de az már galaxy 7 edge árban van, akkor meg inkább a samsung. Az egy kicsit értékállóbb, meg talán megbízhatóbb és a vizet is jobban bírja, a magyar nyelvről nem is beszélve. Mondjuk nekem még működik az ujjlenyomat olvasó, de hidegbe, kézmosás után... nehezebben.
-
Dawee
tag
válasz
robertone2 #5130 üzenetére
Ma reggel nekem is pin kéréssel indított, gondolom újraindult v10.1, a v9nel meg úgy indult újra mindig, hogy nem kért pint
-
hyrex
tag
Nekem akkor volt újraindulás (v10.1), amikor a gyors töltés funkció be volt kapcsolva és úgy töltöttem a telefont (egy picivel 40 fok felett volt).
-
kormi0312
senior tag
válasz
robertone2 #5130 üzenetére
Nálam sem megy az időzített be-, kikapcsolás. Szintén V10.1
-
robertone2
tag
Szervusztok!
Aureel v10.1 romnál csak nekem nem működik az ütemezett be- és kikapcsolás? Bökdösöm a menüpontot, semmi nem történik.
Egy újraindulásom is volt, amikor feltettem (kiposztolás után szinte rögtön) másnap reggel kérte a sim kódot, azóta nem indult újra, valószínűleg csak szerencsém van, de az előzőnél ez is jobb arány :-)
Amúgy nagyon jó lett a rom, köszönet Aureel!
-
kormi0312
senior tag
válasz
->Raizen<- #5128 üzenetére
facebook messenger nálam is "beragad" - akkuidőnél látszik a legjobban, hogy a kijelzőidő után a 2. legnagyobb fogyasztó. 1 nap alatt max 4 óra SOT van (100% -> 2%)
-
->Raizen<-
veterán
v10 aureel rom nem jó beragad a facebook messenger a face meg fc-zik. A mobilnet hektikus sok helyen egyáltalán nem tölt be semmit. Gyári rom ilyeneket nem csinált soha.
-
fecg21
aktív tag
sziasztok ! Hétfőn tervezem megvásárolni az x820-as vagy a 829-es verzió közül valamelyiket. A 829-es tetszik jobban az ezüstös színe miatt. Kérdésem, várható e az hogy sikerül ebben "életre" kelteni a B20 támogatást? Tudom hogy a 820-ban alapból van, de annak a színe igen csak vállalhatatlan számomra.
-
hacseki
tag
Nekem 2 max 2 van 1 822 és 1. 829 Mindkettő kifogástalanul működik aureel rommal ujjlenyomat olvasók is 😁😄 6_3 hónaposan a telók!
Köszönet Aureel!
-
Fitzgerald
veterán
Az első Le Max 2-m ujjlenyomat olvasója az első napon meghalt, a második viszont február 1. óta folyamatosan működik, és már a negyedik rom van rajta azóta. Amúgy meg mindjárt május, Nougat meg még mindig sehol. Most már Oreo jöjjön vazze.
-
kormi0312
senior tag
válasz
gonorrea #5119 üzenetére
+1 ujjlenyomat olvasó tökéletesen működik, bár én relatíve korán rendeltem a telefont: 2016-06-20
ezek a random újraindulások is Aurel V10 romtól indultak, más rom-ot nem próbáltam még azóta.Viszont ha a V10-es rom-ra telepítem a MODEM fájl-t, akkor megszűnik az újraindulás.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
gonorrea #5119 üzenetére
Nekem ugyan mindegyik telómban megy az ujjlenyomatolvasó, de koránt sem vagyok teljesen happy vele. "Hidegen" 3x, 4x, vagy még többször kell nyomkodnom, hogy feloldjon. Ha frissen mosom meg a kezem, akkor esélytelen a feloldás, de akkor is ha a szél kiszárítja. Ez utóbbi esetben még csak észre sem veszi, hogy valami került a leolvasó közelébe. Nem tudom mi bajuk volt a 620-ban lévővel, de az fényévekkel stabilabban működik.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Sumptuous #5116 üzenetére
@jemy, vagy rokon, vagy a fejedbe lát, vagy egész nap az XDA-t frissítgeti 5 másodpercenként.
u.i.: Hogy ne csak OFF legyek...
Úgy látszik nekem szerencsém van, mert az ujjlenyomatolvasó most már 8 hónapja kifogástalanul üzemel és még soha nem volt random újraindulásom.
Mostanában nem próbálgattam más ROM-okat, de ennek nyilván az az oka, hogy aureeel ROM-ja kifogástalanul működik, ráadásul full magyarul tibcsi-éknek is hála!
Ráadásul egyre több hasznos szolgáltatást, alkalmazást épít be a ROM-ba, ami ért megint csak jár a plusz pont! -
-
Sumptuous
senior tag
válasz
kormi0312 #5115 üzenetére
Már dolgozom az új 23S-en.
Én is arra jutottam, hogy senki sem tudja igazán, mi okozza a random újraindulást, ezért inkább megkerülöm a problémát. Így ugyan sokkal több munka, de legalább stabil lesz a rom
Ezen a hétvégén szeretném befejezni, és közre adni. Ha jól megy, és sikerül, akkor @jemy kolléga úgyis jelezni fogja
-
kungzi
veterán
Nalam is vannak random restartok. V10 Aurel.
-
jemy
tag
nekem meg ma újraindult!
-
gonorrea
senior tag
Ma telefon nyomkodása közben kétszer jött az üzenet: Android alkalmazás leállt! <OK> de mint ha mi sem történt volna ment minden tovább
Aurel v10 (10.1 patch is feltéve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest