- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Tasker
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Leadtek expert kártyám van, eddig jól működött, még win7 alatt is, azonban most újratelepítettem a win7-et, új driverek, minden és csíkos a tv képe...
Itt egy kép róla... A géppel más baj nincs, csak a tuner képe ilyen csíkos.. Mitől lehet ez? Mivel lehet javítani rjta?:Képet linkesítettem. Ha ragaszkodsz a lényegében használhatatlan képfeltöltés.hu-hoz, akkor legalább ne illeszd be közvetlenül a képet, mert többnyire meg sem jelenik.
[ Módosította: #65675776 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- További aktív témák...
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest