- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyőfa
csendes tag
válasz
mrkatona #1668 üzenetére
Nekem is megkellett volna már csináltatnom a leírt lencséimet,mert megnéztem az árukat és földre űltem tőle!Én nagykanizsai vagyok,tőled kb 250 km lakom,de lehet,hogy én is felviszem Pestre a lencséket mert nagyon féltem őket.Az is előfordulhat,hogy csinálok egy nagyteljesítményű projectort ha nem tudom eladni őket.Az a lényeg,hogy műanyag lencsét nem szabad venni prijectorhoz, mert a fény-kontraszt viszonyok kb. 30%-al rosszab mint az üveglencse és a szin visszaadása is torzúl.Mindig csak nagyon puha szarvasbőr és lencse tisztító fojadékkal szabad a lencsét karbantartani,meg persze pormentes helyen tárolni.Vigyázz a lencsédre mert nem olcsó mulatság.Ha megkérnélek akkor megírnád azt,hogy 13 cm-es lencsét mennyiért hoznának rendbe, ahova vinnéd a tiedet?E mailban írj vissza legyélszíves majd!
Üdv fenyőfa
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Aorus Waterforce X 360 Processzor Vízhűtés
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest