Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balagex

csendes tag

Sziasztok!

Pár hónapja olvastam a Milyen TV tunert? fórumtémát és érdeklődtem, hogy Leadtek vonalon mit érdemes venni. Az akkor kiderült, hogy digitális UPC adás nézéséről ne is álmodjak, de mivel adják analógba is, csak nem minden csatornát, így azzal kell beérnem.

Belső kártyák közül a DVR3200H-t és 3100H-t ajánlották.

Én a sima PCI-os kártyát preferáltam volna, és meg is rendeltem az Aqua-ban. Kb 15ezerért hirdették. Eljátszották velem, hogy hetekig folyamatosan azt mondogatták, beszerzés alatt, majd januárban közülték, hogy bocs, de nem tudják beszerezni. Azóta persze folyamatosan fenn van a honlapjukon, hogy rendelhető...

Mivel előző érdeklődésem óta sok idő telt el, az árak is rendesen változtak (most kb 21K az, ami 15K volt), de lehet, hogy a kártyák választéke is módosult, ezért újból szeretnék tisztába kerülni azzal, hogy milyen kártyát érdemes venni, ami hardver tömörítést is tud + hibrid?

Gondolom külső USB-sben továbbra sincs említésre méltó, főleg hardveres tömörítést tudó, ezért továbbra is belsőre kell gondolni, ugye?

Üdv.

Balage

• Balagex

csendes tag

válasz bzoley #2452 üzenetére

Én csak azt nem értem, hogy ugyan az a hangkártya használatos nézéskor is meg felvételkor is, mégis csak a felvét eredménye sistergős (tök mindegy, hogy milyen lejátszóval nézem vissza).

Amúgy mit javít, ha leveszem a hangerőt, jelszintet?

• Balagex

csendes tag

Sziasztok!

Egy TV2000XP expert kártya "boldog" tulajdonosa vagyok.
    Telepítettem hozzá a legfrissebb drivert és a legújabb PVR2-es progit.
    Szépen beállítgattam a csatornákat és a TV nézés tökéletes.

Sikerült a felvételi beállítások közt megtalálni azt a "Felvétel vezérlése" értéket (CD audio) ami esetén hang is rögzül.
    A probléma csak az, hogy a felvett anyag hangja folyamatosan sistereg :( (TV nézés közben nem).
    Mi okozhatja ezt? Hogyan tudom a sistergést eliminálni?

(Háttér. A régi deluxe alaplapom meghalt, és csak egy gagyibbat tudtam venni. Ez oly csodás, hogy az alaplapi hangkártya 1db bementére dugva a TV kártya hangját, csak a TV-nek lenne hangja, minden más hang eltűnik. Ezért vettem egy occsó PCI-os hangkártyát - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device. Erre dugva a TV kártyát, már mindennek van hangja.)

Üdv.

Balázs

Új hozzászólás Aktív témák