- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
"...vagy teljes képernyőre kell tennem, ha csatornát akarok váltani, vagy hozzányúlni a bill.-hez."
És ha mondjuk azzal a két nyíllal lehetne csatornát váltani. akkor nem kéne hozzányúlni semmihez? Vagy egyszerűbb megfogni az egeret, pozicionálni, és kattintani, mint rácsapni valamelyik cursor-gombra a billentyűzeten, vagy megnyomni a távirányítón valamelyik gombot? Ha belekötsz valamibe, legalább értelme legyen.
Mivel Vista-n nem használható a Radium, én most az Aud-X-et használom(ha használnám). Úgy néz ki, használható. A teteje 640kbps. -
törölt tag
A Win-ben levők közül csak egy párral kompatibilis. Magával a Win-nel csak a Fraunhoffer Advanced codec jön, az meg arra képes, amit látsz. Kompatibilis még a Radium féle optimalizált Fraunhoffer codec-kel. A Lame ACM-mel és a Fraunhoffer Professional codec-kel viszont nem.
A két nevezett nyil akkor aktív, ha elindítottad az Időcsúsztatást (Ctrl + H), akkor gyorskeresésre szolgálnak.
gubitnik: A PVR2 beállításai között a Felvétel vezérlését állítsd arra, amire a Hangerő vezérlése van.
-
brd
nagyúr
Látom, nem csak én szenvedek ettől a fura működéstől. Teljesképernyőre ''tevés'' F, de vigyázni kell, hogy az egér ne legyen alul, mert akkor nem tűnik el a kezelőfelület. Ha vissza akarom tenni kisablakra, akkor az F után CTRL+C, meg CTRL+F5, mert visszarakja a keretet, meg a kezelőpanelt...
El nem tudom képzelni, hogy ez így valakinek jó legyen... 
-
törölt tag
Ha figyelmesen olvasgatnád a Changelog-okat, akkor látnád, hogy a hangnormaváltás csak bizonyos országok esetén működik!
Balinov: Tapasztalatom szerint a PVR(2) vagy nem pontosan jelzi ki a frekvenciát, vagy simán csak valami jelérzékenységi dolog, de 250kHz-cel lentebb hangolva minden csatorna képe tisztább.
MP3 codec-ek közül a PVR nem támogatja a Lame-et. Lehet ez a helyzet a PVR2-vel is, bár annál nincs ilyesmi említve. -
Balinov
titán
hmm.radium féle fraunhoffer mp3-as,vagy a lame. ezek szoktak a jók lenni. lehet kell még a 6-os divx is,igaz más aspektusból. nekem pl. abc-s hdtvrip (lost..) -nél kellett a 6-os divx,hogy a cce áttolja az avi-t m2v+mpa-ba.dehogy miért?

itt néz körül,a kodekpakkokat meg kerüld,mint macska a forró hősugárzót:[link]
[Szerkesztve] -
zseko
veterán
Senkinek semmi ötlete a kérdésemre? A súgó ír róla, de nem működik.
Most 2 XP van a gépemen, egy ''sima'' és egy 64 bites. Nekem úgy tűnik, hogy szebb képe van a tv-nek x64 alatt, és a felvétel is jobbnak tűnik.
Én még az 1800+ procimmmal vettem fel 352x288 ban 4000 bitrátával akadásmentesen, a 720x576 épp a határon volt. Szerintem menni fog a 2.6-os procival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciókamerák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

El nem tudom képzelni, hogy ez így valakinek jó legyen...