Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate8613
csendes tag
válasz
kzjames
üzenetére
Írásvetítőre sztem max egy 15"-os monitor fér rá. Fényerőre visszaemlékezhetsz általános iskolából..
Nem olyan kicsi, de legalább nem kell télen fűteni, mer azt megteszi az izzó. Meg az sztem nem bírja olyan sokáig mint egy fémhalogén. Ha én írásvetítővel csinálnám, akkor biztos kicserélném a világítást fémhalogénre.
A vetítő lencséje meg sztem nem olyan rossz. Nincs olyan mint egy triplet, de azért nem olyan veszélyes.Viszont ha HD-t akarsz csinálni, akkor meg nem hiszem, hogy írásvetítővel kéne próbálkoznod. Akkor kéne venned osztrákoktól jó nagy fresnelt, és atta talán ráférne az a 24"-os monitor. (Diy-beamer.com)
Fresnel helyett meg nem nagyon tudsz csinálni semmit, ez a ledes megoldás mindenféle optika nélkül nem hinném hogy működne. Vagy láttál már ilyet valahol, mer akkor sorry
.Nézz szét itt:
http://www.allinbox.com/allinbox2008.htmItt vannak mindenféle megvalósítások, lehet ötleteket szerezni.
Jó agyalást.

Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem olyan kicsi, de legalább nem kell télen fűteni, mer azt megteszi az izzó. Meg az sztem nem bírja olyan sokáig mint egy fémhalogén. Ha én írásvetítővel csinálnám, akkor biztos kicserélném a világítást fémhalogénre.