Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz grimm2015 #66725 üzenetére

Mindenekelőtt az jogos, hogy volt egy rossz periódusom a meccsen belül, az a bizonyos majdnem 3 perc, amit a képekkel mutatsz. Viszont már nem tudom pontosan ott mi is történt, miben haltam meg egész pontosan.

Mivel nem tudom így most konkrétat nem is fogok tudni mondani, de kiragadni egy meccsből kontextuson kívül egy kisebb szakaszt nem biztos, hogy sokat mond. Lehet hogy ott épp ganket kaptunk nem tudom már, azért én nem halok könnyen szóval valami nyomós oka lehetett, tuti nem csak szimplán le 1v1-ezett valaki.

Még a sebzésre kitérve: arról nem vagyok teljesen meggyőzve, hogy nekem Jhin adc-ként a legtöbb sebzést kéne végső statisztikailag (tehát overall dmg) hoznom a meccseken. Mindig felhozod ezt a sebzés dolgot, de szerintem az overall dmg totál nem egyenlő azzal, hogy mennyire vagyok carryképes mondjuk a 25. perc után. Főleg Jhinnel, aki azért nem egy Jinx, Tristana vagy Kogmaw, ami mint a gépágyú okádja kifelé a folyamatos sebzés, Jhin nem ez a jellegű hős. Nagyokat sebzek, de időben elosztva keveset ezért nem olyan sok a meccsvégi sebzés. Én nem látom ebben azt, hogy ez bármilyen irányban érv lenne a teljesítményem megítélésekor.

Most csak egy példa, általában a Karthus junglerek ilyen undorító 70-80K overall dmg-et szoktak tolni, de ez csak azért van mert sok az elosztott sebzése, attól még lehet, hogy teljesen useless volt a karakter.
    Vagy most jut eszembe ott volt a Malzás meccsem, ahol actually magasan top dmg voltam, mégis vesztettünk. Hiába volt irgalmatlan sebzésem, az dot sebzés volt, tehát időben eloszlott, ezáltal lehet Jhinnel a fele annyi adott esetben többet számít. Ez összetettebb kérdés annál, hogy ránézünk egy számra és azt mondjuk kevés vagy sok.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák