Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eziskamu
üzenetére
Hmm.. lehet akkor nekem is be kellene raknom a régi pctv-met?

Kezelné a pvr?!
Bár nem is tom, van-e még helyem.. (azt cseréltem le egy TV2000xp Global-ra.)Amivel eddig meg vagyok eléfedve.. bár még nem volt időm nagoyn állítgatni, tesztelni..
Drivert fel.. Pvr2 fel.. hangok beállít autó scan és műkszik
A többi majd később.. (rögzítés, időcsúsztatás stb..)
-
katt777
félisten
válasz
eziskamu
üzenetére
Igen, hallottam "jókat" pl. használhatatlan ASUS tunerekről is, de szerinted az menti a szar munkát, hogy más is szarul dolgozik?

Egyébként éppen azért kellett lecserélnem a hiperfasza TV2000XP-t, mert akármennyit leveleztem is a gyártóval, csak kötötték az ebet a karóhoz, hogy nem lesz 64-bites támogatása, márpedig nem azért vesz az ember modern rendszert, hogy egy azt kihasználni nem képes OS-t telepítsen rá. Tényleg ment egyébként a régi is 32-bites Vistán.
Azt én is észrevettem, hogy az ArcSoft baszarintja meg a cuccot, de ugye semmi nem kényszeríti a Leadtek-et, hogy olyanokkal dolgoztasson, akik nem képesek minimálisan elfogadható munkát végezni. Ha meg maguktól nem képesek szoftvert készíteni a termékeikhez, akkor hagyják a fenébe az egészet, és ne tetszelegjenek a menő hardvergyártó képében. Már azt sem hiszem, hogy a VGA-ik jók lennének.Már bocsi, de a pénzemért magasról tojok rá, hogy ki, mivel magyarázza, miért kellett szart vennem.
Üljön ide mellém, aztán addig pofozom, amíg jó nem lesz a szoftver, ne messziről magyarázgassa nekem, hogy nem lehet ezt meg azt..
Ezzel a megoldással kurva hamar hibamentes lenne minden szoftverem.
Persze amúgy a felhasználót semmi nem védi.
Egyszerűbb a fejlesztésre való pénzt marketingre költeni, aztán leszarni a fogyasztót. 
bzoley: Mi a probléma az összetett mondatokkal?
Ami értelmetlen, az ez a mondat: "Nem WHQL 7006-os nálam megtalálható". 
Azokat a verziószámokat írtam, amelyek a PxDVR3200H oldaláról letölthetőek. Amúgy szűz W7-re tettem fel csak a meghajtókat és a szoftvereiket, és voilá, máris monó a PVR2, szintúgy az XP-n. Viszont a régebbi PVR-rel mintha az legalább rendben lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Revolut
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Üljön ide mellém, aztán addig pofozom, amíg jó nem lesz a szoftver, ne messziről magyarázgassa nekem, hogy nem lehet ezt meg azt..
Ezzel a megoldással kurva hamar hibamentes lenne minden szoftverem.
Persze amúgy a felhasználót semmi nem védi.
Egyszerűbb a fejlesztésre való pénzt marketingre költeni, aztán leszarni a fogyasztót. 
Ami értelmetlen, az ez a mondat: "Nem WHQL 7006-os nálam megtalálható".