- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sTemplar #3273 üzenetére
Nekem sikerült. Valószínűleg a DivX beállításaival van gond. A bidirectional encoding-ot pl nem baj ha kikapcsolod.
Nálam ilyen beállításokkal hibátlan: [link]; [link]; [link]
Emellett a PVR-ben a felvételi módot progressive-re állítottam, DivX-ből ugyanis lehetetlen kiszedni az interlace-t.
Ezt mondja róla a VDM: [link]
A végeredmény pedig ilyen: [link]
Azt viszont meg kell említenem, hogy a PVR minden esetben elbassza a legelső frame-et, azt VDM-mel kivágva és utána Direct Stream Copy-val lementve a file-t hibátlan az eredmény. -
ArGab
őstag
válasz
sTemplar #2351 üzenetére
Elvileg ugyanaz a driver kell ennek is, mint az Expertnek. A csatornakeresésnél újabban sokszor előfordult ez a hiba, nálam akkor, mikor Adaptive-an kerestettem. Próbáld meg sima Germany beállítással. F10-el pedig nálam is minden sztereó csatornán Nicam Stereo szöveget ad, egyébként Nicam MAIN-t.
-
törölt tag
válasz
sTemplar #2309 üzenetére
A PicVideo MJPEG alapú veszteséges tömörítő codec.
A HuffYUV színtérkonverziót végez (RGB32 -> YUV, RGB24 -> YUV), emiatt veszteségmentesnek tekinthető.
penene: A PVR használni tud bármilyen Direct Show (DS) vagy Video for Windows (VfW) kompatibilis codecet. Márpedig a Windowsos codecek 100%-a ilyen, különben nem működnének. Egy feltétel van még: a Registry-ben mindenki számára hozzáférhetőként kell bejegyezve legyen. Nem minden codec ilyen. Tipikus ellenpélda a PVR MPEG2 codec-e, amit csak a PVR-ben tudsz használni.
A DVD szabvány eléggé szerteágazó. Tartalmazza pl a 352x288-as felbontás mellett MPEG1-be tömörített adatfolyamokat is.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
sTemplar #2309 üzenetére
Jah, a Picvideo az a kiadó, annak van MJPEG kódeke..
MEg van az a huyyyyy is...
De szerintem az az MJPEG is azon múlik, hogy mennyire tömörítek... ha 2 lépcsőben, akkor lehet nagy is nyugodtan...
csak azt nem tudom elképzelni hogyan csinálom, hogy mondjuk nagy bitráta, meg wavban a hang.. külön fileba rakja így le a cuccost???
még sose csináltam ilyet... -
penene
őstag
válasz
sTemplar #2309 üzenetére
Értem az uncompressed, csak azt nem tudom, hogy az mekkora... 1 mega / sec, vagy vmi hozzávetőleges
mind1, majd kipróbálom... bár az nekem fura, hogy az uncompressed is codec függő
Igen, tudom van veszteség mentes, és veszteséges... az a Huycuccról is olvastam, utána olvasok!
Tömörítettem már JPEGet
Izé...
Én nagyon szívesen tömörítek 2-3 lépésben is, nem probléma...
Van X családi video kazi, aztán a VHSes felvevésnek annyi, ide akarom a minőséget (bár a VHS kazik felvétele se tudom mennyire jó, de legalább a felvétel ne rontson rajta)
Utána meg ha TVből akarnék felvenni vmit, akkor ki kell találni vmi hatékony módszert is..
A hely szerintem nem probléma, bár lehet beruházok egy új winchesterbe emiatt... Vagy törlök pár szemetet a gépről (250 gb, de alig van 5-10 gig hely mindig, sok szutyok film) -
penene
őstag
válasz
sTemplar #2298 üzenetére
''A PVR gyári beállításai közül az igen az Uncompressed AVI ami tömörítetlen. Lehet a PVR-el digizni, én ist őt használom, bár a tömörítetlen AVI-ről gyorsan lemondtam. Tul nagy. Ha feltelepitesz új kodeket az elérhető lesz számára, csak egy új profilt kell létrehoznod. A gyáriakat nem lehet módosítani. ''
Milyen új kodeket kell még feltelepíteni??
Én a 050610es DRIVERT és 060210es PVRt használom, erre még kell vmit telepíteni, hogy a kódolások jók legyenek???
Hogy lehet utántömöríteni a progival? Open média file??
Köszi! -
törölt tag
válasz
sTemplar #2286 üzenetére
Mivel csak a koax esetén jelentkezik azt kellene ellenőrízni. Hurok még véletlenül se legyen benne!
birkuci: MPEG2-t csak akkor érdemes újratömöríteni, ha nagyon nagy bitrate-tel vetted fel. Egymenetes tömörítés esetén ugyanis alapvetően gyenge minőséget eredményez. Utólagos tömörítésre minden esetben legalább kétmenetes tömörítést kell alkalmazni (ez igaz minden erre képes codecre!).
Ha a létező legjobb minőséget akarod, akkor tömörítetlenül kell felvenned. Ez viszont zabálja a helyet. Ezért valami gyengén tömörítő codecet kell használnod. Pl HuffYUV (2-3x tömörítés) vagy PicVideo (beállítástól függően 2-10x tömörítés. 18-as beállításnál már közel tökéletes). És csak ezután tömöríteni a célformátumba. Felvenni minden esetben 720x576, ebből bármit csinálhatsz.
[Szerkesztve] -
_Gyula_
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest