Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balagex
csendes tag
Sziasztok!
Egy TV2000XP expert kártya "boldog" tulajdonosa vagyok.
Telepítettem hozzá a legfrissebb drivert és a legújabb PVR2-es progit.
Szépen beállítgattam a csatornákat és a TV nézés tökéletes.Sikerült a felvételi beállítások közt megtalálni azt a "Felvétel vezérlése" értéket (CD audio) ami esetén hang is rögzül.
A probléma csak az, hogy a felvett anyag hangja folyamatosan sistereg
(TV nézés közben nem).
Mi okozhatja ezt? Hogyan tudom a sistergést eliminálni?(Háttér. A régi deluxe alaplapom meghalt, és csak egy gagyibbat tudtam venni. Ez oly csodás, hogy az alaplapi hangkártya 1db bementére dugva a TV kártya hangját, csak a TV-nek lenne hangja, minden más hang eltűnik. Ezért vettem egy occsó PCI-os hangkártyát - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device. Erre dugva a TV kártyát, már mindennek van hangja.)
Üdv.
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Horgász topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- League of Legends
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(TV nézés közben nem).