-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.black
csendes tag
Jah és a poén az egészben hogy ezen a gépen ugyanezzel a vinfos telepítéssel kb 3 héttel ezelőttig gond nélkül ment. szóval nemtudom mibaja. Gondolkoztam h veszek inkább külső tunert ami közvetlenül a monitorra csatlakozik de az a gond h 2 monitorom van és így nem tudnám áthuzogatni az ablakot a másikra:S
azért vettem leadteket mert azzal nem szokott gond lenni -
p.black
csendes tag
Hello!
olyan bajom van h adott egy tv2000 xp global kártya valamint egy vista 64bit sp1.
Elindítom a pvr2-t és amint elkezd keresni csatornát befagy a gép, olyan szinten h csak a kikapcs/bekapcs segít neki. Olvastam olyat h a többmagos prociknál megoldás lehet h egy maghoz állítom az affinitást de nekem nem oldotta meg a problémát.
Másik gépben is hasonlót műveltEsetleg van valami ötleted rá? vagy mehet a kukába a kártya?
-
p.black
csendes tag
üdv mindenkinek!!
Nekem olyan gondom lenne hogy egy Leadtek tv2000 global kártya és vista 64 nem igazán akar együttműködni.
Feltelepíti meg minden oké drájver szinten, csak ha elkezedek csatornákat kerestetni vele akkor kb 60% nál megfagy( nem kékhalál, de csak resetre reagál) ugyanezzel a géppel 32es vistán tökéletesen ment. Ez a második 64 es vistám előzőben meg randomra fagyott
pl csatornaváltáskor, vagy ha kattintgattam a pvr-ben. Szóval kérdés találkozott-e már valaki ilyennel? esetleg hardverütközés lehet a baja?Köszi előre is: Pbazsy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest