- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
tökönszúrom magam
most jutott eszembe, hogy ugye említettem, hogy korábban működött a dolog, most meg valamiért nem találja a videóról jött jelet
a videón van 2 scart és 1 composit csatlakozó, és én a 2es jelű scartot használtam eddig, így ugye megtalálta az antennakábelről jött jeleket, de a videóét nem, és most jutott eszembe, hogy a videóról jött jelet csak az 1es jelű scartról látja, talán 1 éve ugyan ezzel szívtam, csak közbe elfelejtettem
na probléma megoldva -
törölt tag
Ha Experted van, akkor azon nincs 7 tűs csatlakozó. A hátlapon van egy 9 tűs miniDin, ebbe kelene beledugni a breakout kábelt, amin vannak a composite video, és a hang RCA-i és az S-Video csatlakozó. A breakout kábel pedig a jobb alsó sarokban van: [link].
Amikor video-ról vettem fel, akkor a SCART -> CVBS átalakító video RCA-ját a breakout kábel sárga RCA-jára dugtam. És működött. -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
-
-
bzoley
veterán
Szia!
topikcímben említett tunerem van
Szóval két tunered van
Ha a tuner composite, vagy S-Video bemenetét használod, akkor a programban is át kell állítani a forrást(CVBS, S-video). Ezt megtetted?
A normál méret, és minőség mindenkinél más(nemrég találkoztam VCD-s igényekkel), de jellemzően 720*576@~4500Mbps, amit nagyjából a dvd-k is használnak. Ez úgy bő másfél órára elé egy lemezen. Ha a PVR2 Directburn funkcióját használod, akkor eleve ISO-t kapsz, és nem kell vele tovább szöszölnöd, csak ki kell írnod(ha nem a lemezre készíted a felvételt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest