- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkatona
tag
válasz
fenyőfa #1667 üzenetére
Köszi az infókat!
Én pesten lakom.Tőlem itt 5 percre van az egyik bevásárló központban egy szemüvegeket készítő bolt. Ott nagyon profi gépeket láttam,ahol üveglencséket csiszolnak a kívánt optikai értékre 1 órán belül.
Gondoltam már rá,hogy be kéne vinni,de nem tudom hogy egyáltalán elvállalnának -e ilyen egyedi jellegü munkát.
Majd megkérdezem. -
mrkatona
tag
válasz
fenyőfa #1663 üzenetére
Szia fenyőfa!
Tudnál nekem esetleg valamit írni erről a tisztító pasztáról amivel át kell tisztítani a lencsét? Optikusok tudnak adni esetleg? Vagy valami géppel csiszolják fel az üveglencsét és ahhoz kell a paszta?
Mert nekem van egy triplet objektívem aminek a front lencséje enyhén karcos és nem tudom mit kezdjek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged