Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
A sticket már nem is tudom (és nem nézem vissza), ki keverte bele. Talán még vmi "azzal is lehet fogni" volt, de akkor jó helyen laksz, Debrecenben megy a fejlesztés.

A "szabványos" technikát az eszközök nagy része nem ismeri. Pl. csak koaxos antennát találtam eddig, bár másfajtát a tunerem miatt nem kerestem külön.Amúgy, hogy valami érdemi téma is legyen: ha veszek egy háromágú, szabvány kültéri antennát, attól mennyire javulna a vétel az erősítős szobaantennához képest? Illetve mennyire korlátozná a vételt, ha a szobában használnám? 1xűbb lenne, mint kívülre, és falat furkálni neki.
vfo7: Szerintem 1értelmű voltam, és magyarul írtam, ami legalábbis feltételezi, hogy a szöveg szakaszai között, és egy szakaszon belül a mondatok összefüggenek (kohézió). Számomra, ha leírom, hogy antennát használok, külön magyarázat nélkül egyértelmű, hogy azzal fogom az adást, és a tuner alakítja át a jelet. Ha hülyeséget mondok, sosem sértődöm meg egy (ki)oktatás miatt.
Eszem ágában sincs bármit jó vagy rossz szándékkal írni. Sajnálom, ha ilyen szándékot láttál bele.
Szerintem még nem láttál egyébként arrogáns embert. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Death Stranding Director s Cut
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szerintem még nem láttál egyébként arrogáns embert.