Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
TISZTELET!!
Anno bzoley és daa-raa MESTEREK ""unszolására"" vettem egy deluxe 3000 leadtek kártyát.. amit eddig kizárólag TV nézésre használtam.. ismerős áthozta a DVD HDD kombo drive-ját, hogy termeljem LE róla ami rajta van vinyóra.. mert a dvd író része meghalt.. összekötöttem -> DE BAJOM VAN HELPET KÉREK SZÉPEN !!!
1. SCART-RCA- deluxhoz adott gyári "polip rca" kábel svideo bemenet.. semmilyen kép nem jött elő akármire kattingattam svideo cvbs kompozit.. csak az antenna ugye... szineket megfelelően nyomattam össze.. hang hang stbstb..2. rca 3 águ az LG ből szintén a polip kábelbe itt van kép de fentről lefele scrollozik ezerrel.. nem tudom elinditani amit kellene hogy fel tudjam venni..
driverek a legfrisebbek direkt megnéztem ,
hol bénázok? külön capture progi kell hozzá valami komolyabb vagy valami beállítás vagy ??
Köszönöm ha valaki segít.. !
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- EVGA 2070
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest