- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila.86
tag
Hi
Sikerült beszereznem egy PxPVR2200-as kártyát. Ezelőtt egy XP Expertet használtam, és ugyanaz a gondom. 64 bites Vista 4GB rammal, TV-nézés közben egy processzorszál 100%-os használata. Olvastam több külföldi fórumon, hogy másnak is van ilyen gondja, de megoldást sehol nem találtam. A Leadtek mikor tervezi orvosolni a problémát? Valaki valami fejleményt ezügyben?
-
attila.86
tag
Hello
Tunerkártyát tervezek venni. PxPVR2200 vagy PxDVR3200H.
A kérdésem az, DVB-T szobaantennával bp külső kerületében panel földszintről kaphatok-e élvezhető digitális TV-adást, vagy elég az analóg kártya sima kábel-tvhez?? Valakinek valami tapasztalat ezügyben? -
attila.86
tag
Hello
Vistán használok TV2000XP Expert kártyát, és előfordul, hogy TV-nézés közben a prociterheltség 1 szálon 100% (1 maggal ugye a tényleges prociterhelség is ennyi lenne). Az a furcsa, nem mindig iylen, de ha mégis, olyankor csak a gép restart segít.
Van erre valami megoldás?Üdv
-
attila.86
tag
Hello
XP Expert kártyám van, XP-t használok. Most cseréltem le a hangkártyát Live-ról X-Fi-ra.
Miért lehet, hogy a PVR2 be tudja kapcsolni rendesen az AUX bemenetet, és van is hangja a TV-adásoknak, de a rádió progija nem képes erre?! Pedig ugyanúgy AUX-ra van beállítva. FM-progi bekapcsolásakor még a némítást is leveszi, de mégsem rendesen, mert nincs a rádiónak hangja. Viszontha én veszem le a hangerőszabályzóban a némítást, akkor műxik, de így körülményes minden bekapcsoláskor.
Aki tud valami megoldást, áldjon meg vele...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged