Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz eziskamu #5611 üzenetére

Hmm.. lehet akkor nekem is be kellene raknom a régi pctv-met? :U
    Kezelné a pvr?! :Y
    Bár nem is tom, van-e még helyem.. (azt cseréltem le egy TV2000xp Global-ra.)

Amivel eddig meg vagyok eléfedve.. bár még nem volt időm nagoyn állítgatni, tesztelni..
    Drivert fel.. Pvr2 fel.. hangok beállít autó scan és műkszik :C

A többi majd később.. (rögzítés, időcsúsztatás stb..)

• katt777

félisten

válasz eziskamu #5611 üzenetére

Igen, hallottam "jókat" pl. használhatatlan ASUS tunerekről is, de szerinted az menti a szar munkát, hogy más is szarul dolgozik? :F
    Egyébként éppen azért kellett lecserélnem a hiperfasza TV2000XP-t, mert akármennyit leveleztem is a gyártóval, csak kötötték az ebet a karóhoz, hogy nem lesz 64-bites támogatása, márpedig nem azért vesz az ember modern rendszert, hogy egy azt kihasználni nem képes OS-t telepítsen rá. Tényleg ment egyébként a régi is 32-bites Vistán.
    Azt én is észrevettem, hogy az ArcSoft baszarintja meg a cuccot, de ugye semmi nem kényszeríti a Leadtek-et, hogy olyanokkal dolgoztasson, akik nem képesek minimálisan elfogadható munkát végezni. Ha meg maguktól nem képesek szoftvert készíteni a termékeikhez, akkor hagyják a fenébe az egészet, és ne tetszelegjenek a menő hardvergyártó képében. Már azt sem hiszem, hogy a VGA-ik jók lennének.

Már bocsi, de a pénzemért magasról tojok rá, hogy ki, mivel magyarázza, miért kellett szart vennem. ;) Üljön ide mellém, aztán addig pofozom, amíg jó nem lesz a szoftver, ne messziről magyarázgassa nekem, hogy nem lehet ezt meg azt.. ;] Ezzel a megoldással kurva hamar hibamentes lenne minden szoftverem. :DDD Persze amúgy a felhasználót semmi nem védi. :((( Egyszerűbb a fejlesztésre való pénzt marketingre költeni, aztán leszarni a fogyasztót. :W

bzoley: Mi a probléma az összetett mondatokkal? :F :N Ami értelmetlen, az ez a mondat: "Nem WHQL 7006-os nálam megtalálható". :U

Azokat a verziószámokat írtam, amelyek a PxDVR3200H oldaláról letölthetőek. Amúgy szűz W7-re tettem fel csak a meghajtókat és a szoftvereiket, és voilá, máris monó a PVR2, szintúgy az XP-n. Viszont a régebbi PVR-rel mintha az legalább rendben lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák