- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Gábris
csendes tag
Hi,
Használja e valaki két képernyős módban a progit?
Ha áthúzom egyikről a másikra, elveszik a kép, kilépni is csak a feladatkezelőből lehet, de a hang tovább szól. Reset az egyedüli megoldás. -
Gábris
csendes tag
Nekem ugyanilyen, UPC kábelTV, galvanikus leválasztás, ASUS alaplap, az alábbiak zavarhatják: USB,IEEE 1394, Ethernet, Winchester, minden nagyfrekis jel lásd előző régi hozzászólásaim + másokét is.
Csak a atuner szedi fel zajokat, ha RCA vagy S-VIDEO bemenet használok az nem. -
Gábris
csendes tag
Van-e ötlete vkinek, hogyan lehet a Távirányítót rábírni arra, hogy az újabb WinDVD-kkel is működjön, a hozzá adott WinDVD 5-el gyönyörűen működik.
Bármit telepítek újabbat a távirányítóról nem tudom vezérelni.
Az igazi az lenne, ha a PowerDVD-t tudnám vele vezérelni. -
Gábris
csendes tag
Bocs multkor nem volt időm, tehát
HD1
Maxtor 60 GB
ATA 100
UDMA 5
HD2
Samsung 160 GB
ATA 100
UDMA 2
+ DVD RAM LG 4120B
+DVD ROM LG 8161B
Töredezettségmentesítés nem segít.
IEEE 1394 is van a gépben, arról szoktam kameráról digizni, framedobás nincs.
Nem lehet az írási gyorsítótárazás, valahol azt olvastam, hogy ki kell kapcsolni?! -
Gábris
csendes tag
2 db HD van a gépemben elég gyorsak, ATA 80, ATA 160 GB,
A következő formátumokat próbáltam ki:
DVD, MPEG1, MPEG2, SVCD, VCD, direkt írás VCD, SVCD, DVD.
A VCD kivételével szaggat, akkor is ha nem csinálok mást a gépen.
A héten kapok kölcsön egy USB-s Leadtek-t. Kiváncsi vagyok hogy azon lesz e csíkozódás.
Ujabban a TV2 teletexe nem jön be a kártyán a nagy TV-n jó, a többi csatornán is. -
Gábris
csendes tag
Kipróbáltam Video közbeiktatásával (Scart-Video In), tehát nem a belső tunert használva.
A csíkozódás eltünt. Számomra világos, hogy a kártya tunerje a gépen belül veszi fel a zavart.
A hozzáadott FM szalagdipollal nem próbáltad ki?
Nem tudod véletlenül a Bp-i Földi adók frekvenciáját MTV1, TV2, RTL klub?
Más probléma:
Eddig csak mpg1-ben sikerült szaggatásmentes felvételt készítenem, pedig a gépem elég erős (vagy nem) (Asus A7N8X-E, AMD Athlon XP 2500+, 1,8 GHz, 1 Gb RAM).
Mit válasszak? -
Gábris
csendes tag
ddt99
Ua. a képe az AVI-n mint nálam, te is UPC-és vagy?
Szerintem amiket írsz a legvalószínűbb zavarforrás a Winchester esetleg Ethernet vagy IEEE1394.
Én a winchesterre gyanakszom, de azt sajnos nem tudom kiiktatni, egyébként ASUS alaplap + AMD proc+ 2db HD.
A sörbe beszállok. -
Gábris
csendes tag
Csíkozódás kérdése:
A hálózatokon jelentkező földhurok (lsd. fórum) egy galvanikus leválasztóval (ISOLATOR) megszüntethető, nálam 110 V-ot mértem a UPC-s kábelen.
Isolatorral kapcsolatos részleteket lsd. fórumon.
Bp.-en legolcsóbban a KT Electronics-nál kapható 730,- Ft.-ért vettem (VIII. Diószeghy Sámuel utca 17/c. Tel: 313-0980 NY:8.00-17.00.
Én kettőt raktam be egyet a lakásba bejövő kábelbe, ettől a TV-n levő képen egy szemernyit élesebb lett a kép.
Egyet a Tuner elé.
Sajnos a csíkozódás az egész képen megmaradt, úgy látszik a gépen belülről jön.
Winchester, tápegység, kábel ???
Hogyan lehetne megszüntetni.
Úgy látszik a Leadteknek megoldhatatlan problémát jelent a felső sorban levő morse csík, mivel még mindig nem hozták ki az új drivert. -
Gábris
csendes tag
Halvány csíkozódás van, a képminőség se valami szuper.
Ezt én annak tudtam be, hogy sokfelé van elosztva a jel. Esetleg a földhuroknak, amin majd megpróbálok segíteni. Amikor UPC a Chellot beüzemelte, minden TV elé tett egy szűrőt így a kártya elé is. Ha kiszedem akkor sincsen változás.
Kifogom próbálni hogy csak a tuner legyen leosztások nélkül.
Kiprobáltam, hogy kikapcsolom a modemet, a morse csík megmaradt. -
Gábris
csendes tag
Visszavonom amit a Leadtekről mondtam.
Három napja levelezek velük. Küldtem mintát a ''Morze csíkos felvételekből''.
Ma jött a következő válasz:
After discuss with our developers about this case.
Good news is the problem solved by the new driver.
But the dirver is beta version, it's still running the process.
If any update we will release over our site.
Hope this helps you, thanks for your inquiry.
Best regards
Leadtek Service
Marketing Department, Leadtek Research Inc -
Gábris
csendes tag
Mivel csak egy választ kaptam, ezért nem értem senkit sem zavar a felső csík.
Írtam a Leadteknek ime a válasz - ez azért elég szegénységi bizonyítvány a részükről:
Dear Sir,
About the stripe issue, if you burn the file to DVD player for viewing on a TV then there is nothing you need to do. If you intend to view them on a PC then you will have to crop them using Video editing software or during transcoding using TMpegEnc or simular.
Please kindly try below:
TMPGenc (advanced settings) allows you to select the area you wish to encode. There are plenty of guides on it if you can't figure it out.
http://www.tmpgenc.net/
Hope this helps you.
Best regards
Leadtek Service
Marketing Department, Leadtek Research Inc. -
Gábris
csendes tag
A felső sor csíkozottságára még nem érkezett válasz, sajnos a felvételen is látszik.
Próbáltam DVD-t rögzíteni, de az eredmény elég rossz felbontású, a csíkos morze jel látszik és a felvétel akadozik. Már az .mpg fileban. Miért akad? A vas erős, a processzor nincs leterhelve.
Egyébként minden működik, a távirányító is!. A képernyőn levő hangerőszabályzó sáv (egér görgő) néha megbokrosodik. rendszertelenül.
Lehet, hogy visszaviszem, mit vegyek helyette? -
Gábris
csendes tag
Sziasztok,
Van egy kis probléma. Ha S-Video vagy CVBS bemenet van kiválasztva a felső sorban szaggatott vonalak látszanak.
Hibás a kártya? UPC kábelTV-n vagyok, egyébként minden működik.
Van-e valami alternatív fullos TV Tuner program a WinFast helyett
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest