- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness
aktív tag
huuu... megfogtál.
nekem alaplapi hangkártyám van és TV2000 Globálom. ott rögvest felkinálja, hogy a hangkártyán keresztül hallgassam, de soha nem próbáltam technikai (csatlakozó hiánya, mivel a MoBon nincsen 4polusú bemenet hangnak) probléma miatt meg azért is, mert a tuner szerepét egy videó tölti be, s a hang egy erősitőbe megy.
Igy ebben sajnos nem igazán tudok neked segiteni.
-
bzoley
veterán
Ilyen program nem létezik. Persze a PVR2-n kívül
Vannak rossz, és kevésbé rossz programok. Esetleg megnézheted a Blaze HDTV-t, azzal legalább nagyíthatod a képet.
A WinFast PVR2 elődje, a WinFast DTV még nem ragaszkodott a gyártó kártyáihoz, kereshetsz belőle egyet. Ha jól emlékszem, a 2.0.1.95 előttiek nem kötöttek. A Leadtek ftp-jén találsz néhány verziót.t00kalmi:
De, WF_REmCtrl-lal. -
bzoley
veterán
Nem lehet.
A második kérdésre szintén nem a válasz. Ha ugyanabban a gépben van egy Leadtek tuner is, akkor valamivel engedékenyebb. Az más kérdés, hogy ha a tunernek sajátságos tulajdonságai is vannak, azzal nem tud mit kezdeni.azbest:
Erről nincs infóm, kipróbálni sem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest