Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
junior11 #12704 üzenetére
Amennyire láttam komplexitása szempontjából nem bonyolult egy háttérfény csere, leginkább tér kell hozzá, meg pormentesség, ujlenyomat mentesség... csak hát milyen alkatrésszel.
Ma voltam egy kör euronics és médiamárkt, és annyira nm vészes a pórolhatósága... de ha azt sem kéne... Na mindegy. -
Eunos800
tag
válasz
junior11 #10471 üzenetére
Sajnos elmondható az összes gyártóról, hogy nem sok időre terveznek, általában szerencse kérdése a dolog...van, hogy egy vestel alapú noname bármi nevű tv elmegy 8-évig, hogy ne kelljen hozzányúlni..de sajna van olyan is, hogy a prémium kategória csak 1-2 évig bírja..utána vagy csere még garban, vagy ha nincs szerencséje az embernek, vehet egy újat mert csíkos lesz a kép vízszintesen...Az olcsóbb panasonic tv-k Vestel belsejűek...a drágábbak már nem.
De gondoljuk át Emberek mennyire olcsó lett a tv...tömegcikk...ne várjunk nagy csodákat... -
-
francz'70
senior tag
válasz
junior11 #10321 üzenetére
Hát most jól jön a gari! Az igazság az, hogy eddig megbízhatósági problémám nem volt,(nagyon sok samu termékem van, tv-ből is van 3, és eddig is csak samu tévéim voltak) ez az első!
Külső behatási gondokkal voltam a szervízben, de nem a tévékkel! EDDIG!
Ennél a tv-nél azért kicsit érdekes a dolog, mert elveimmel ellentétben egy kis webshopból vásároltam (kimondottan ez a típus kellett) mert újonnan már nem lehetett kapni a nagy boltoknál! Itt meg azért vannak fenntartásaim, de hát ez már az én saram! -
-
Tolnai64
újonc
-
samat99
csendes tag
válasz
junior11 #1817 üzenetére
Van egy tippen még: Azt hiszem simpLink, vagy még pár néven fut. A lényeg, hogy HDMI -n keresztül vezérlehetsz másik készüléket. Azaz ki és be is kapcsolhatsz. Sajnos ez még nem egészen kiforrott, és különböző márkák másképp és másképp vislekednek. Nézd meg, és kapcsold kia Tv -n és a media lejátszón is ezt a funkciót.
Az én TV -m tápja ki be kapcsolgat ilyenkor. (kikapcsolt állapotban kattog tv. ) Pl Onkyo erősító folyamatosan bekapcsolva marad. Elég hamar 1-2 év alatt elpatkol a HDMI.. Szomorú de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest