- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Azért megengeded hoyg legyen saját véleményem?
Tényleg ugy gondolod hogy neked kell eldöntened hoyg én milyen igényes vagyok mert ezzel vagy azzal akarok DVDt nézni??!!!
És ugye talán te se gondold komolyan, hogy egy hiba van a programban, ami mondjuk nem tetszik és te máris "Folyton azt keresed, mibe lehet belekötni" mondod rám???!! mert 1 (leírom neked "EGY") dolog nem tetszik a programban??!!
Mellesleg ha majd én is úgy beszélek veled mint egy gyengelméjűvel, és fikázlak is, akkor megkáérlek tedd te is ezt velem... addig azonban szerintem nem lenne erre szükség. (tudom mi az a képaképben, föl tudom fogni a te hasznos és nélkülözhetetlen segítséged nélkül is, és nem is ez a problémám...)De félre az elenszevvel:
Csak annyit szerettem vona tisztázni, hogy ez szerintem egy elég nagy hiba ebben a programban, ami a PVR1ben működött. És engem (endegelmeddel) zavar.
További szép napot mindenkinek, és elnézést ha bántó voltam , nem az volt aszándékom! -
djadji
senior tag
Naneeee....... Ha DVDt akarok nézni akkro kénytelen vagyok TVt is??? hát milyen idióta majomcsapat készítette ezt a programot???????????????!!!!!!!!!!!!!
MIndenestre kösz a választ... igy AZONNAL le is szedem.. Kár.. mert a 1es változathoz képest a keret nélküli mód sokat dobna rajta... de ez szánalmas, nevetséges é segyben elborzasztó... hogy DVD nézés közben kikapcsolhatatlan a TV.......!!!! ez hallatlan..
-
amargo
addikt
Most mitha jó lenne, de most nincs olyan rész, hogy észrevehető legyen. Akkor nem értem 2napja, miért nem volt jó?? Bár közvetlen utána csináltam egy rendszer visszaállítást.. lehet utána elfelejtettem. Most jónak néz ki.
Furcsa
Köszönöm remélem jó lesz.szerk:
daa-raa hohh már olyan is van, leszedem, majd ha megint lesz kedvem szórakozni vele.
Már körvonalazódik benne, hogy más verzióval próbáltam 2napja és ott nem meg az újra regisztrálás, majd leszedtem mindent visszaállítás és felraktam ezt.. és lehet itt már megsem próbáltam.. no előbb kellett volna gondolkoznom.
Szerk2: Nem most jött egy olyan rész és továbbra is van zizegés, felrakom a 16-t.. remélem megoldja.
-
codric
csendes tag
bzoley, innen szedtem le a drivert:
ftp://ftp.leadtek.nl/mirror/tv_tuner/TV2000XP_Global/20080527/WinXP.zipez pedig exe fájl miután kibontod.
probáltam egy másikkal is, az is exe volt.
és pont ez volt a legnagyobb gondom, hogy nem találtam olyat, ami nem exe. valószínűleg találtam volna más milyet is, ha ráfordítok még időt, de nem tököltem vele, miután felment a gyári cd-ről. -
codric
csendes tag
Nya, úgy látszik nem voltam egyértelmű.
Elsőnek telepítettem a pvr2-t. BDA hibát kaptam, mikor indítottam. Ez logikus, mert nem volt driver.
Ezután uninstaláltam a pvr2-t. Felraktam a drivert (exe volt, nem találtam más milyet), majd feltettem a pvr2-t. Ismét BDA hibát kaptam. Ekkor megnéztem az eszközkezelőt, és nagy sárga kérdőjel volt a mutlimédiás meghajtó mellett.
Ezután leszedtem mind a kettőt (drivert és a programot), probáltam régebbi verziókat felrakni, amit a neten találtam. Ismét csak BDA hibát kaptam.
És ekkor jött a gyári cd. Itt már telepítés közben jobb alul kidobta, hogy új eszközt talált a windows, majd a telepítés után szépen meg is jelent az eszközkezelőben.
-
Oraculus
tag
Hát.......igen
Bocs nem szokásom, de most nincs annyi időm. Gyorsan kellett beraknom és feltelepítenem a cuccot a párom gépébe, hogy használhassa.
A hangot is megoldóttam, megtaláltam hol kell beállítani.
Majd a kép finomításokra stb. vasárnapra lesz időm akkor majd részletesebben elolvasom a hozzászólásokat.
Köszönöm eddigi segítségedet -
szasanyi
félisten
-
-
jolti05
őstag
Én azért szeretem érteni, hogyan működnem a dolgok, és amikor ez magamtól nem világos, megkérdezem.
A PIPről idáig olyan tévképzeteim voltak, hogy amíg nézel valamit a tv-ben, egy előre beállított csatornát kitehetsz egy kis ablakba a képernyő sarkára, de ezekszerint itt nem, viszont így meg nem látom értelmét, lehet azért, mert nincs is. Ezt úgy hívják, hogy néphülyítés, mármint hogy ráírják, én pedig elhittem, hogy valós PIP. Vasárlás előtt nem szoktam elgondolkodni azon, hogy biztosan képes-e a termék azokra, ami oda va.
Amint sikerül beüzemelni az alaplapi hangkártyát, és nem restartol a gép kékhalállal, próbálkozom. Így leírva nem nagy ördöngősség.
Igen, gondolom leírtátok már ezerszer, háromezer-háromszázhetvenöt hozzászólásban plusz egy archívumban. Ne haragudj, hogy nem szántam arra időt, hogy átkutassam a fórumot, és igen, tudom, hogy négyetet kellett volna visszalapoznom, csak gondoltam nálam nem működik valami. -
LGA 911
tag
bocs a do not monitorral nem kötöszködni akartam csak én nem értek hozzá és inkább leírok mindent amit látok nehogy elkerülje valami a figyelmem
lehet pci audiót is beállítani? én nem tudtam róla ha megmondod hol lehet akkor megnézem
egyébként nem egyszerűbb akkor pci on keresztül átvitetni vele az audiót és akkor nem kell auxal szórakozni?
-
LGA 911
tag
megcsináltam de továbbra is semmi
én már az összes verziót kipróbáltam
multkor mikor néztem akkor a currently unaviable helyett working voltés monitoring nincs csak do not monitor amit mikor még mikor működött ugyan ezzel a beállítással ha kipipáltam akkor elnémult szóval azt nem hiszem hogy okos kipipálni
most úgy van ahogy mondtad de még mindig csak a felvétel media playerben való visszajátszásával hallok hangot ott viszont tökéletes
megcsináljam megint a képeket? gyorsan megvan
-
LGA 911
tag
szia!
bocs hogy folyton zaklatlak a hülye tuneremmel de te vagy aki a legjáratosabb a témában
a kártya oldalán a faq-k között találtam valamit ami lehet érdekes
az van leírva hogy a k-lite codec pack egy részét nem szabad felrakni de ez még egy nagyon régi verzióhoz írták: [link]
de itt azt írják hogy az installt zavarja és nekem a 4.0 van fennlehet ennek köze a bajomhoz?
nem tudtam kipróbálni mert a mostani verziónak más a beállításaköszi
-
Atomantiii
addikt
De előtte semmilyen (engem zavaró) hiba nem jelentkezik, csak azért akarok frissíteni, hogy újabb legyen a program.
Csak ezután írja ki ezt, ha bármlyen verziójú után felteszek egy másik verziót (persze előtte leszedem az előzőt). Eddig csak úgy sikerült megoldani a verziók frissítését, ha újratelepítettem az op.rendszert. De ezt most mellőzni szeretném, ha lehet
-
guzmics
csendes tag
Köszi, rájöttem a hibára, abból amit mondtál! Nem állítottam be video codek-et, és mostmár a képet veszi tökéletesen, de most meg a hanggal vagyok gondba! Csak furcsa zúgást lehet hallani (a rendes hangot nem)! Próbáltam előszőr PCM-be, AC3-ba, DTS-be, meg úgy is, hogy semmit se állítok be!
PCM-be és ha nem állítok be semmit elkezdi venni az adást csak van a zúgás, AC3-nál és DTS-nél kiírja hogy az Adatfolyam nem rögzíthető! -
-
guzmics
csendes tag
Természetesen codek pack nincs fent, csak amit a progi feltett + Xvid, AC3, Core AAC, Core AVC, Haali Media Splitter.
Van sok beállítási lehetőség, egy normális, jó képminőségű kellene!
Próbálkoztam az audionál AC3, DTS, PCM-el de semmi.
Így volt amúgy beállítva:Codek: XviD Mpeg-4 Codec
Felbontás: 720*576
Mód: ProgressiveAudio: AC3 44.100kHz 16bit, Sztereo 1411kb
44.100kHz Sztereo 448kb/s -
as_Rock
őstag
Az a baj, hogy a dobozon ugye P4 1.8GHz a minimum követelmény, én meg 100%, hogy nem állok neki XP-t csupaszítani, hogy kiderüljön egyáltalán kiszolgálja-e a P3 1GHz a kártyát legalább TV-zésre
Azt hiszem odaadom az én kártyámat, próbálja ki, ha megy akkor vegyen magának a boltban, ha nem, akkor jónapot -
mgoogyi
senior tag
Szerintem tudom mit kérdeztem... Ergó mini szobaantennára gondoltam, ha nem lenne egyéb kábel. Régebben láttam ilyeneket (10-15 éve). Antennaboltban még nem jártam eddig.
Egyébként a cikkben olvastam, amit linkeltél, hogy digitális tv-tunerekhez szoktak adni, gondoltam, hátha adnak analógokhoz is vmi egyszerű, de elfogadható minőségűt.
A haverom akar venni, és mivel a kollégiumban csak akkor dughatod a falba, hogyha fizetsz érte, így kell neki antenna, mivel neki nem kell semmi extra csatorna, csak az a néhány alap.
Én egy hibridben gondolkozok egyébként. Frankó az oldalad egyébként. -
syab19
tag
Anno próbáltam úgy is, de most ott egy másik csati van, amiről ki van küldve a hang egy erősítőre.
Lehetséges, hogy egyszerre nem küldi ki a jelet, vagyis a hangot a belső összeköttetésen és a külsőn?
Bár ez sem fenyeget, mert belül ha össze van kötve és kívül kihúzom, azt úgysem érzékeli, tehát ki kellene küldenie a hangot mind2 helyen.
Lehet, hogy egy hangkártya beszerzése lesz, ha nem lesz megoldás.....
Nem értem, hogy mi lehet a gonja. -
Cartman970
csendes tag
Szia, Nem, nem változott semmi. Még éjjel annyit elértem, hogy sikerült úgy feltelepítenem a drivereket, hogy nem automatikusan, hanem mindent én jelöltem ki a telepítés során. Sikerült is minden, örültem magamnak, aztán jött a "kék halál" - valamivel ütközött és leállt minden, nem is indult el a gépem. Csökkentett módban újraindítva töröltem az eszközkezelőben a kártyát és úgy már ismét elindult. A nap folyamán még megpróbálom a kártyakivételt és visszarakást is, aztán meglátjuk...
-
ACE-
addikt
Mint mondtam, semmihez nem nyúltam, és eddig a video driver nem sokat jelentett. működött az overlay, bármilyen video driver volt fent. Régebben volt valami regedit bejegyzés, amit 1-ről át kellett állítani 2-re, hogy működjön, arról nem tudsz valami infót?
Hogyan tudom kicsomizni a telepítőből a drivereket? -
-
Coyot
őstag
az XP 32es volt és másik gép. ezért most nem akarok winfost rakni, mindeképp maradnék a vista x64nél, nagyon meg vagyok vele elégedve csak most ez ami gondot okoz
mert gondoltam h más oprendszerel menne, de ezért nem akarok váltani...
meglesem a káblet mégegyszer megpóbálom megmozgatni stb. hátha nem érintkezik.
a drivert amit adtál akkor abban a wql néküli csökkentett modban rakjam fel és hagyjam normálban indulni?
csatornakeresésnél gondolom mindegy, hogy budapest akármin van, nyilván kábelre kell állítani nem antennára.
-
Coyot
őstag
a csatornakeresést próbáltam többsör is, semmi nem talál szép kék aképernyő, az fm rész sem működik mégcsak nem is sistereg semmi,de hiába is írok be bármilyen frekveniát neki mint nem csináltamm volna semmit:S
egy ismim használ ilyen tunert vista x64el neki 2ezsközt ismert fel azt mondta, nekem csak egyet, lehet egyszerűen a tuner nem működik?
a driver amit adtál nincs digi aláírva, az oldadon fennvelő móódon csökkentetból indulva feltehetem?
-
lehelz
csendes tag
Szia,
az A betű segített...
Egy másik kérdés:
Az alaplapi hangkártyával kapcsolatban.
Sokat szívtam vele, mert egyáltalán nem volt hangja egyik adásnak sem (úgy hogy a Global tv tuner kimeneti kábele lett a hangkártya bemenetére a kékre kötve). Aztán próbálkoztam az integrált hangkártya bemenetére egy mp3 lejátszót kötöttem, de az sem működött. Egy másik PCI-s hangkártyát tettem a gépbe, ezzel viszont hibátlanul ment.
Végignéztem a hangbeállításokat is. Az integrált hangkártya bemeneti beállításai nem voltak aktívak (se a pipa, se a csúszka) viszont a PCI-s kártyán tökéletes volt a bemenet (lehetett kiválasztani és állítani is).
Esetleg van valami windows beállítás az integrált kártya bemenetének tiltására, vagy az integrált kártya bemenete rossz vagy rosszul van a driver felrakva? Bár a driver telepítésénél nem sok választási opció van...
Köszi előre is.
üdv. -
lehelz
csendes tag
-
lehelz
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy leadtek winfast 2000xp global kártyát.
feltelepítettem,
egész este szórakoztam vele, de nem nagyon sikerültek a beállítások.
antennám van.
az m1-en akartam meccset nézni de egyáltalán nem jött be normális kép - hang együtt.
vagy rossz kép - hang, vagy sistergő hang - jó kép - ha más országot válaztottam).
mit tegyek, hogy jó legyen?
előre is köszi a segítségeteket.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged