- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Az AverRC is a Girder pluginját használja
És azért hasonlítottam össze a DScaler-t a PVR-el, mert én viszont csak nézem rajta a TV-tNekem ugyanis nincs TV-m, nem is érzem szükségét a dolognak ...
Az a bajom, hogy a PVR-nek annyi baja volt nálam, hogy második alkalommal már fel sem telepítettem ... Megjegyzem, eddig 3-4 TV tuner járt nállam, ebből 2 kipróbálásra és 2 huzamosabb ideig, egyiknek sem használtam az eredeti software-ét ... Mindnél van jobb és kiforrottab megoldás ... ChrisTV játékhoz, DScaler TV-zéshez jó legoldás lenne + iuVCR felvételhez ... csak ne kellene velük annyit projektelni
Girder-t még nem próbáltam, majd kipróbálom, esetleg ChrisTV-t ... de az is csak a kisebb terhelés miatt érdekelne ... -
DummyBoy
senior tag
Na akkor essünk neki
Szóval: ''Mindenre jó a PVR ...'' ... erre reagálnék ... Akkor fogd meg és húzd át Secondary monitorra ... ééés itt meg is áll a tudománya ... valamint néha olyanokat csinál, hogy csatik hangja elmegy, vagy csak mono és stb ... keretet eltütntetni nem lehet, ha esetleg sikerül átvinni Secondary monitorra és kiteszed teljes képernyőre akkor visszadobja a Primary-ra ... egyenlőre ennyi, miért érdemes másokkal próbákozni ... Vagy mondjuk hasonlítsd össze a DScaler képével ... nem egy kategória ... (Nekem így szebb képe van mint haver 72cm-es 100Hz-es TV-jének)
Jelenlegi favoritom a DScaler ... csodálom Fanyuvo kollégát, neki megy a ChrisTV is, nekem nem akarA ChrisTV-nek számomra 2 jótulajdonsága van : 1: az erőforrásigénye kb negyede a DScaler-nek ... 2: tud magyarul ...
Aki mondta, hogy az a gáz, hogy nem megy a távkukker a Dscaler, ChrisTV és WinDVD alatt, az keressen rá az AverRC nevű proggira ... tudja kezelni a távkukkert, csak be kell lőni! Negatívum: 30 napos trial ... másik negatívum: a 30 nap lejárta után úgy kell elindítani, hogy először a TV proggi és utánna az AverRC, ugyanis nem engedi elindítani a Dscaler-t, mert hibával leáll(Mire rájöttem hogy ezért nem megy a TV. majdnem megőszültem
)
Mégvalami: a fekete távirányítós verzió abban különbözik a fehértől hogy a fekete távkukkeren nincsennek meg a DVD irányítás plusz gombjai ...
Huhh ... egyenlőre ennyi!
Üdv! -
DummyBoy
senior tag
Nekem is megy tökéletesen, mióta Kedvesem beleturkált a DScalerbe
Fingom sincs mit állított át, kb 5-ször néztem át az összes menüt és nem ment ... erre reggel szól, hogy nem ment neki a TV, ezért kapcsolgatott mindent össze vissza ... nézem ... erre műxikAszittem megfejelem magam ...
Most már csak alapgondok vannak ... pl: 9800XT-vel NFSU + TV szépen futott ... 6800GT-vel meg mintha akadna ... meg kell várnom azt a drivert amiben engedélyezik a HW-es dekódolást
[Szerkesztve] -
DummyBoy
senior tag
ÁÁÁÁ!!!
Luke, te vagy az én emberem
Milyen Nvidia karid van?
Ugyanis én még anno ATI-val megoldottam a kétmonitoros dolgot, de most nVidia-val az istennek nem akar menni ...
Régebbi driverrel (Amit belinkelt Fanyuvo) ugyan át tudom húzni, de bármilyen 3D alkalmazást elindítva megáll a képe (Nem fagy csak megáll), DScaler nem megy, olyan mintha nem tudna OverLay-t ...
Ráadásul ha én kiteszem a PVR-t fullscreenbe, akkor átdobja az 1-es monitorra
(Amit gyűlölök mert elmésznak benne a hangok)
Arra már rájöttem, hogy azok a proggik nem bántják a TV képét amik nem váltanak felbontást, vagy az alapértelmezett Desktop felbontást és frissítést használják ...
Csak idegesít, hogy mindig mikor valamit szépen működőre belövök, aztén jön egy új alkatrész a gépbe és kezdődik előről! -
DummyBoy
senior tag
Na ezaz!!!
Mindet próbáltam ... 3.20, 4.01 Lite, 4.05 Lite, 4.05 30 day trial, 3.51 warez ... mindet ...
És mind ugyanolyan sz@r
Pinnacle-nél is ugyanilyen volt, de azzal, ha egyszer végre elindult akkor egész nap szépen működött -
DummyBoy
senior tag
Hi!
Egy sajnálatos XP újratelepítés után kipróbáltam melyik driver mit tud
(A Leadtek oldalon található régi és új ...)
Eredmények:
Régi:
+: DScaler szépen megy többszöri újraindítás után is
+: ChrisTV PalB-nek ismeri fel, talál csatornákat!
-: 3 csatorna Stereo ...
Új:
-: DScaler-t ha kikapcsolod, következő alkalommal nem talál tévékártyát
-: ChrisTV nem talál csatornát, mert automatikusan SECAM vételi eszközre lövi a proggit
+: Majdnem minden csatorna stereo ...
Szóval maradt a régi driver ... azt szeressemMegy vele szépen minden, igaz nem mind sztereo, de amíg nincs jobb, addig ez is megteszi ...
ChrisTV-t meg egy életre megutáltam ... 5 indításból 3-szor megfagyott, egyszer lefagyasztotta az egész gépet! Régebben havi 1 kékhalál ...
Dscaler kicsit bonyolultabb ugyan, de ingyenes, nem fagy, ezer beállítási lehetőség ... már el is szoktam attól hogy ha tv-t akarok nézni akkor nem kell 5* indítani a proggiját!
Ufff ... remélem segítettem -
DummyBoy
senior tag
Van egy rossz hírem, az Expert chipje elég új, ezért még nem nagyon megy Linux alatt ...
A hwsw-n egy srác többet tunda erről mondani, ő ezért adta el ... -
DummyBoy
senior tag
Na ezt majd kipróbálom neked otthon, ugyanis nekem van mindkettő
(IC7-Max3 Rulz!)
Még nem volt rá sajna időm, hogy tesztelgessem a ChrisTV-t mert ha kedvesem otthon van akkor nézi a TV-t, ha nincs akkor meg játszok ezerrel -
DummyBoy
senior tag
Tolljad az infókat ezerrel!!!
Érdekel ... -
DummyBoy
senior tag
Hali!
Ahogy Fanyuvo kolléga leírta előbb, az a lényeg, hogy elindítod a ChrisTV-t, majd a beállításoknál a TV vételi eszköz-nél a rágiókódot át kell állítani 36-ról 49-re!
Ezután megkeresteted a csatornákat és voila ... egészen a következő indításig, ahol ugyenez előről, csak asszem csatikat már nem kell kerestetni ...
Viszont DScaler 4.1.11 minden gond nélkül talál csatornákat, csak valami okból sokkal halkabb mint a többi software ???
Távkukkerprogginak pedig az AverRC jó, az tudja kezelni az Expertes kukkert, csak kicsit trükkös a lelkem, ráadásul 30 day trial -
DummyBoy
senior tag
Melózok, nem tudtam kipróbálni
Mellesleg nekem a legújabb driver van fenn, és azzal 4.1.11-es DScaler + AverRC duó szépen megy duálmonitoron, semmi fagyás, stereo hang, stb ...
A ChrisTV-t meg nem erőltettem ... majd letesztelem ezt a régebbi drivert is ...
Annyit viszont tegyél meg nekem, hogy hasonlítsd össze majd a Terratec-et és a Leadtek-et ...
Én ugyanis utálom a sok szarakodást, de a PCTV után ennek egyszerűen gyönyörű és tiszta képe van ...
Ha a driver is jó lenne, imádnám ...Én is majdnem megbántam, hogy megvettem, de mindenki ajánlotta ezerrel + bestbuy + ilyenek, csak úgy néz ki elég speckó igényeim vannak
-
DummyBoy
senior tag
Szerintem nincs a DScaler-ben magyar nyelv ...
Nekem eddig csak a DScaler hajlandó 2 monitoron menni, a többi belefagy
Hang gondom nincs, de néha akadozik (A kép ...) ... bár ez lehet a szűrők miatt isés eddig csak DScaler-el jött elő ...
AverRC nevű proggi meg tudja kezelni a távkukkert, és szépen megy a DScaler-el is!
Ráadásul egymillió proggit ismer ... csak le kell hozzá szedni a GIRDER nevű proggit + az Expert plugint! -
DummyBoy
senior tag
???
Nem értem miért ...
Én Warhammer40k-t szoktam közben játszani és nincs csík ... -
DummyBoy
senior tag
Hmmm ... az az igazság, hogy közben találtam távkukker proggit
Próbáljátok ki : AverRC és Girder ... ez tudja kezelni a DScaler-t és így már majdnem jó -
DummyBoy
senior tag
Egyre nagyobb öngólnak érzem ezt a karit ...
Gyönyörű képe van meg minden, de a 3rd party apllications-ök vagy nem mennek, vagy nem ismerik akarit
ChrisTV trükkös, DScaler már megy ugyan, de halk egy kicsit, multimonitor nem megy ...
Van olyan Remote Controller proggy ami ismeri ezt a karit? Mert az Uice, csak a Deluxe-ot ismeri
Szóval, csak ezért vettem új kártyát, mert a réginek nem tudom használni a távkukkerét ... erre ennek sem
Remélem nemsokára ez megoldódik! Addig meg trükközök valahogyan ... -
DummyBoy
senior tag
Holnap letesztelem, köszi!
-
DummyBoy
senior tag
Nekem sehogy se akar csatornát találni a ChrisTV ...
Pedig visszaraktam az eredeti drivert, XP + SP2, beállítottam, hogy ''Földrajzi hely: Németország'' ... ééés semmi
Írd már le nekem kicsit szájbarágósan, hogy mit hogyan is csináltál/csináljak
Lééééci -
DummyBoy
senior tag
Elég speckó az eset ...
Nekem azért kell (szerintem már írtam ...) mert 2 moncsi van ... egyiken megy a TV, ezt nézi a Kedvesem ... A másikon én játszom ... és hogy ne kelljen mindig kilépnem csatornaváltáshoz(Pontosabban eddig ez volt ....)
2: Nincs tv-mÉrtelmetlennek tartom, ugyanis
De azért a Kartúnnetwörköt meg a Nésöneldzsiografikot szeressem ... és kényelmesebb a távkukkert magam mellé tenni az ágyba mint a billenytűzetet
Nálam:
AI7, 2,6C P4, 9800XT, Audiotrak Prodigy és
IC7-MAX3, 3C P4, 9800XT, Audigy2 gépekben volt ... PCTV karival ... mindkettőben átlag havi 1 kékhalál, esetenként 5-10!!!-edjére indult és hasonló ...
És ezzel a karival is volt olyan hogy nem akart indulni ...
Neked melyik ChrisTV van és milyen gépben? Gondolkodtam rajta hogy megveszem, de a sok sz@rakodást nem szerettem vele ... ettől függetlenül jó proggi, ismeri a DScaler deinterlace filtereit, felvesz, TXT, ráadásul nem csak turistául tud! Még a Kedvesem is szereti -
DummyBoy
senior tag
A Dscaler annyival tud többet, hogy egyszerűen át lehet húzni a secondary monitorra
ChrisTV-t letesztelem otthon ... elméletileg otthonalszom, majd reggel kipróbálom ezt a Germany-s régiós játékot ...
Meg megnézem miért nem jó a ChrisTV-nek a buherált driver ... Sajna akkor nem jött be
Most már jöhetnek a programozók!
KELL egy olyan proggi amit lehet secondary-n használni!
Fanyuvo: ChrisTV alatt megy neked a távkukker? Mennyi volt a full verzió? Ha egyet megveszel akkor az újakat is tudod legálisan használni? -
DummyBoy
senior tag
Naszóval folytatnám!
A buherált driverrel nekem az új DScaler talál csatornákat, de nagyrésze csak sistereg, nincs hangjukAminek van azok meg halkak mint a bűn!
ChrisTV meg nem talál Tévévételi eszközt ... sajna most egész éjjel melózok, reggel, ha sikerül hazamennem, akkor próbálkozok tovább!
Addig is , ha valaki jutna valamire, legyen szives szóljon!!! -
DummyBoy
senior tag
Nálam nincs semmi csíkozás, eddig ... van vagy 2 napos a kártya
Szóval gondok: ChrisTV-nél nincs Tévévételi eszköz a beállításokban... ezért nem találok csatornákat ...
DScaler 4.1.11 : a Regionális beállítások magyaron, DSCaler keresés German Frequency- kb. fél perc alatt tökéletesen behozta az összes csatornát!!!
Csak sok alatt nincs hang, csak sistergés ...
Amit próbáljatok ki (aki egy kicsit is merészMinden köszönet Fanyuvo kollégának, az ő tapasztalatai és az én maximális hozzáértésem és profizmusom (Giganagykép OFF= qurv@ nagy mákom
) összehozták hogy menjen ...
Még mindig lehetséges, hogy NEM emiatt működik, de ha igen, annak csak örülnék
Szóval: Hexeditor, wf88tune.sys megnyitása ...
Aztán keresőbe beírtam magyarország régiókódját Hexában (h24) és az 800 találat után egy komplett Hungary feliratot talál ... De elég simány a ''Hungary'' szóra rákeresni is!
A HDD Hex editorban 5b20 címen kezdődik és 5b3f-en van vége ...
Az eredeti bytesorozat a következő:
24 00 00 00 48 75 6e 67 61 72 79 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 0e 00 00 00 00 20 00 00
Felette nem sokkal ott van Germany 5aa0-tól 5abf-ig:
31 00 00 00 47 65 72 6d 61 6e 79 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 04 00 00 00 10 00 00 00
Az első bytesorozat a régiókódból és a Hungary, Germany feliratokból áll ... míg a második 2 byteban kölönbözik ... (Kijelölve ...)
Ezek gondolom, kép és hangnorma ... átírtam a Hungarynál található részt ugyanolyanra mint a Germany-s , FIGYELVE arra, hogy a második byte 1-el előrbb van a Germanyban!!!
Save, c:\Windows\system32\drivers\wf88tune.sys -t felülírtam, reboot ...
A WinPVR-t nem zavarta a dolog, és azóta az új DScaler megy ...
(Remélem progarmozó nem fogja látni mit írtam, mert ennél ponyvább módon nehéz fogalmazni)
Na majd még írok csak mennem kell melózni! Próbáljátok ki! Hátha ... Persze mindenki csak SAJÁT felefósségére! -
DummyBoy
senior tag
Valaki tesztelje le az eredeti driverrel az új DScalert!!!
A 4.1.11-est! Ugyanis nekem az megtalálta a csatornákat! -
DummyBoy
senior tag
Sajnos nem sok jó hírem van
Qrv@ ChrisTV nem megy mert valami ''... pinek nincsennek összekapcsolva ...''
DScaler meg fagy csatornakereséskor ... de már mindkettőn volt kép!
De sajna csak a DunaTV ...
Majd még próbálkozok ... -
DummyBoy
senior tag
Hmmm ... most olvasgattam Fanyuvo kolléga észrevételeit ... és megmozdult valami a buksimban
Reggel hazamegyek és kipróbálom, utánna értesítek mindenkit
Ja igen ... pont emiatt az előző hozzászólásom érvényét veszti ... (Tudom ... először el kellett volna olvasni a topicot ...)
[Szerkesztve] -
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Most vettem egy Leadtek Winfast Expert kártyát, és eddig majdnem 100%-osan meg vagyok vele elégedve ...
Olyan gondom lenne vele viszont, hogy a saját progija mindent szépen megtalál, de nem tud több (secondary) monitoron működni ...
Előtte PCTV-m volt, a gyári proggi ott sem tudott, ezért a ChrisTV-t használtam ...
Most is azt szeretném de 1 szerencsétlen csatit sem talál ...
Próbáltam 3.51-től 4.01-es verzióig majdnem mindet ... Hungary-n, Germany-n ...
Ha valaki használ ilyen karihoz ChrisTV-t, az árulja már el nekem pontosan miket állítsak be ...
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest