Aktív témák
-
psmith
csendes tag
-
psmith
csendes tag
Honnan lehet megtudni hogy pontosan milyen a tvkartyam? Hogy deluxe vagy expert?
Masik kerdes: linuxon sikerult valakinek hasznalni ezt a kartyat? Ha igen, akkor orulnek ha elmondana a beallitasokat (debian vagy UHU linuxhoz kellene). -
psmith
csendes tag
most latom, hogy elfelejtettem neked valaszolni, bocs
Nekem semmi bajom nincs az iuvcr-rel: a hang-elcsuszast nem tapasztaltam (pedig szoktam hosszan folvenni), az hogy mono meg nem zavar, mivel a ketezer forintos hangszoron ugysem valami jo a hang
A deinterlace-t nem hasznalom, ugyis huffyuv-ban veszek fol.
A christv-t is kiprobaltam, de valamiert a processzort tulsagosan terhelte, nem birta lejatszani max felbontasban (biztos csak egy checkbox-ot kell valahol bekapcsolni, csak nem talaltam meg)
-
psmith
csendes tag
> Szoval mindent osszevetve megbantam
Ezért szoktam én először mindig kipróbálásra kérni a cuccost, és csak akkor kifizetni, ha tényleg jó (szerencsére van erre lehetőségem)
Egyébként én az iuVCR-t használom, nekem nagyon bejött, bár nem ingyenes (a távkukkert nem próbáltam vele használni).
A gyári programmal az a bajom, hogy nem tud normális fps értékkel felvenni (amikor 25-re van állítva akkor igazából 21-el vesz fel, és emiatt olyan, mintha szaggatna.) Az iuVCR-ben be lehet állítani, hogy 30 fps-sel vegyen fel, akkor lesz az eredmény 25 fps-es... Remélem érthető voltViszont kiváncsi lennék, hogy ez másnál is így van-e, vagy csak az én kártyám a szar?
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Filmgyűjtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest