Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balagex
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja olvastam a Milyen TV tunert? fórumtémát és érdeklődtem, hogy Leadtek vonalon mit érdemes venni. Az akkor kiderült, hogy digitális UPC adás nézéséről ne is álmodjak, de mivel adják analógba is, csak nem minden csatornát, így azzal kell beérnem.
Belső kártyák közül a DVR3200H-t és 3100H-t ajánlották.
Én a sima PCI-os kártyát preferáltam volna, és meg is rendeltem az Aqua-ban. Kb 15ezerért hirdették. Eljátszották velem, hogy hetekig folyamatosan azt mondogatták, beszerzés alatt, majd januárban közülték, hogy bocs, de nem tudják beszerezni. Azóta persze folyamatosan fenn van a honlapjukon, hogy rendelhető...
Mivel előző érdeklődésem óta sok idő telt el, az árak is rendesen változtak (most kb 21K az, ami 15K volt), de lehet, hogy a kártyák választéke is módosult, ezért újból szeretnék tisztába kerülni azzal, hogy milyen kártyát érdemes venni, ami hardver tömörítést is tud + hibrid?
Gondolom külső USB-sben továbbra sincs említésre méltó, főleg hardveres tömörítést tudó, ezért továbbra is belsőre kell gondolni, ugye?
Üdv.
Balage
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest