- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
"...vagy teljes képernyőre kell tennem, ha csatornát akarok váltani, vagy hozzányúlni a bill.-hez."
És ha mondjuk azzal a két nyíllal lehetne csatornát váltani. akkor nem kéne hozzányúlni semmihez? Vagy egyszerűbb megfogni az egeret, pozicionálni, és kattintani, mint rácsapni valamelyik cursor-gombra a billentyűzeten, vagy megnyomni a távirányítón valamelyik gombot? Ha belekötsz valamibe, legalább értelme legyen.
Mivel Vista-n nem használható a Radium, én most az Aud-X-et használom(ha használnám). Úgy néz ki, használható. A teteje 640kbps. -
törölt tag
A Win-ben levők közül csak egy párral kompatibilis. Magával a Win-nel csak a Fraunhoffer Advanced codec jön, az meg arra képes, amit látsz. Kompatibilis még a Radium féle optimalizált Fraunhoffer codec-kel. A Lame ACM-mel és a Fraunhoffer Professional codec-kel viszont nem.
A két nevezett nyil akkor aktív, ha elindítottad az Időcsúsztatást (Ctrl + H), akkor gyorskeresésre szolgálnak.
gubitnik: A PVR2 beállításai között a Felvétel vezérlését állítsd arra, amire a Hangerő vezérlése van.
-
brd
nagyúr
Látom, nem csak én szenvedek ettől a fura működéstől. Teljesképernyőre ''tevés'' F, de vigyázni kell, hogy az egér ne legyen alul, mert akkor nem tűnik el a kezelőfelület. Ha vissza akarom tenni kisablakra, akkor az F után CTRL+C, meg CTRL+F5, mert visszarakja a keretet, meg a kezelőpanelt...
El nem tudom képzelni, hogy ez így valakinek jó legyen...
-
törölt tag
Ha figyelmesen olvasgatnád a Changelog-okat, akkor látnád, hogy a hangnormaváltás csak bizonyos országok esetén működik!
Balinov: Tapasztalatom szerint a PVR(2) vagy nem pontosan jelzi ki a frekvenciát, vagy simán csak valami jelérzékenységi dolog, de 250kHz-cel lentebb hangolva minden csatorna képe tisztább.
MP3 codec-ek közül a PVR nem támogatja a Lame-et. Lehet ez a helyzet a PVR2-vel is, bár annál nincs ilyesmi említve. -
Balinov
titán
hmm.radium féle fraunhoffer mp3-as,vagy a lame. ezek szoktak a jók lenni. lehet kell még a 6-os divx is,igaz más aspektusból. nekem pl. abc-s hdtvrip (lost..) -nél kellett a 6-os divx,hogy a cce áttolja az avi-t m2v+mpa-ba.dehogy miért?
itt néz körül,a kodekpakkokat meg kerüld,mint macska a forró hősugárzót:[link]
[Szerkesztve] -
zseko
veterán
Senkinek semmi ötlete a kérdésemre? A súgó ír róla, de nem működik.
Most 2 XP van a gépemen, egy ''sima'' és egy 64 bites. Nekem úgy tűnik, hogy szebb képe van a tv-nek x64 alatt, és a felvétel is jobbnak tűnik.
Én még az 1800+ procimmmal vettem fel 352x288 ban 4000 bitrátával akadásmentesen, a 720x576 épp a határon volt. Szerintem menni fog a 2.6-os procival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest