- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Valamennyit le kell foglalnia, hogy mindíg készen álljon egy felvétel elindítására.
Nem tudom, mennyi időm lesz, a kezdet akár kicsit bonyolult is lehet.
Kezdetnek innen[link] egy ''könnyebb'' alternatívát letölthetsz, amihez használnod kell a magyar adók listáját[link]
A program lényege(mint az eredeti xmltv-nek. [link] (most látom, hogy ez új verzió)), hogy az ini fájlban(amit elég körülményes lehet testreszabni, de alapbeállítással is használható) foglalt tv csatornák műsorait a beállításoknak megfelelően begyűjti az adott oldalról és egy xml-fájlt generál belőle. A DTV ezt az xml-t képes importálni.
Próbának egy kész xml-fájl logóval, néhány csatornával, erre a hétre[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Igen, most teljesértékűnek tekinthető. Hirtelen nem tudok mondani semmilyen fontos hiányosságot.
Ilyen gondom még soha nem volt, ezer éve nem kapcsoltam be a tv-t távirányítóval.
Vannak még apróbb finomítani valók, pl: átírni a \wftvfm hivatkozásokat, rádió és wizard design-csere(nagyon nem illik a DTV-hez), de míg nagyobb bug-ot nem tesznek bele, azt szeretném előzör elérni, hogy a program végre megjegyezze, hol és mekkora volt az asztalon. Aztán jöhet a távirányító
Meg volt még valami, de az most nem jut szembe
Rönó:
Semmi különös, két gomb felirat nélkül. Talán így bejön:[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Tényleg? Milyen codec-kel próáltad? pl. xvid, mjpeg megy?
Vagy MPEG-II-t lehet kraálni constans bitrátval?
Egyébként úgyis ki fogom róálni, csak arra még aludnom kell egyet(GPRS), szóval hamarosan úgyis kiderül
De tény, hogy az eddigi hibáival is jobban tetszik a PVR-nél.
Nem is értem, miért ragaszkodnak annyira ahhoz a design-hoz
Ráadásul úgy ''megcsinálták'' azt a PVR-t, hogy ugyan átszinezni, meg a Knight Rider effektet le tudtam szedni róla, de átméretezni, vagy ''szögletesíteni'' sehogy sem tudtam a controll panelt.
Ja, a DTV mellé csomagolt wizardban találtam egy érdekességet. Ha működne, akkor bizonyos tunertípus esetén lehetne választani(talán) Winfast PVR, Winfast DTV és Telemedia között. Ez nemtom, mi lehet, semmi infót nem találtam róla, hasonló dolgot csak az Arcsoft-nál láttam ilyen néven. Vagy az EPG-t takarná? De abban meg ilyesmit nem láttam.
Penene:
Nagyon lelkes vagy DTV-próba ügyben, de azért csodát ne várj tőle!
Csak nem akarom, hogy nagyot csalódj
Balinov
Általában minden eszközön van egy hosszú sorozatszám. Ez alapján már éhány eszköz típusát lenyomoztam. Sajnos a kereső oldal címét már nem tudom, de hátha valaki ismeri. Egy próbát talán megér.
[Szerkesztve] -
ddt99
tag
Jól tetted, komolyan. Más kérdés, hogy én is írtam nekik még tavaly arról, hogy ha a VMR be van kapcsolva, akkor az OSD kifekszik - azt válaszolták, hogy igen, igen, tüstént szólnak a developereknek. Azóta jött ki új verzió (hónapokkal később), de ezt valahogy nem sikerült megoldaniuk, úgyhogy talán jobb, ha nem lesznek vérmes reményeink... Bár sosem lehessen tudni, ugyi?
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest