- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzjames
csendes tag
Tiszteletem, írásvetítős kombinációról mi a vélemény, mekkora LCD panel fér rá, mennyire egyenletes a fényereje és ami legjobban érdekel a vetítő lencséje mennyire jó bármire is? A másik nagy kérdésem a trapéz torzítással mit tudtok kezdeni? A célom az igazából a full HD lenne, de azt viszont csak 24" os panelban találtam, ahhoz viszont freschnelt? Volt egy ötletem, freschnel hejett 1500 darab fehér led, ahol minden led előre egyenként egy pontba van irányítva, bele a vetítő lencsébe. De vannak kétségeim, mert ugye az nem kevés pénz, viszont a végeredmény bizonytalan- fényerő eloszlés egyenletessége, a kép szélénél nagyon messze állna a a merőlegestől a fény áthaladása az LCDn, a led színhőmérséklete- melehetősen hideg fehér. Viszont kapható már ledes DLPs projrktor, 15W fogyasztással, 400 ANSI lumen fénnyel. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Plazma TV topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest