- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Üdv Bzoley! Kipróbáltam a vezérlőpult elrejtése módot, nem tudom eddig hogy kerülte el a figyelmemet. Azért így már egy fokkal jobb, de azért ebbe is belekötök egy kicsit
Mi az a két nyíl kétoldalt? Nekem nem műxik. Jó lenne ha azzal lehetne csatornát váltani, mert így vagy teljes képernyőre kell tennem, ha csatornát akarok váltani, vagy hozzányúlni a bill.-hez. Mindenesetre használhatóbb, bár így is zavar egy picit, de ez úgy tűnik az én problémám marad. Elismerem, a beszólásom kicsit túlzás volt, ha félig-meddig is, azért megoldották.
Viszont azt meg tudja mondani vki, hogy hogyan lehet a progiba más mp3 kódolást bevinni? A winben levő néhányat nem használja, csak a saját max. 56kbit-eset. Vagy esetleg mást, ami normálisabb hangminőségben vesz fel, és nem wav.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest