-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guzmics
csendes tag
Köszi, rájöttem a hibára, abból amit mondtál! Nem állítottam be video codek-et, és mostmár a képet veszi tökéletesen, de most meg a hanggal vagyok gondba! Csak furcsa zúgást lehet hallani (a rendes hangot nem)! Próbáltam előszőr PCM-be, AC3-ba, DTS-be, meg úgy is, hogy semmit se állítok be!
PCM-be és ha nem állítok be semmit elkezdi venni az adást csak van a zúgás, AC3-nál és DTS-nél kiírja hogy az Adatfolyam nem rögzíthető! -
guzmics
csendes tag
Természetesen codek pack nincs fent, csak amit a progi feltett + Xvid, AC3, Core AAC, Core AVC, Haali Media Splitter.
Van sok beállítási lehetőség, egy normális, jó képminőségű kellene!
Próbálkoztam az audionál AC3, DTS, PCM-el de semmi.
Így volt amúgy beállítva:Codek: XviD Mpeg-4 Codec
Felbontás: 720*576
Mód: ProgressiveAudio: AC3 44.100kHz 16bit, Sztereo 1411kb
44.100kHz Sztereo 448kb/s -
guzmics
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Leadtek WinFast TV2000 XP Global tuner-t.
Abba a hibába ütköztem, hogy nem tudok tömörítettlen avi-ba felvenni!
Ez a hibaüzi jön: Az adatfolyam nem rögzíthető
Nem tudom hogy jól állítgattam-e be a dolgokat, nem tudna valaki ebben segíteni?Előre is köszönöm!
Üdv, guzmics
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged