- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehelz
csendes tag
Szia,
az A betű segített...
Egy másik kérdés:
Az alaplapi hangkártyával kapcsolatban.
Sokat szívtam vele, mert egyáltalán nem volt hangja egyik adásnak sem (úgy hogy a Global tv tuner kimeneti kábele lett a hangkártya bemenetére a kékre kötve). Aztán próbálkoztam az integrált hangkártya bemenetére egy mp3 lejátszót kötöttem, de az sem működött. Egy másik PCI-s hangkártyát tettem a gépbe, ezzel viszont hibátlanul ment.
Végignéztem a hangbeállításokat is. Az integrált hangkártya bemeneti beállításai nem voltak aktívak (se a pipa, se a csúszka) viszont a PCI-s kártyán tökéletes volt a bemenet (lehetett kiválasztani és állítani is).
Esetleg van valami windows beállítás az integrált kártya bemenetének tiltására, vagy az integrált kártya bemenete rossz vagy rosszul van a driver felrakva? Bár a driver telepítésénél nem sok választási opció van...
Köszi előre is.
üdv. -
lehelz
csendes tag
-
lehelz
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy leadtek winfast 2000xp global kártyát.
feltelepítettem,
egész este szórakoztam vele, de nem nagyon sikerültek a beállítások.
antennám van.
az m1-en akartam meccset nézni de egyáltalán nem jött be normális kép - hang együtt.
vagy rossz kép - hang, vagy sistergő hang - jó kép - ha más országot válaztottam).
mit tegyek, hogy jó legyen?
előre is köszi a segítségeteket.
üdv. -
lehelz
csendes tag
válasz
Füleske #3050 üzenetére
Sziasztok,
tegnap vettem egy leadtek winfast 2000xp global kártyát.
feltelepítettem,
egész este szórakoztam vele, de nem nagyon sikerültek a beállítások.
antennám van.
az m1-en akartam meccset nézni de egyáltalán nem jött be normális kép - hang együtt.
vagy rossz kép - hang, vagy sistergő hang - jó kép.
mit tegyek, hogy jó legyen?
előre is köszi a segítségeteket.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest