Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balagex
csendes tag
Sziasztok!
Egy TV2000XP expert kártya "boldog" tulajdonosa vagyok.
Telepítettem hozzá a legfrissebb drivert és a legújabb PVR2-es progit.
Szépen beállítgattam a csatornákat és a TV nézés tökéletes.Sikerült a felvételi beállítások közt megtalálni azt a "Felvétel vezérlése" értéket (CD audio) ami esetén hang is rögzül.
A probléma csak az, hogy a felvett anyag hangja folyamatosan sistereg(TV nézés közben nem).
Mi okozhatja ezt? Hogyan tudom a sistergést eliminálni?(Háttér. A régi deluxe alaplapom meghalt, és csak egy gagyibbat tudtam venni. Ez oly csodás, hogy az alaplapi hangkártya 1db bementére dugva a TV kártya hangját, csak a TV-nek lenne hangja, minden más hang eltűnik. Ezért vettem egy occsó PCI-os hangkártyát - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device. Erre dugva a TV kártyát, már mindennek van hangja.)
Üdv.
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest