- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
BLiNk3r #1278 üzenetére
A center/woofer az meg ugye a Mic-re van kötve? Különben meg milyen szoftverrel dobatod ki a hangot Winamp alatt is a centerre, mert nekem a régebbi driverekkel járó mixer szoftverek ezt is tudták, de az újabbak csak a hátsókra dobják szét a középsőre/wooferre nem, kivéve a bemenetekről jövő hangnál, amiket ''digitalizálhatok'', és akkor azok középen is szólnak.
Amúgy nem is egészen értem, hogy hogy nem szól a woofered, nekem a hangszóró készletem alapban a sztereó, vagy négy hangszóróra jövő hangból kiveszi a mélyeket és a wooferre küldi, ha az nem kap külön jelet. Nálad nem így van?
Nekem van is egy olyan átalakítóm, ami egy bemenő sztereó jelet két-két kimenetre szétdobja, és ha ezekre csatlakoztatom a hangszórók front és rear drótjait, akkor szól a basszus is, sőt a középső hangszórón lévő matrix gombbal még a középsőre is kikeverhetem a hangot a sztereóból. -
Mic ACE
aktív tag
válasz
BLiNk3r #1274 üzenetére
Nekem, Nforce2-es alaplapon integrált 5.1-em van, és csak akkor szól a hátsó kettő is, ha bekapcsolom a ''bemenet digitalizálását'' a hangkártya beállításainál. Ilyenkor nekem sem szól mind az 5.1, és a hátsók is csak azért szólnak, mert ''klónozom'' a hangot rájuk szintén a hangkártya beállitásban. Szerintem neked is valahogy így állhat, azzal a különbséggel, hogy a rendszered a mélynyomó és a center hangját felcseréli, ami nem ritkaság. Ezt általában csoftveresen meg lehet oldani. Én végigfuttatom a hangkártya hangszóró varázslóját és akkor szépen megállapítja, hogy melyik kimenet melyik hangszóróhoz csatlakozik, nálam egyedül azt rontja el, ha jól emlékszem, hogy a hátsó hangszórók, vagy a középső/woofer nem a Line In/Microphone-ra csatlakoznak, hanem a direkt nekik előlátott aljzatokba. Ezt mindenesetre a Windows eredeti mixerében könnyen visszaállítottam. Nem vettél esetleg olyant észre, hogy a dialógusok egy 5.1-es filmnél túlzottan dörmögnek?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC! i7-13700k/32gb DDR5/RTX 4080/1tb SSD/Garancia/Beszámítás/
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest