- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ddt99
tag
válasz
DummyBoy #771 üzenetére
Ha csak tévézel vele, akkor igazad van, ebből a szempontból a Dscaler természetesen messze jobb választás, mint a PVR. Csak azért gondoltam mondani pár mondatot erről, nehogy valaki akkor is Leadteket utálja,, amikor esetleg épp nem érdemlik meg. Nekik azon a vékony ösvényen kell végigmenniük, hogy minél jobb legyen a kép, de ez egyáltalán ne menjen a felvétel rovására, és gyengébb gépeken is használható legyen a cucc. Ehhez képest szerintem még a saját filtereik is - amiket gondolom azért inkább licenszeltek vhonnan - egész korrektek az iuVCR alatt. Persze, reméljük, lesz még ennél is jobb
-
ddt99
tag
válasz
DummyBoy #769 üzenetére
Azért nem teljesen korrekt dolog összehasonlítani a Winfast PVR-t a Dscaler-rel... Utóbbi a saját honlapjának fejcíme szerint is egy ''TV&Video Deinterlacer'', és elsősorban a tv NÉZÉSÉRE, a kép projektorra való kivetítésére meg hasonlókra fejlesztik. Épp ezért olyan erőforrásigényes, és épp ezért nem nagyon lehet vele egyelőre normálisan felvenni, hiszen nagyon keményen buzgerálja a képet realtime-ban, és úgy persze könnyebb szép képet előállítani. A Winfast PVR viszont nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy gyönyörű a képe, de nem lehet vele felvenni, mert meg is köveznénk mi, felháborodott userek őket
Szerintem egyébként szépen haladgatnak, én pl. most egészen meglepődtem, mert 1 nap alatt háromszor is válaszoltak egy konkrét kérdéssel kapcsolatban, ami azért ritkaság az efféle cégeknél. Kicsit ázsiaian lassú ugyan a felfogásuk, de legalább lelkesek voltak(Azért írtam nekik, mert ha a PVR-ban engedélyezem a VMR9-et, akkor mintha jobb lenne a kép, de az OSD funkciók nem működnek normálisan, csak ''villognak'' - azt mondják, nincs egyelőre megoldás a problémára, de dolgoznak rajta.)
Még egy tipp Dscaler rajongóknak: magában a Dscalerben ugye nem igazán lehet framedobálás nélkül felvenni (nekem legalábbis nem nagyon sikerül), viszont aki maximalista vagy sok ideje van, eljátszogathat azzal, hogy iuVCR alatt használja a Dscaler saját directshow interlace pluginjeit, mert van ilyen lehetőség. Ehhez a következők kellenek:
1. feltelepített és már működő iuVCR,
2. letölteni a ''deinterlace_7_5_2002.ax'' nevű fájlt, innen: Bővebben: link
3. regisztrálni ezt a fájlt a windowsban a következő paranccsal: regsvr32 (file path) (filenév), tehát például: regsvr32 c:\progra~1\iulab\deinterlace_7_5_2002.ax. A fájlnak természetesen ott kell lennie a megadott helyen, esetünkben a program files\iulab folderben,
4. ugyanabba a folderbe, ahol a deinterlace_7_5_2002.ax elhelyezkedik, átmásolni a Dscalerből a DI_ kezdetű dll-eket (ezek a különböző deinterlace filterek),
5. az iuVCR ''Filters'' menüpontja alatt (becsukott Preview ablak mellett, ugye) válasszuk ki a listából az egyszerű ''deinterlace'' nevű filtert, és magában a filterben jelöljük a ''use Dcaler plugin'' checkboxot, majd az alatta lévő lenyíló ablakból válasszuk ki a szívünknek kedves dll-tPersze kombinálható a dolog más iulab filterekkel, sőt akár a Leadtek filtereivel is (nálam azok is megjelennek az iuVCR listájában), de jó tudni azt is, hogy nem minden filtersorozat kompatibilis egymással.
Megjegyzés: arra persze senki se számítson, hogy egy az egyben Dscaler szintű képet kap majd, mert az a program több/sok szűrővel és komoly gépterheléssel hozza létra a szép képét, de játszogatni vele egy kicsit talán érdemes/érdekes.
Végezetül, Dcaler+távirányító problémához: létezik egy Girder nevű távirányító program, a Dscaler támogatja is (valami Dscaler WM nevű exportcsomaggal). Én nem próbáltam, de hátha ér egy lövést. -
LukE
veterán
válasz
DummyBoy #623 üzenetére
MSI Ti4200, franctuggyahanyas (4523 lehet?) driverrel.
kepernyu tulajdonsagok->Spec-> Ti4200-> nView-> horizontal span.
Ezzel tok jol mukodik, csak annyi bajom van, hogy 1 monitornak gondolja igy a vin, es polo kinyulik a talca is 2 (bar most belegondolva feldobhatom bal oldalra, es mindenki boldog.)
3d progikkal nem volt gond, legalabbis inditottam gamet, es siman futott a fo monitoron, ekkor a 2. kikapcsolt. Ize, most probaltam. persze ha nem fut a PVR, mert az kiakad tole, szokasos hang megy, de no reflex...
Fullscreen csak ''manualisan'' muxik, mert a ''dupla monitor'' kozepebe akarja berakni, ami nalam eleg viccesen nez kiBővebben: link
meg ez is megszokast igenyel: Bővebben: link (ja, szar kepek, de a lenyeg latszik..)
Fanyuvo: majd kiprobalom azt is...
[Szerkesztve] -
psmith
csendes tag
-
eziskamu
addikt
-
Fanyuvo
tag
válasz
DummyBoy #465 üzenetére
Csak a ChrisTV nem talal adot? Mondtad, hogy a tuner-t se latja, pedig ott kene beallitani a 49-re a kodot. Ha PAL B-t ir akkor mukodnie kene.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
Fanyuvo
tag
válasz
DummyBoy #458 üzenetére
En a Pro version-t vettem meg 35 Euroert. Asszem valami 7xxx-et vettek le a szamlamrol. Az 5.0-ig ingyenes a frissites.
Tavkukker alatt nem tudom mit ertesz, de a a tuner rendesen mukodik ChrisTv-vel (amint visszakapom a monitort, azt is megmondom, hogy mukodik-e a secundary-n). Iuvcr-el sajnos csak a gyari CD-n levo driver-el mukodik rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- Mini-ITX
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest