- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eunos800
tag
A baj az, hogy az Lg hajlamos a processzor hibára inkább...sajnos a bga processzorok forrasztásai elgyengülnek, és mindenféle brutál hibát okoznak...A Samsung-ok pedig inkább kijelző hibásak szoktak lenni (csíkozódás)...
Láttam a jófogáson egy hatalmas 60" Pioneer plazmát igaz kb. 12 éves és semmi okos funkciót nem tud, de képminőségben odacsap bármilyen LCD tv-t..klülönösen film nézésre, sport műsorra, állóképeket nem annyira szereti, de Pioneer tv-t még nem láttam beégve.
+ 1000 évig jó is lesz még. -
Eunos800
tag
Sajna nem volt szerencsém ezzel a típussal....mivel én csak kisebbeket vállalok...
Még túl fiatal a tv ahhoz, hogy felkerüljön eBay -ra hozzá alkatrész.
Gőzöm sincs mit kéne Tenned...
A helyedben valami használt után néznék addig...természetesen nem LED tv-re gondoltam, hanem régebbi Plazma, vagy fénycsöves LCD-re...azok jobban bírták, bár nem voltak okosak ennyire...de nem is az volt a lényeg.
https://hardverapro.hu/apro/panasonic_50stw50_elado_2/friss.html
https://hardverapro.hu/apro/sony_bravia_full_hd_40_lcd_tv_hibatlan_kdl-40v3000/friss.html -
Eunos800
tag
Most már kénytelen Vagy megvárni...
Van Kínából szállítás...
Lehetséges, hogy valami "műhiba" történt elpattant a kijelző...megszakadt...vagy valami...
Személy szerint azért nem vállalok 42"-nál nagyobb háttércserés tv-ket...mert eléggé rizikós...
könnyen elpattanhat, megszakadhat...míg az ember szétlapolja a kijelzőt.
Csíkokat szoktunk komplett cserélni...nem egyesével...mert nem lesz igazán jó...nem lesz megfelelő a hőleadás, vetítési szög stb...
Nem Jártál jól az emberrel...ha Visszakapod a TV-t...Oszd majd meg itt, hogy hová nem szabad vinni....
Sajnos semmi jót nem remélek az Ügyedben... -
Kispotter
tag
Hát gondolom nem engem akartál kérdezni, de azért válaszolok!
Szerintem ez netto baromság, hogy ilyen miatt nincs kép, de én annyira nem vagyok jártas a témában majd a többiek megmondják!
Vagy használja a tv-det vagy éppen nem tudja megcsinálni. De ez csak a legrosszab eshetőség majd a többiek mondanak okosabbat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest