Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balagex
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja olvastam a Milyen TV tunert? fórumtémát és érdeklődtem, hogy Leadtek vonalon mit érdemes venni. Az akkor kiderült, hogy digitális UPC adás nézéséről ne is álmodjak, de mivel adják analógba is, csak nem minden csatornát, így azzal kell beérnem.
Belső kártyák közül a DVR3200H-t és 3100H-t ajánlották.
Én a sima PCI-os kártyát preferáltam volna, és meg is rendeltem az Aqua-ban. Kb 15ezerért hirdették. Eljátszották velem, hogy hetekig folyamatosan azt mondogatták, beszerzés alatt, majd januárban közülték, hogy bocs, de nem tudják beszerezni. Azóta persze folyamatosan fenn van a honlapjukon, hogy rendelhető...
Mivel előző érdeklődésem óta sok idő telt el, az árak is rendesen változtak (most kb 21K az, ami 15K volt), de lehet, hogy a kártyák választéke is módosult, ezért újból szeretnék tisztába kerülni azzal, hogy milyen kártyát érdemes venni, ami hardver tömörítést is tud + hibrid?
Gondolom külső USB-sben továbbra sincs említésre méltó, főleg hardveres tömörítést tudó, ezért továbbra is belsőre kell gondolni, ugye?
Üdv.
Balage
-
-
Balagex
csendes tag
Sziasztok!
Egy TV2000XP expert kártya "boldog" tulajdonosa vagyok.
Telepítettem hozzá a legfrissebb drivert és a legújabb PVR2-es progit.
Szépen beállítgattam a csatornákat és a TV nézés tökéletes.Sikerült a felvételi beállítások közt megtalálni azt a "Felvétel vezérlése" értéket (CD audio) ami esetén hang is rögzül.
A probléma csak az, hogy a felvett anyag hangja folyamatosan sistereg
(TV nézés közben nem).
Mi okozhatja ezt? Hogyan tudom a sistergést eliminálni?(Háttér. A régi deluxe alaplapom meghalt, és csak egy gagyibbat tudtam venni. Ez oly csodás, hogy az alaplapi hangkártya 1db bementére dugva a TV kártya hangját, csak a TV-nek lenne hangja, minden más hang eltűnik. Ezért vettem egy occsó PCI-os hangkártyát - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device. Erre dugva a TV kártyát, már mindennek van hangja.)
Üdv.
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(TV nézés közben nem).