- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzjames
csendes tag
Tiszteletem, írásvetítős kombinációról mi a vélemény, mekkora LCD panel fér rá, mennyire egyenletes a fényereje és ami legjobban érdekel a vetítő lencséje mennyire jó bármire is? A másik nagy kérdésem a trapéz torzítással mit tudtok kezdeni? A célom az igazából a full HD lenne, de azt viszont csak 24" os panelban találtam, ahhoz viszont freschnelt? Volt egy ötletem, freschnel hejett 1500 darab fehér led, ahol minden led előre egyenként egy pontba van irányítva, bele a vetítő lencsébe. De vannak kétségeim, mert ugye az nem kevés pénz, viszont a végeredmény bizonytalan- fényerő eloszlés egyenletessége, a kép szélénél nagyon messze állna a a merőlegestől a fény áthaladása az LCDn, a led színhőmérséklete- melehetősen hideg fehér. Viszont kapható már ledes DLPs projrktor, 15W fogyasztással, 400 ANSI lumen fénnyel. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest